ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

PwC Romania asista Reteaua de sanatate Regina Maria in procesul de transformare a Diviziei de Resurse Umane

10 Ianuarie 2019   |   BizLawyer

In cadrul solutiei implementate, modulul de Recruiting (Recrutare) ofera trasabilitate pentru toate posturile din companie, din momentul in care au fost scoase la concurs, prin intermediul platformelor de specialitate, pana la punctul in care angajatii parasesc compania.

 
 
Reteaua de sanatate REGINA MARIA a selectat PwC Romania pentru implementarea suitei SAP Success Factors. 

Aceasta platforma urmareste procesele din cadrul Diviziei de Resurse Umane a operatorului medical privat si ajuta la imbunatatirea muncii in interiorul acesteia. Cele doua module implementate, Recruiting (Recrutare) si Performance (Managementul Performantei angajatilor), eficientizeaza procesele de recrutare si evaluare a performantei angajatilor. Procesele de management al resurselor umane au devenit deosebit de complexe, iar trecerea la cele mai avansate sisteme IT de gestionare a functiunii de resurse umane da companiilor inca un atu in lupta pentru securizarea celor mai buni angajati.

In cadrul solutiei implementate, modulul de Recruiting (Recrutare) ofera trasabilitate pentru toate posturile din companie, din momentul in care au fost scoase la concurs, prin intermediul platformelor de specialitate, pana la punctul in care angajatii parasesc compania. Modulul Performance (Managementul Performantei angajatilor) gestioneaza informatii care tin de felul in care angajatii au fost evaluati, rezultatele acestor evaluari, urmarind dezvoltarea talentelor cheie ale companiei . Tot prin intermediul acestuia este administrat sistemul de remuneratie al firmei.


„Intr-o piata a muncii in care asteptarile noilor generatii de angajati s-au schimbat semnificativ, este deosebit de importanta gestiunea eficienta a resurselor umane, care a devenit un factor cheie de succes pentru orice afacere. Pe langa eficienta adusa modului de lucru, modularitatea suitei SAP SucessFactors aduce clientului flexibilitate si scalabilitate. In acest fel, permite implementarea pe viitor a unor module suplimentare, in functie de necesitati, cu interventii tehnice minore asupra elementelor deja instalate”, a declarat Bogdan Belciu, Partener, Servicii de consultanta in afaceri si management, PwC Romania.

„Piata din Romania are un potential semnificativ de crestere in ceea ce priveste tehnologia digitala, iar dezvoltarea serviciilor de consultanta in acest domeniu  este o prioritate pentru noi si ne dorim sa fim alaturi de clientii nostri pe tot parcursul adaptarii afacerii lor la realitatile economiei digitale. Am investit constant in dezvoltarea echipei de consultanta SAP, iar, in ultimii ani, atat numarul de angajati din aceasta echipa, cat si cifra de afaceri a acesteia s-au dublat”, a adaugat Bogdan Belciu.

„Consultanta in domeniul tehnologiei informatiei face parte din ADN-ul PwC. Ritmul rapid in care se transforma economia, companiile, dar si procesele din interiorul acestora, necesita un aliat pe masura care sa sprijine companiile in aceasta adevarata Revolutie Digitala”, spune Radu Badiceanu, Senior manager, Departamentul de consultanta in tehnologie, PwC Romania.

„Parteneriatul nostru cu PwC este extrem de important pentru noi intrucat sustine doua dintre cele mai importante directii strategice ale companiei pe termen mediu si lung referitoare la oameni: consolidarea culturii organizationale si cresterea eficacitatii organizationale. Prin implementarea suitei SAP SuccessFactors dorim sa oferim angajatilor nostri un mediu de comunicare facil, transparent si prietenos, care sa incurajeze cultura noastra orientata spre parteneriat in performanta, dialog deschis, feedback continuu, recunoasterea meritelor si demonstrarea valorilor.
Nu in ultimul rand, dorim sa oferim managerilor nostri un instrument util care sa-i ajute sa construiasca contextul necesar cresterii performantei si dezvoltarii oamenilor din echipele lor. Pentru noi, a crea acest tip de cultura este un deziderat, si niciun efort nu va fi precupetit in acest sens”, a declarat Irina Somanescu, Director de Resurse Umane, REGINA MARIA.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 329 / 31542
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Mihai Mareș, coordonator Mareș Danilescu Mareș, a devenit membru al Academiei Internaționale a Litigatorilor specializați în Infracțiuni Financiare. Colaborare cu profesioniști de top în materie de litigii
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
The Lawyer European Awards 2019: Zamfirescu Racoți & Partners are cea mai bună echipă de litigii din Europa
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...