ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

PwC Romania asista Reteaua de sanatate Regina Maria in procesul de transformare a Diviziei de Resurse Umane

10 Ianuarie 2019   |   BizLawyer

In cadrul solutiei implementate, modulul de Recruiting (Recrutare) ofera trasabilitate pentru toate posturile din companie, din momentul in care au fost scoase la concurs, prin intermediul platformelor de specialitate, pana la punctul in care angajatii parasesc compania.

 
 
Reteaua de sanatate REGINA MARIA a selectat PwC Romania pentru implementarea suitei SAP Success Factors. 

Aceasta platforma urmareste procesele din cadrul Diviziei de Resurse Umane a operatorului medical privat si ajuta la imbunatatirea muncii in interiorul acesteia. Cele doua module implementate, Recruiting (Recrutare) si Performance (Managementul Performantei angajatilor), eficientizeaza procesele de recrutare si evaluare a performantei angajatilor. Procesele de management al resurselor umane au devenit deosebit de complexe, iar trecerea la cele mai avansate sisteme IT de gestionare a functiunii de resurse umane da companiilor inca un atu in lupta pentru securizarea celor mai buni angajati.

In cadrul solutiei implementate, modulul de Recruiting (Recrutare) ofera trasabilitate pentru toate posturile din companie, din momentul in care au fost scoase la concurs, prin intermediul platformelor de specialitate, pana la punctul in care angajatii parasesc compania. Modulul Performance (Managementul Performantei angajatilor) gestioneaza informatii care tin de felul in care angajatii au fost evaluati, rezultatele acestor evaluari, urmarind dezvoltarea talentelor cheie ale companiei . Tot prin intermediul acestuia este administrat sistemul de remuneratie al firmei.


„Intr-o piata a muncii in care asteptarile noilor generatii de angajati s-au schimbat semnificativ, este deosebit de importanta gestiunea eficienta a resurselor umane, care a devenit un factor cheie de succes pentru orice afacere. Pe langa eficienta adusa modului de lucru, modularitatea suitei SAP SucessFactors aduce clientului flexibilitate si scalabilitate. In acest fel, permite implementarea pe viitor a unor module suplimentare, in functie de necesitati, cu interventii tehnice minore asupra elementelor deja instalate”, a declarat Bogdan Belciu, Partener, Servicii de consultanta in afaceri si management, PwC Romania.

„Piata din Romania are un potential semnificativ de crestere in ceea ce priveste tehnologia digitala, iar dezvoltarea serviciilor de consultanta in acest domeniu  este o prioritate pentru noi si ne dorim sa fim alaturi de clientii nostri pe tot parcursul adaptarii afacerii lor la realitatile economiei digitale. Am investit constant in dezvoltarea echipei de consultanta SAP, iar, in ultimii ani, atat numarul de angajati din aceasta echipa, cat si cifra de afaceri a acesteia s-au dublat”, a adaugat Bogdan Belciu.

„Consultanta in domeniul tehnologiei informatiei face parte din ADN-ul PwC. Ritmul rapid in care se transforma economia, companiile, dar si procesele din interiorul acestora, necesita un aliat pe masura care sa sprijine companiile in aceasta adevarata Revolutie Digitala”, spune Radu Badiceanu, Senior manager, Departamentul de consultanta in tehnologie, PwC Romania.

„Parteneriatul nostru cu PwC este extrem de important pentru noi intrucat sustine doua dintre cele mai importante directii strategice ale companiei pe termen mediu si lung referitoare la oameni: consolidarea culturii organizationale si cresterea eficacitatii organizationale. Prin implementarea suitei SAP SuccessFactors dorim sa oferim angajatilor nostri un mediu de comunicare facil, transparent si prietenos, care sa incurajeze cultura noastra orientata spre parteneriat in performanta, dialog deschis, feedback continuu, recunoasterea meritelor si demonstrarea valorilor.
Nu in ultimul rand, dorim sa oferim managerilor nostri un instrument util care sa-i ajute sa construiasca contextul necesar cresterii performantei si dezvoltarii oamenilor din echipele lor. Pentru noi, a crea acest tip de cultura este un deziderat, si niciun efort nu va fi precupetit in acest sens”, a declarat Irina Somanescu, Director de Resurse Umane, REGINA MARIA.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 7879 / 7898
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
De vorbă cu Monica Mihăilă, Head of Legal CEZ Romania, unul dintre cei mai experimentați consilieri juridici din domeniul energiei | ”Mi-am dorit crearea unui climat de încredere, în care fiecare membru al echipei să își poată exprima opinia și în acest fel mi-am creionat stilul de leadership. Trăim o perioadă plină de schimbări și comunitatea juriștilor va trebui să se adapteze”
NNDKP promovează 14 avocați în 2024 și consolidează șase arii de practică ale firmei
O singură casă de avocatură locală independentă concurează la titlul de ”Firma anului în România” în cadrul IFLR Europe Awards 2024 | Filip & Company, Wolf Theiss și Clifford Chance Badea, printre firmele aflate pe lista scurtă a premianților din acest an
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Ana Busuioc, Legal & Corporate Affairs Director Edenred, omul care își ghidează planurile de viitor după conceptul: „Nu judeca fiecare zi după recolta pe care ai adunat-o, ci după semințele pe care le-ai plantat” | ”Sunt recunoscătoare să pot lucra într-o echipă de profesioniști împreună cu care am convingerea că pot genera stabilitate în dinamica accelerată și volatilă care ne amprentează astăzi viețile profesionale, dar și sociale”, spune azi avocatul
Filip & Company a asistat ROCA Industry în procesul de majorare a capitalului social cu o valoare de 71,7 milioane RON și de transfer al acţiunilor pe Piaţa Principală a BVB
VF Insolvență finalizează transferul de afacere în reorganizarea judiciară a UCM Reșița către Hidroelectrica
Gabriel Resources a pierdut arbitrajul cu statul român pentru proiectul aurifer Roșia Montană, cu pretenții de cca. 6,7 mld. usd | Arbitrul Horacio A. Grigera Naón a opinat separat, în favoarea reclamanților care l-au nominalizat. România a plătit avocaților săi tarife orare cuprinse între 137 și 139 euro ̸ oră, iar Gabriel Resources a cuantificat costuri de 56,5 mil. $ cu avocații săi americani și români. Reclamanții ar ataca decizia, dar au, oare, bani pentru o nouă acțiune?
Reff & Asociații și Deloitte România au obținut sesizarea CJUE de către Curtea de Apel București într-un litigiu care vizează impunerea TVA pentru operațiuni care nu implică livrarea de bunuri sau prestarea unor servicii
Doi avocați români, evidențiați drept Global Market Leaders de ghidul juridic internațional Chambers | Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu, pentru al treilea an consecutiv printre cei mai buni profesioniști la nivel global în domeniul Gaming and Gambling. ”Prin promovarea transparenței și a comportamentului etic, ne străduim să contribuim la o creșterea aliniată la reglementări a acestei industrii”, spun coordonatoarele firmei Simion & Baciu
Popovici Nițu Stoica & Asociații, alături de Simona Halep în decizia istorică a Curții de Arbitraj Sportiv. Partenerul Bogdan C. Stoica a condus echipa care a acordat consultanță cu privire la toate aspectele legate de caz
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...