ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Niro Investment Group investeşte 60 mil. E în proiecte hoteliere în România

15 Mai 2018   |   Ioana Duta

'Este o perioadă extraordinară în ceea ce priveşte dezvoltarea Niro Investment Group şi suntem onoraţi să fim partenerii unor nume de marcă din sectorul hotelier de lux internaţional precum Corinthia, sprijinind astfel creşterea pieţei hoteliere şi turistice locale'

 
 
Niro Investement Group va investi 60 de milioane de euro în următorii patru ani pentru dezvoltarea mai multor proiecte hoteliere în România, printre care se numără deschiderea hotelului Corinthia Grand Hotel du Boulevard, un parteneriat strategic cu SAHEG pentru deschiderea unui centru de excelenţă în domeniul ospitalităţii în România, dar şi amenajarea unui nou hotel premium destinat oamenilor de afaceri.

Potrivit unui comunicat remis marţi, Grand Hotel du Boulevard va fi redeschis la finalul anului 2019 sub brandul hotelier de lux Corinthia. Proiectul de renovare a hotelului este coordonat de QP Management, o companie asociată grupului hotelier Corinthia, specializată în design, inginerie şi management care va aduce o echipă internaţională de manageri de proiect, ingineri şi designeri implicaţi în alte proiecte mari de restaurare din lumea întreagă.


'Este o perioadă extraordinară în ceea ce priveşte dezvoltarea Niro Investment Group şi suntem onoraţi să fim partenerii unor nume de marcă din sectorul hotelier de lux internaţional precum Corinthia, sprijinind astfel creşterea pieţei hoteliere şi turistice locale', a afirmat Nicolae Dumitru, preşedinte al Niro Investment Group.

Această iniţiativă este sprijinită de asociaţia Hospitality Asset Managers (HAMA) din Orientul Mijlociu şi Africa. Centrul va stabili standardele de excelenţă în ceea ce priveşte formarea în domeniul managementului ospitalităţii şi a serviciilor asociate din România şi din regiune. Obiectivul institutului este acela de a aduce nivelul competenţelor din sectorul hotelier la standardul cerut de turiştii locali sau internaţionali care călătoresc de plăcere sau în scop de afaceri.

'Niro Investment Group va continua să îşi crească investiţiile în industria ospitalităţii prin amenajarea unui nou hotel premium în Bucureşti, situat pe Bd. Expoziţiei. Se estimează că noul hotel se va deschide până în 2021 şi va avea o suprafaţă totală construită de aproximativ 30.000 mp, fiind destinat oamenilor de afaceri şi turiştilor de plăcere', se mai spune în comunicat.

Niro Investment Group este un grup românesc cu capital integral privat, cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul investiţiilor, dezvoltării şi managementului activelor. Grupul are un portofoliu de proiecte dezvoltate care totalizează o suprafaţă de 500.000 de metri pătraţi construiţi, cu o valoare de peste 400 milioane de euro.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 1866 / 31248
 

Ascunde Reclama
 
 
 
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...