ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

UniCredit câștigă locul I la 28 de categorii din cadrul Euromoney Trade Finance Survey 2019

14 Ianuarie 2019   |   BizLawyer

În categoria „Best Service”, UniCredit a câștigat locul I în CEE, Orientul Mijlociu, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Italia, România, Rusia, Serbia, Turcia și Germania, pentru cea din urmă UniCredit urcând o poziție față de topul din 2018.

 
 
UniCredit a fost numit „Cel mai bun furnizor de servicii la nivel global” pentru categoriile „All services”, „Overall Execution” și „Products” în Euromoney Trade Finance Survey 2019. Cea de-a opta ediție a sondajului prezintă UniCredit ca lider de piață în Europa Centrală și de Est (CEE), Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Italia, România, Rusia, Serbia și Turcia.

În categoria „Best Service”, UniCredit a câștigat locul I în CEE, Orientul Mijlociu, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Italia, România, Rusia, Serbia, Turcia și Germania, pentru cea din urmă UniCredit urcând o poziție față de topul din 2018. Topurile – obținute în baza răspunsurilor a peste 7.000 de clienți corporate – oferă recunoaștere pentru performanța continuă a băncii în finanțarea comerțului, construită pe baza unei cunoașteri solide a principalelor piețe europene și a unei expertize de produs extinse.


Gianni Franco Papa, General Manager UniCredit, a declarat: „Suntem încântați că Euromoney și clienții intervievați continuă să considere UniCredit cel mai bun furnizor de servicii de finanțare comercială pentru o plajă largă de servicii și regiuni. Faptul că am avansat în top față de anul trecut demonstrează că ne-am luat angajamentul de a satisface constant nevoile clienților, dorința de a adopta noi instrumente de gestionare a capitalului și puterea semnificativă a rețelei noastre internaționale”.

UniCredit continuă să investească în inovarea finanțării comerțului, în principal prin parteneriatul de tip blockchain „we.trade” și prin Trade Information Network, dar și prin înființarea unui centru de Commodity Trade Finance în Abu Dabi.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest-, central- şi est-europeană bazei sale de 26 de milioane de clienți.
Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 319 / 31542
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Mihai Mareș, coordonator Mareș Danilescu Mareș, a devenit membru al Academiei Internaționale a Litigatorilor specializați în Infracțiuni Financiare. Colaborare cu profesioniști de top în materie de litigii
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
The Lawyer European Awards 2019: Zamfirescu Racoți & Partners are cea mai bună echipă de litigii din Europa
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...