ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

PwC Romania asista Reteaua de sanatate Regina Maria in procesul de transformare a Diviziei de Resurse Umane

10 Ianuarie 2019   |   BizLawyer

In cadrul solutiei implementate, modulul de Recruiting (Recrutare) ofera trasabilitate pentru toate posturile din companie, din momentul in care au fost scoase la concurs, prin intermediul platformelor de specialitate, pana la punctul in care angajatii parasesc compania.

 
 
Reteaua de sanatate REGINA MARIA a selectat PwC Romania pentru implementarea suitei SAP Success Factors. 

Aceasta platforma urmareste procesele din cadrul Diviziei de Resurse Umane a operatorului medical privat si ajuta la imbunatatirea muncii in interiorul acesteia. Cele doua module implementate, Recruiting (Recrutare) si Performance (Managementul Performantei angajatilor), eficientizeaza procesele de recrutare si evaluare a performantei angajatilor. Procesele de management al resurselor umane au devenit deosebit de complexe, iar trecerea la cele mai avansate sisteme IT de gestionare a functiunii de resurse umane da companiilor inca un atu in lupta pentru securizarea celor mai buni angajati.

In cadrul solutiei implementate, modulul de Recruiting (Recrutare) ofera trasabilitate pentru toate posturile din companie, din momentul in care au fost scoase la concurs, prin intermediul platformelor de specialitate, pana la punctul in care angajatii parasesc compania. Modulul Performance (Managementul Performantei angajatilor) gestioneaza informatii care tin de felul in care angajatii au fost evaluati, rezultatele acestor evaluari, urmarind dezvoltarea talentelor cheie ale companiei . Tot prin intermediul acestuia este administrat sistemul de remuneratie al firmei.


„Intr-o piata a muncii in care asteptarile noilor generatii de angajati s-au schimbat semnificativ, este deosebit de importanta gestiunea eficienta a resurselor umane, care a devenit un factor cheie de succes pentru orice afacere. Pe langa eficienta adusa modului de lucru, modularitatea suitei SAP SucessFactors aduce clientului flexibilitate si scalabilitate. In acest fel, permite implementarea pe viitor a unor module suplimentare, in functie de necesitati, cu interventii tehnice minore asupra elementelor deja instalate”, a declarat Bogdan Belciu, Partener, Servicii de consultanta in afaceri si management, PwC Romania.

„Piata din Romania are un potential semnificativ de crestere in ceea ce priveste tehnologia digitala, iar dezvoltarea serviciilor de consultanta in acest domeniu  este o prioritate pentru noi si ne dorim sa fim alaturi de clientii nostri pe tot parcursul adaptarii afacerii lor la realitatile economiei digitale. Am investit constant in dezvoltarea echipei de consultanta SAP, iar, in ultimii ani, atat numarul de angajati din aceasta echipa, cat si cifra de afaceri a acesteia s-au dublat”, a adaugat Bogdan Belciu.

„Consultanta in domeniul tehnologiei informatiei face parte din ADN-ul PwC. Ritmul rapid in care se transforma economia, companiile, dar si procesele din interiorul acestora, necesita un aliat pe masura care sa sprijine companiile in aceasta adevarata Revolutie Digitala”, spune Radu Badiceanu, Senior manager, Departamentul de consultanta in tehnologie, PwC Romania.

„Parteneriatul nostru cu PwC este extrem de important pentru noi intrucat sustine doua dintre cele mai importante directii strategice ale companiei pe termen mediu si lung referitoare la oameni: consolidarea culturii organizationale si cresterea eficacitatii organizationale. Prin implementarea suitei SAP SuccessFactors dorim sa oferim angajatilor nostri un mediu de comunicare facil, transparent si prietenos, care sa incurajeze cultura noastra orientata spre parteneriat in performanta, dialog deschis, feedback continuu, recunoasterea meritelor si demonstrarea valorilor.
Nu in ultimul rand, dorim sa oferim managerilor nostri un instrument util care sa-i ajute sa construiasca contextul necesar cresterii performantei si dezvoltarii oamenilor din echipele lor. Pentru noi, a crea acest tip de cultura este un deziderat, si niciun efort nu va fi precupetit in acest sens”, a declarat Irina Somanescu, Director de Resurse Umane, REGINA MARIA.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 698 / 31911
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for Experienced Lawyer | Employment
LegiTeam: Reff & Associates is looking for Experienced Lawyer | Competition
Avocații fraților Micula bat Comisia Europeană la Curtea de Justiție a UE. Hotărârea arbitrală ce obligă statul să le plătească investitorilor suedezi reparații de 250 mil. usd poate fi executată
Cum se construiește o carieră de succes peste hotare. Exemplul Monicăi Mitrea, fondator Mitrea & Associés (Lausanne), avocatul care și-a propus să intensifice colaborarea dintre Elveția și România beneficiind de cunoașterea celor două culturi
LegiTeam: Wolf Theiss is looking for highly motivated lawyers - Banking & Finance | Competition | Corporate M&A | Employment
Proiectele de suflet ale avocaților | PNSA a clarificat situația juridică a Casei Enescu. Procesul de renovare poate fi finalizat, iar imobilul - inclus în proiecte culturale ambițioase
LegiTeam: NNDKP is recruiting lawyers with experience in Real Estate
LegiTeam: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen is recruiting lawyer | Banking & Finance
Dentons primește opt distincții în cadrul galei Europe Women in Business Law Awards
MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a asistat Nederlandse MKB la achiziția companiei IT BusyMachines. Echipă de 9 avocați, coordonată de partenerii Alina Popescu și Dana Rădulescu, implicată în proiect
Alina Stăvaru devine Partener la RTPR Allen & Overy. Promovare din interior, o premieră pentru firma de avocați
Ţuca Zbârcea & Asociaţii scapă Federația de Fotbal de pretențiile de 300 mil. E ale clubului FC Craiova
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...