ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mega Mall investeşte 3,5 milioane de euro în reamenajarea zonei de food court şi divertisment

16 Mai 2018   |   Ioana Duta

Prin conceptul ales, zona de la nivelul doi al centrului comercial se va transforma într-o grădină urbană în miniatură, un spaţiu de explorare structurat în trei 'mini cartiere' - 'Zona verde', 'Barul' şi 'Piaţa'.

 
 
Complexul comercial Mega Mall din Bucureşti, cel mai mare centru comercial al investitorului imobiliar NEPI Rockcastle în România, inaugurat în urmă cu trei ani, investeşte 3,5 milioane de euro în reamenajarea zonei de food court şi divertisment, potrivit unui comunicat al NEPI Rockastle.


Zona food court şi divertisment, de 10.000 mp, este amplasată la nivelul doi al centrului comercial şi va fi reamenajată complet, proiectul fiind conceput de biroul de design Corvin Cristian Studio.

'În prezent, Mega Mall este centrul comercial din România cu cea mai bogată ofertă culinară, reunind 26 de branduri care acoperă toate categoriile, de la cafenele şi fast food, până la restaurante a la carte şi fine dining. Continuarea fireasca este să reinventăm designul acestui nivel şi să creăm aici o atmosferă adaptată la nevoile şi cerinţele vizitatorilor', a spus Sebastian Mahu, Head of Asset Management în cadrul NEPI Rockcastle.


Prin conceptul ales, zona de la nivelul doi al centrului comercial se va transforma într-o grădină urbană în miniatură, un spaţiu de explorare structurat în trei 'mini cartiere' - 'Zona verde', 'Barul' şi 'Piaţa'.

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din Bucureşti, inaugurat în urma unei investiţii de 165 de milioane de euro. Mall-ul dispune de un spaţiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătraţi şi găzduieşte peste 200 de magazine.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 973 / 30378
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  EY România a oferit asistență financiară și juridică producătorului Nordic Petfood, în procesul de vânzare a activităților sale de producție și distribuție
  Reff & Associates - Senior Associate | Corporate and M&A
  Reff & Associates - Associate | Corporate and M&A
  Reff & Associates - Senior Lawyer Banking & Finance
  Avocații Suciu Popa spun că un program de conformare poate fi o oportunitate de prevenție și reducere a expunerii. Ghidul de conformare elaborat de Consiliul Concurenței reprezintă un punct de start pentru firmele care doresc să devină responsabile în acest domeniu
  LegiTeam: Bohâlțeanu & Asociații recrutează avocați stagiari
  Consiliul Concurenței folosește în investigații ‘procedura forensic’, o metodă de verificare demnă de FBI. Noile tendințe din această practică, analizate de Manuela Guia, Partener D&B David și Baias, unul dintre cei mai buni avocați de concurență de pe piața locală (partea I)
  Cum lucrează echipa de concurență de la D&B David și Baias. O discuție cu Manuela Guia (Partener) despre “shadowing”, “fishing expeditions” și strategii de apărare (partea a II-a)
  LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
  LegiTeam: Wolf Theiss is looking for lawyers
  LegiTeam: Maravela|Asociaţii is looking for a consultancy associate
  Alexandru George Lazăr, partener IntLaw (Spania) și profesor al Universitații Pompeu Fabra, din Barcelona: Sunt în permanentă legătură cu România. Sper ca în viitorul apropiat să se concretizeze colaborări strategice cu case de avocatură românești
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...