ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Stefanini l-a numit pe Farlei Kothe vicepreşedinte pentru regiunea EMEA

13 Septembrie 2017   |   AGERPRES

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experienţă în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicaţiilor software.

 
 
Compania de soluţii IT Stefanini l-a numit pe Farlei Kothe vicepreşedinte pentru regiunea EMEA, din această poziţie urmând să coordoneze, de la Bucureşti, activitatea diviziei de dezvoltare de aplicaţii software, se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

'Farlei are nu doar ani mulţi de experienţă în cadrul companiei, în cadrul centrului de dezvoltare de aplicaţii software, dar şi abilităţi foarte bune de relaţionare cu cei din jur şi un excelent background antreprenorial care se potriveşte foarte bine cu viziunea Stefanini. Sunt convins că va reuşi să obţină rezultate excepţionale la nivel regional şi că va ajuta foarte mult la îmbunătăţirea interacţiunii între toate continentele pe care suntem prezenţi cu operaţiuni', a declarat Marco Stefanini, fondator şi CEO global al companiei.


În 2013, Farlei Kothe a fost numit director regional în cadrul companiei, fiind responsabil de coordonarea mai multor centre ADC din Brazilia, printre care Porto Alegre, Curitiba, Brasilia, Rio de Janeiro şi Juiz de Fora. Farlei a venit în echipa Stefanini după 11 ani de antreprenoriat, timp în care a fondat nu mai puţin de 3 start-up-uri, toate în IT.

Farlei Kothe este licenţiat în Analiză de sisteme, absolvind în 2000 Universitatea UNISINOS din Brazilia şi are un POS Degree în Business şi un MBA în IT Strategy Management. Vorbeşte fluent limba engleză, are cunoştinţe bune de limba spaniolă şi în prezent urmează cursuri de limba română.

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experienţă în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicaţiilor software. Are o prezenţă directă în 39 de ţări, prin cele 88 de birouri din întreaga lume şi are un portofoliu de peste 500 de clienţi activi.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 1755 / 28484
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
O nouă firmă de avocați specializați în Real Estate se lansează pe piață
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
Promovare în echipa de banking & finance a Schoenherr. Adina Damaschin devine counsel
Cei mai buni avocați de fuziuni și achiziții din România. Clasamentul Chambers Global 2018
CMS a consiliat consorțiul Raiffeisen Bank S.A. - Swiss Capital S.A. în oferta publică și listarea la bursă a companiei Purcari Wineries PLC
RTPR Allen & Overy a asistat Purcari Wineries în legătură cu Oferta Publică Inițială
PNSA a asistat Unirii View în obținerea unei finanțări de 23 mil. €. Banii merg în dezvoltarea clădirii de 19 etaje
Hategan Attorneys obține în instanță o victorie importantă pentru industria de energie regenerabilă
Stratulat Albulescu își consolidează echipa de Banking & Finance prin cooptarea lui Costin Teodorovici ca Partener
Avocații Mușat & Asociații spun că piața avocaturii de business va suferi schimbări majore în următorii ani, legate în principal de evoluția tehnicii, a dreptului, dar și a nevoilor curente ale clienților. Firma a creat un cadru de cooperare directă la nivel global cu compania Facebook și mizează pe o creștere cu cel puțin 10-15% a volumului activității, anul acesta
Niculeasa Law Firm obține pentru General Leasing anularea măsurilor asiguratorii în cuantum de cca. 42 mil. lei, dispuse de Direcția Regională Antifraudă Fiscală
Mușat & Asociații, NNDKP și ZRP, pe lista scurtă a premianților MIP în domeniul proprietății intelectuale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...