ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Secom, pe locul 3 în topul celor mai mari jucători de pe piaţa de suplimente alimentare în 2017

12 Februarie 2018   |   Ioana Duta

Pentru acest an, Secom îşi propune o creştere cu peste 45% a investiţiilor, până la circa 3,3 milioane de euro.

 
 
Compania românească Secom a finalizat anul 2017 cu o cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro, în creştere cu peste 22% faţă de anul anterior, se arată într-un comunicat remis luni.

Potrivit comunicatului, evoluţia Secom a determinat urcarea cu trei poziţii în piaţa de suplimente alimentare, compania ocupând în prezent locul trei în topul jucătorilor din industrie, cu o cotă de piaţă de 6,4%.

'2017 a fost un an al performanţelor pentru Secom. Am continuat dezvoltarea companiei într-un mod sustenabil prin lărgirea echipei cu 40%, extinderea portofoliului cu produse inovatoare din categoria de suplimente alimentare şi din segmentul de cosmetice naturale şi prin deschiderea a 3 noi magazine. Cu o echipă consolidată, un portofoliu de produse puternic şi cu multă determinare am reuşit să avem cea mai mare creştere a cotei de piaţă din industrie, care ne-a asigurat intrarea de pe poziţia a şasea direct pe locul trei în topul principalilor jucători din segment. Acest rezultat confirmă încrederea mare a consumatorului în produsele noastre şi ne motivează să continuăm să oferim soluţii de medicină integrativă, din cele mai bune mixuri de ingrediente naturale, care să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii românilor', a declarat Lucia Costea, managing partner Secom.


Pentru acest an, Secom îşi propune o creştere cu peste 45% a investiţiilor, până la circa 3,3 milioane de euro. De asemenea, compania are în plan lansarea a patru noi magazine proprii, continuarea activităţilor de promovare în media şi în farmaciile partenere, dar şi lărgirea portofoliului cu produse inovatoare din categoria de suplimente alimentare, din segmentul de produse de frumuseţe, dar şi din anumite categorii din aria health & wellness.

Compania Secom este specializată în importul, distribuţia şi comercializarea de produse naturale pentru sănătate şi frumuseţe, suplimente alimentare şi cosmetice naturale. Produsele Secom sunt disponibile în peste 8.000 de farmacii şi magazine cu profil naturist la nivel naţional, precum şi în cele 12 magazine Secom din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Sibiu şi Timişoara.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 2038 / 30380
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...