ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

PayU a lansat un serviciu care susţine comercianţii online din România să îşi dezvolte clientela externă

17 Mai 2018   |   Ioana Duta

Prin MCP, conversia valutară are loc în pagina de plată PayU, înainte de achitarea comenzii. Acest lucru creşte confortul procesului de achiziţie şi şansele ca tranzacţia să fie realizată.

 
 
Furnizorul global de servicii de plată pentru companii PayU a lansat serviciul Multi Currency Pricing (MCP), o soluţie dezvoltată pentru a ajuta magazinele online din România să îşi dezvolte mai uşor portofoliul de clienţi din afara ţării, punându-le la dispoziţie posibilitatea de a plăti în valută la un preţ fix, potrivit unui comunicat al companiei remis joi.


Cu acest nou serviciu, înainte de efectuarea achiziţiei, clientul ştie cât va plăti în moneda în care are contul bancar sau cardul pentru produsul ales. În prezent, serviciul MCP suportă trei valute - euro, dolari şi lire, urmând să fie extins şi pentru alte monede.

'PayU susţine industria de e-commerce atât la nivel local, cât şi internaţional. Din experienţa noastră, din ce în ce mai mulţi comercianţii locali sunt interesaţi să îşi extindă afacerea în afara graniţelor ţării. În acelaşi timp, magazinele online româneşti sunt atractive pentru cumpărătorii străini. Anul trecut, clienţi din 70 de ţări au cumpărat online, de Black Friday, de la magazinele locale. Extinderea transfrontalieră a business-ului devine obligatorie pentru cei care îşi doresc afaceri de succes pe piaţa digitală, iar serviciul MCP lansat vine să susţină acest demers. Acum cumpărătorii din alte ţări nu trebuie să îşi mai facă griji în ceea ce priveşte conversia valutară nefavorabilă, deoarece vor afla de la început cât vor plăti pentru produsul preferat', a declarat Marius Costin, country manager PayU România.


Prin MCP, conversia valutară are loc în pagina de plată PayU, înainte de achitarea comenzii. Acest lucru creşte confortul procesului de achiziţie şi şansele ca tranzacţia să fie realizată. Programul pilot desfăşurat în Polonia printre comercianţii online care au implementat acest serviciu a arătat că, atunci când cumpărătorul află rapid preţul final al produselor, creşte de câteva ori rata celor care finalizează achiziţia.

Lansarea noului serviciu MCP vine să susţină comerţul online transfrontalier, în contextul în care acesta reprezintă motorul de creştere al economiei digitale la nivel global. ,,Până în 2020 industria de e-commerce va atinge valoarea aproximativă de 3 trilioane de dolari, iar o treime din această sumă va fi reprezentată de comerţul transfrontalier', a menţionat Marius Costin.

PayU procesează tranzacţii pentru comercianţi precum Allegro, AmRest, Avon, Blue Air, Makro, Orange, PKP Intercity, Play, Showroom.pl, TUi, Virgin Mobile. În România, PayU lucrează cu parteneri precum Telekom, BlueAir, Paravion, eMag, UPC, Elefant.ro, Altex, Flori de Lux, Magnolia, NN Asigurări, Allianz Direct, Eventim.ro, Decathlon, Fashion Days şi alţii.

La nivel global, PayU Group operează în 17 ţări pe patru continente pentru sute de mii de comercianţi şi este deţinut de Naspers, o companie multinaţională originară din Africa de Sud, cu operaţiuni în media şi servicii online.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 1437 / 30857
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  LegiTeam: Maravela & Asociaţii is looking for a German speaking lawyer
  Deficitul de cont curent a crescut cu 1, 6 miliarde lei, în primele 8 luni; datoria externă s- a majorat cu 648 mil. E
  EXCLUSIV BizLawyer: Partenerul Ciprian Glodeanu se desprinde din echipa Wolf Theiss. O nouă firmă cu 3-4 parteneri și 10 avocați, la orizont
  VIDEO | CMS: THIS IS US! Rezultate excepționale în ultimii 4 ani, creștere axată strategic pe dezvoltarea unor arii de practică și recrutarea tinerilor talentați. Gabriel Sidere, Managing Partner CMS Romania: “Oamenii sunt în centrul construcției noastre”
  CMS Expert View: VIDEO | Companiile au accelerat măsurile pentru implementarea GDPR, dar încă pot apărea probleme generate de prelucrarea datelor. Aspectele sensibile, analizate de avocații CMS Romania
  Cum sunt selectați stagiarii care vor să intre în echipa CLO. Îi așteaptă apoi programe de training cu avocați de top, specializare, onorarii competitive și bonusuri pentru performanță. Alexandru Olănescu, Partener: ”Înainte de a fi o echipă de avocați, suntem o familie în care fiecare membru contează, iar interesul pentru a fi cât mai buni pe piața serviciilor juridice ne unește”
  CMS Expert View: VIDEO | Dreptul Energiei – între boom tehnologic și nevoia de legislație modernă. O discuție cu Varinia Radu, Partener, coordonatorul practicii de petrol și gaze pe Europa Centrală și de Est al CMS
  Edwina Udrescu, specialist în proiecte de infrastructură și construcții internaționale, se alătură Wolf Theiss
  Dentons lansează un instrument interactiv pentru consultarea legislației privind Registrul de Transparență din cele mai importante piețe din zona UE
  Tendință generală de intensificare a eforturilor de conformare la nivelul companiilor, determinată și de acțiunile represive energice ale autorităților. Elena Iacob, Partener ZRP: Recomandarea noastră ar fi ca toate asociațiile profesionale|industriale și companiile, indiferent de talie, să ia în considerare adoptarea unor programe de conformare cu legislația concurenței
  LegiTeam: Zamfirescu Racoţi & Partners recrutează avocat definitiv pentru departamentul Consultanță | Dreptul muncii
  LegiTeam: Maravela|Asociaţii is looking for a consultancy associate
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...