ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

MedLife a încheiat cu succes majorarea de capital. Avocații RTPR Allen&Overy și Schoenherr, în proiect

21 Decembrie 2017   |   BizLawyer

Suma totala ridicata de MedLife de pe piata de capital este de 67,56 mil. lei.

 
 
MedLife, liderul pietei de servicii medicale private, a incheiat cu succes procesul de ridicare de capital prin emisiune de actiuni.

Astfel, potrivit reprezentatilor companiei, 753.082 de actiuni au fost subscrise ca urmare a exercitarii dreptului de preferinta al actionarilor inscrisi in registrul actionarilor la data de 27 octombrie 2017. La acestea se adauga 1,3 mil. de actiuni oferite in cadrul unui plasament privat. Astfel, suma totala ridicata de MedLife de pe piata de capital este de 67,56 mil. lei.

Pretul actiunilor oferite prin plasament privat a fost stabilit la 33 de lei pe actiune, iar actionarii care si-au exprimat dreptul de preferinta vor beneficia de un discount de 0,25 lei pe actiune, respectiv un pret de 32,75 lei.


Din perspectiva capitalurilor proprii, suma ridicata va permite MedLife realizarea obiectivelor propuse actionarilor pe termen mediu, compania continuand sa tinteasca o crestere semnificativ mai mare decat cea a pietei, atat prin dezvoltare organica cat si prin achizitii.

Procesul de ridicare de capital prin emisiune de actiuni a fost asistat de catre Schoenherr si Asociatii SCA si Wood & Company Financial Services AS. La acest proiect au participat și avocații RTPR Allen & Overy, care au oferit asistență Wood & Company Financial Services AS cu o echipă formată din Loredana Chitu (Boeru), Counsel, si Vlad Druta.

Proiectul a fost coordonat de Narcisa Oprea, Partner, coordonatoarea practicii de capital markets a Schoenherr București și i-a inclus pe avocații specializați în piețe de capital Veronica Das Alexeev, Vlad Săndulescu și Cristina Tudoraș, toți Attorney at Law în echipa Schoenherr București.

MedLife a înregistrat în primele nouă luni ale acestui an un profit net de 9,56 milioane lei, cu 9,516 milioane lei mai mare faţă de cel din perioada similară a anului trecut, de 43.138 lei.

Cifra de afaceri a companie a crescut în perioada menţionată cu 27%, la 459,1 milioane lei.

Profitul operaţional a înregistrat o creştere de 154,4% în perioada ianuarie - septembrie, de la 11,438 milioane lei la 30 septembrie 2017 la 29,1 milioane lei în 2017.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 3161 / 31020
 

Ascunde Reclama
 
 
 
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...