ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Platforma de beneficii extrasalariale BenefitOnline - economii de un milion de lei pentru angajaţi

18 Mai 2018   |   Ioana Duta

Compania Benefit Systems a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 15 milioane de lei şi un profit de 850.000 de lei, iar în 2018 estimează că îşi va dubla cifra de afaceri.

 
 
Angajaţii care utilizează platforma de beneficii extrasalariale BenefitOnline.ro au realizat economii de aproximativ un milion de lei în intervalul ianuarie - aprilie 2018, folosind reducerile corporate disponibile exclusiv pentru companiile unde aceştia lucrează, potrivit unui comunicat, remis vineri, al companiei Benefit Systems, care operează platforma online.


În primele patru luni ale anului în curs, angajaţii au realizat peste 13.000 de tranzacţii în secţiunea Oferte Speciale din platforma BenefitOnline.ro şi au achiziţionat produse sau servicii reduse direct din platformă, au descărcat vouchere (cupoane) de reducere cu plata în magazinele fizice ale furnizorilor parteneri sau au accesat coduri de reducere pentru achiziţii în magazine online.


Reducerile negociate de BenefitOnline.ro în numele a zeci de mii de angajaţi care utilizează platforma sunt cuprinse între 5% şi maximum 70%. Anumiţi parteneri oferă inclusiv gratuităţi, pentru perioade limitate, pentru ca angajaţii să poată experimenta serviciile lor ca, mai apoi, să le poată achiziţiona, din platformă, la preţuri preferenţiale. BenefitOnline.ro listează peste 1.500 de reduceri şi oferte speciale, de la aproximativ 800 de furnizori unici.

Anul trecut, angajaţii din platforma de beneficii extrasalariale BenefitOnline.ro au economisit aproximativ 2,5 milioane de lei profitând de reducerile corporate disponibile în secţiunea de Oferte Speciale şi au realizat aproape 20.000 de tranzacţii în această secţiune.

Bugetele de beneficii alocate de angajatori şi cheltuite de angajaţi pe BenefitOnline.ro au ajuns la 10 milioane de euro în 2017 şi vor depăşi 20 milioane de euro în 2018. Compania Benefit Systems a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 15 milioane de lei şi un profit de 850.000 de lei, iar în 2018 estimează că îşi va dubla cifra de afaceri.

'Zona de Oferte Speciale, reprezentată de reducerile şi ofertele corporate pe care, de cele mai multe ori, doar marii angajatori le pot obţine negociind cu furnizorii, este una dintre cele mai apreciate de angajaţii din platforma BenefitOnline.ro. Din cei aproape 70.000 de angajaţi care îşi aleg singuri beneficiile extrasalariale din platforma BenefitOnline.ro, 35% cumpără produse sau servicii din zona de reduceri corporate pentru ei sau cineva drag', a spsu Stelian Bogza, co-fondator BenefitOnline.ro.

Cele mai accesate categorii din secţiunea de oferte speciale sunt Sport şi wellness (39%), Modă şi frumuseţe (20%), Telecom şi electroIT (14%), Restaurante şi cafenele (8%), Hobby şi timp liber (6%), Medical (6%), Auto (2%), Alte beneficii (5%).

Reducerile corporate sunt preferate cu precădere de femei - realizând 60% din totalul tranzacţiilor din secţiunea Oferte Speciale, din generaţia Millenials - cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani - şi care lucrează în industrii precum call-center şi BPO, IT & software, servicii bancare şi retail.

'Ca o tendinţă a ultimelor luni, am observat că tot mai mulţi furnizori noi care sunt înrolaţi în platforma BenefitOnline.ro le oferă angajaţilor posibilitatea de a achita serviciile sau produsele lor utilizând bugetele de beneficii puse la dispoziţie de angajatorii acestora. Astfel, pentru angajat, costul de achiziţie al unui produs din secţiunea de Oferte Speciale poate fi acoperit chiar şi integral cu banii companiei unde lucrează', a afirmat Stelian Bogza.

În prezent, aproape 70.000 de angajaţi din România accesează platforma BenefitOnline.ro pentru a-şi alege beneficiile extrasalariale, dintr-o paletă de 2.700 de beneficii disponibile, de la peste 1.400 de furnizori.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 1808 / 31248
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...