ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

McDonald’s pregăteşte deschiderea a 8 noi unităţi în acest an şi investiţii de 80 mil. lei

30 Ianuarie 2020   |   T.S.

În 2019, McDonald's a atins numărul de 84 de unităţi în 26 de oraşe din România, a extins serviciul McDelivery la 66 de locaţii, a introdus sistemul Experience of the Future în 40 de unităţi şi a crescut numărul angajaţilor la 5.500 de persoane.

 
 
Compania Premier Restaurants România, reprezentanta în România a McDonald's, va investi în acest an 80 de milioane de lei în dezvoltarea business-ului, strategie care include deschiderea a opt noi unităţi şi crearea a peste 500 de noi locuri de muncă în România, se menţionează într-un comunicat remis joi de companie.

Directorul general al Premier Restaurants România, Daniel Boaje, a explicat că printre priorităţile companiei pentru 2020 se numără introducerea sistemului Experience of the Future în locaţiile existente.

"Am avut un an foarte bun în care ne-am consolidat poziţia de lider pe segmentul restaurantelor cu servire rapidă şi am ajuns în comunităţi în care ne doream să fim prezenţi de mult timp, precum Slatina, Alba Iulia şi Satu Mare. Pentru anul acesta, planurile sunt mai ambiţioase. Ne concentrăm eforturile în dezvoltarea de noi restaurante, introducerea sistemului Experience of the Future în cele deja existente şi consolidarea echipei, planuri pentru care creştem investiţia", a declarat directorul general al Premier Restaurants România.


Compania va continua în 2020 programul "Porţi deschise la McDonald's", în care invită consumatorii să intre în bucătăriile restaurantelor McDonald's şi să asiste alături de angajaţi la verificarea şi pregătirea produselor. Prin acest program, McDonald's precizează că îşi doreşte să comunice cât mai transparent toate informaţiile despre ingredientele pe care le foloseşte şi despre standardele de calitate şi siguranţă alimentară pe care le respectă.

Pentru a participa la program, clienţii trebuie să facă o programare într-o locaţie McDonald's, iar vizitele urmează să fie disponibile în toate restaurantele din Bucureşti şi din ţară, în anumite intervale orare, menţionează compania.

În 2020, McDonald's urmează să includă sistemul Experience of the Future în alte noi restaurante din România. Prin acest sistem, clienţii pot comanda folosindu-se de kiosk-uri la care îşi pot personaliza comanda, pot plăti cu cardul sau cash, la casa de marcat, şi pot opta pentru Servire la Masă, evitând astfel aşteptarea la coadă.

Acest sistem permite ca fiecare produs să fie pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem.

În 2019, McDonald's a atins numărul de 84 de unităţi în 26 de oraşe din România, a extins serviciul McDelivery la 66 de locaţii, a introdus sistemul Experience of the Future în 40 de unităţi şi a crescut numărul angajaţilor la 5.500 de persoane.

În 2020, Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald îşi va concentra eforturile pentru dezvoltarea a două noi Case Ronald, una în curtea spitalului Sfânta Maria din Iaşi iar cealaltă în curtea spitalului Marie Curie din Bucureşti, şi pentru redeschiderea casei din Timişoara, care a intrat în renovare la finalul anului trecut, se menţionează în comunicat.

În 2019, Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a găzduit gratuit 1.480 de părinţi şi copii în cele două Case Ronald din Bucureşti şi Timişoara. Cu ajutorul clienţilor şi al partenerilor, Fundaţia Ronald McDonald a reuşit să strângă anul trecut 2.000.000 de lei, o sumă care va susţine eforturile Fundaţiei în acest an.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 6249 / 7939
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
A doua ediție a Summit-ului internațional pe teme de parteneriat public-privat, derulat sub egida IFC ̸ Băncii Mondiale, a reunit peste 100 de invitați speciali
CMS își extinde spațiul de birouri și prelungește pe termen lung contractul de închiriere în One Tower
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Statulat Albulescu anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Cinci avocați au făcut un pas înainte în carieră
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...