ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Serviciul global de livrare de mâncare Uber Eats, extins şi la Bucureşti

17 Mai 2018   |   Agerpres

Pentru început, serviciul va fi disponibil între orele 10,30 - 22,00, în zona centrală a oraşului, dar şi în zone ca Dristor, Parcul Tineretului, Tei, Drumul Taberei sau campusul de business Pipera.

 
 
Uber extinde serviciul global de livrare de mâncare Uber Eats în Bucureşti, locuitorii Capitalei putând comanda mâncarea preferată din aplicaţie, cu un timp mediu de livrare de sub 40 de minute, a anunţat joi compania.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, locuitorii din Bucureşti vor putea comanda mâncare 7 zile pe săptămână, de la peste 100 de restaurante din Bucureşti. La nivel global, Uber Eats a încheiat parteneriate cu peste 80.000 de restaurante din peste 250 de oraşe din 30 de ţări.

'Suntem extrem de încântaţi să aducem Uber Eats în Bucureşti, la scurt timp după ce am lansat aici UberGREEN, cu maşini electrice. Utilizatorii pot folosi de acum Uber Eats pentru a comanda dintre sutele de preparate exact ce-şi doresc, când doresc, livrate cu o uber viteză. Bucureşti se alătură celorlalte sute de oraşe din întreaga lume care au îmbrăţişat Uber Eats drept un nou mijloc de a comanda mâncare bună, livrată rapid. Am revoluţionat felul în care oamenii se deplasează, acum transformăm modul în care oamenii savurează mâncarea. Viitorul Uber nu mai este doar despre maşini', a spus Nicoleta Schroeder, manager general Uber România.


Pentru început, serviciul va fi disponibil între orele 10,30 - 22,00, în zona centrală a oraşului, dar şi în zone ca Dristor, Parcul Tineretului, Tei, Drumul Taberei sau campusul de business Pipera. Noi cartiere din Capitală vor fi disponibile în aplicaţie în următoarele săptămâni şi luni.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 1821 / 31248
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...