ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

PayU a lansat un serviciu care susţine comercianţii online din România să îşi dezvolte clientela externă

17 Mai 2018   |   Ioana Duta

Prin MCP, conversia valutară are loc în pagina de plată PayU, înainte de achitarea comenzii. Acest lucru creşte confortul procesului de achiziţie şi şansele ca tranzacţia să fie realizată.

 
 
Furnizorul global de servicii de plată pentru companii PayU a lansat serviciul Multi Currency Pricing (MCP), o soluţie dezvoltată pentru a ajuta magazinele online din România să îşi dezvolte mai uşor portofoliul de clienţi din afara ţării, punându-le la dispoziţie posibilitatea de a plăti în valută la un preţ fix, potrivit unui comunicat al companiei remis joi.


Cu acest nou serviciu, înainte de efectuarea achiziţiei, clientul ştie cât va plăti în moneda în care are contul bancar sau cardul pentru produsul ales. În prezent, serviciul MCP suportă trei valute - euro, dolari şi lire, urmând să fie extins şi pentru alte monede.

'PayU susţine industria de e-commerce atât la nivel local, cât şi internaţional. Din experienţa noastră, din ce în ce mai mulţi comercianţii locali sunt interesaţi să îşi extindă afacerea în afara graniţelor ţării. În acelaşi timp, magazinele online româneşti sunt atractive pentru cumpărătorii străini. Anul trecut, clienţi din 70 de ţări au cumpărat online, de Black Friday, de la magazinele locale. Extinderea transfrontalieră a business-ului devine obligatorie pentru cei care îşi doresc afaceri de succes pe piaţa digitală, iar serviciul MCP lansat vine să susţină acest demers. Acum cumpărătorii din alte ţări nu trebuie să îşi mai facă griji în ceea ce priveşte conversia valutară nefavorabilă, deoarece vor afla de la început cât vor plăti pentru produsul preferat', a declarat Marius Costin, country manager PayU România.


Prin MCP, conversia valutară are loc în pagina de plată PayU, înainte de achitarea comenzii. Acest lucru creşte confortul procesului de achiziţie şi şansele ca tranzacţia să fie realizată. Programul pilot desfăşurat în Polonia printre comercianţii online care au implementat acest serviciu a arătat că, atunci când cumpărătorul află rapid preţul final al produselor, creşte de câteva ori rata celor care finalizează achiziţia.

Lansarea noului serviciu MCP vine să susţină comerţul online transfrontalier, în contextul în care acesta reprezintă motorul de creştere al economiei digitale la nivel global. ,,Până în 2020 industria de e-commerce va atinge valoarea aproximativă de 3 trilioane de dolari, iar o treime din această sumă va fi reprezentată de comerţul transfrontalier', a menţionat Marius Costin.

PayU procesează tranzacţii pentru comercianţi precum Allegro, AmRest, Avon, Blue Air, Makro, Orange, PKP Intercity, Play, Showroom.pl, TUi, Virgin Mobile. În România, PayU lucrează cu parteneri precum Telekom, BlueAir, Paravion, eMag, UPC, Elefant.ro, Altex, Flori de Lux, Magnolia, NN Asigurări, Allianz Direct, Eventim.ro, Decathlon, Fashion Days şi alţii.

La nivel global, PayU Group operează în 17 ţări pe patru continente pentru sute de mii de comercianţi şi este deţinut de Naspers, o companie multinaţională originară din Africa de Sud, cu operaţiuni în media şi servicii online.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 1836 / 31256
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  LegiTeam: Popovici Nițu Stoica & Asociații recrutează
  Thomson Reuters Legal Advisers - Full Year 2018 | Cele mai active firme de avocați implicate în fuziuni și achiziții, anul trecut. Ce giganți cu prezență la București au intrat în Top 25 global, european și regional
  „The Lawyer European Awards 2019”: 4 firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans” | PNSA, singura firmă domestica din lista scurtă a premianților. ZRP concurează la titlul „European litigation team of the year”
  Clifford Chance Badea atrage un nou avocat senior în practica de M&A Real Estate
  Topul problemelor din industria Pharma, creionat de avocații D&B David și Baias. Proiectele uneia dintre cele mai performante echipe de pe piața locală
  ELLINT, alianța internațională a firmelor de avocați specializate în dreptul muncii, se extinde în România. Suciu | The Employment Law a intrat în rețea
  Promovări în conducerea Mușat & Asociații: Paul Buta, Iulian Popescu și Răzvan Stoicescu devin Deputy Managing Partners | Partenerul Octavian Popescu se retrage
  Andreea Bende, promovată în calitate de Partener în cadrul NNDKP IP
  LegiTeam: PeliFilip recrutează avocați pentru departamentul de Real-estate
  bpv Grigorescu Ştefănică a asistat Molex SUA, în consolidarea prezenței sale pe piața din România. Colaborare cu Jones Day
  PeliFilip a reprezentat cu succes Hidroelectrica într-un litigiu complex de dreptul muncii
  Câți avocați au firmele de top în evidențele Baroului, la început de an. Plutonul fruntașilor și-a schimbat structura, iar tendința a fost de micșorare a efectivelor, în 2018
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...