ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Sodexo a preluat pachetul majoritar la Benefit Seven

18 Iulie 2017   |   Ioana Duta

În 2016, Benefit Seven a înregistrat o cifră de afaceri de 2,8 milioane de euro, în creştere cu peste 60% faţă de anul precedent. Pentru anul în curs, compania estimează menţinerea tendinţei de creştere a vânzărilor, până la 4,5 milioane de euro.

 
 
Sodexo şi-a majorat, până la 60%, pachetul de acţiuni la Benefit Seven, companie care deţine serviciul 7card şi este cel mai mare furnizor de abonamente de activităţi recreative, sport şi wellness pentru angajaţii din România, se arată într-un comunicat remis marţi.

Potrivit comunicatului, tranzacţia între cele două companii a fost finalizată luni, 17 iulie a.c., după ce, anul trecut, Sodexo a intrat în capitalul Benefit Seven, prin preluarea unui pachet de 20% din acţiuni. Managementul companiei Benefit Seven va continua să fie asigurat de către fondatorii afacerii.

Birourile locale ale firmelor Schoenherr si Kinstellar au fost implicate anul trecut in tranzactia prin care antreprenorii care stau in spatele brandului 7card au vândut un pachet minoritar de actiuni ale companiei către Sodexo România. Emitentul de tichete de masă Sodexo a preluat 20% din acţiunile Benefit Seven, companie ce deţine cardul pentru sport 7card, tranzacţia fiind finalizată în luna februarie 2016.


Citeste si

►  Schoenherr și Kinstellar, în tranzacția dintre acționarii Benefit Seven și Sodexo. Ce avocați au fost implicați

'Am văzut, încă de la începutul colaborării cu fondatorii Benefit Seven, potenţialul acestui tip de beneficiu extrasalarial - o răsplată pentru angajaţi din partea angajatorului - şi, pe parcursul ultimului an şi jumătate, am lucrat împreună să îmbunătăţim şi să ne diversificăm serviciile. Decizia de a achiziţiona pachetul majoritar de acţiuni la Benefit Seven reprezintă un pas firesc în dezvoltarea portofoliului Sodexo de soluţii pentru calitatea vieţii', a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo Benefits & Rewards Services România.

În 2016, Benefit Seven a înregistrat o cifră de afaceri de 2,8 milioane de euro, în creştere cu peste 60% faţă de anul precedent. Pentru anul în curs, compania estimează menţinerea tendinţei de creştere a vânzărilor, până la 4,5 milioane de euro.

'Prin parteneriatul cu Sodexo, 7card va beneficia de avantajele şi de resursele pe care le oferă cel mai mare furnizor de beneficii extrasalariale din România, printre care şi oportunitatea de a accesa cea mai mare bază de companii care îşi doresc să le ofere angajaţilor lor soluţii pentru îmbunătăţirea vieţii. Acest lucru este deja vizibil în evoluţia vânzărilor pe care le-a înregistrat Benefit Seven în prima parte a acestui an', a afirmat Andrei Creţu, cofondator 7card.

În prezent, numărul clienţilor Benefit Seven se ridică la peste 900 de companii şi este în continuă creştere. 7card are peste 25.000 de abonaţi activi, angajaţi în companii din domenii precum IT&C, telecomunicaţii, pharma şi healthcare, retail, sistemul financiar-bancar şi asigurări, servicii profesionale, producţie industrială, FMCG.

Compania Sodexo, al 19-lea angajator mondial, a fost înfiinţată de către Pierre Bellon în 1966 în Marsilia, Franţa. Grupul operează în 80 de ţări cu peste 420.000 de angajaţi care împărtăşesc aceeaşi pasiune de a oferi servicii. Sodexo a înregistrat o cifră de afaceri de 18 miliarde de euro şi are 420.000 de angajaţi.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2410 / 28517
 

Ascunde Reclama
 
 
 
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...