ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

UniCredit câștigă locul I la 28 de categorii din cadrul Euromoney Trade Finance Survey 2019

14 Ianuarie 2019   |   BizLawyer

În categoria „Best Service”, UniCredit a câștigat locul I în CEE, Orientul Mijlociu, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Italia, România, Rusia, Serbia, Turcia și Germania, pentru cea din urmă UniCredit urcând o poziție față de topul din 2018.

 
 
UniCredit a fost numit „Cel mai bun furnizor de servicii la nivel global” pentru categoriile „All services”, „Overall Execution” și „Products” în Euromoney Trade Finance Survey 2019. Cea de-a opta ediție a sondajului prezintă UniCredit ca lider de piață în Europa Centrală și de Est (CEE), Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Italia, România, Rusia, Serbia și Turcia.

În categoria „Best Service”, UniCredit a câștigat locul I în CEE, Orientul Mijlociu, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Italia, România, Rusia, Serbia, Turcia și Germania, pentru cea din urmă UniCredit urcând o poziție față de topul din 2018. Topurile – obținute în baza răspunsurilor a peste 7.000 de clienți corporate – oferă recunoaștere pentru performanța continuă a băncii în finanțarea comerțului, construită pe baza unei cunoașteri solide a principalelor piețe europene și a unei expertize de produs extinse.


Gianni Franco Papa, General Manager UniCredit, a declarat: „Suntem încântați că Euromoney și clienții intervievați continuă să considere UniCredit cel mai bun furnizor de servicii de finanțare comercială pentru o plajă largă de servicii și regiuni. Faptul că am avansat în top față de anul trecut demonstrează că ne-am luat angajamentul de a satisface constant nevoile clienților, dorința de a adopta noi instrumente de gestionare a capitalului și puterea semnificativă a rețelei noastre internaționale”.

UniCredit continuă să investească în inovarea finanțării comerțului, în principal prin parteneriatul de tip blockchain „we.trade” și prin Trade Information Network, dar și prin înființarea unui centru de Commodity Trade Finance în Abu Dabi.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest-, central- şi est-europeană bazei sale de 26 de milioane de clienți.
Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 671 / 31894
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dentons primește opt distincții în cadrul galei Europe Women in Business Law Awards
Există viață și după orele de muncă în firmele de avocați din prima linie? Teea Eliade, avocat de Life Sciences, după ce a renunțat la viața din București și s-a apucat de programare: Manipularea și dorința de a trece peste și prin orice pentru a-ți atinge scopurile, volumul de muncă, munca peste program, neremunerată, și lipsa de respect pentru timpul personal au dus la decizia mea de a părăsi avocatura
LegiTeam: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen is recruiting lawyer | Banking & Finance
LegiTeam: NNDKP is recruiting lawyers with experience in Real Estate
MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a asistat Nederlandse MKB la achiziția companiei IT BusyMachines. Echipă de 9 avocați, coordonată de partenerii Alina Popescu și Dana Rădulescu, implicată în proiect
Alina Stăvaru devine Partener la RTPR Allen & Overy. Promovare din interior, o premieră pentru firma de avocați
Ţuca Zbârcea & Asociaţii scapă Federația de Fotbal de pretențiile de 300 mil. E ale clubului FC Craiova
Cum văd avocații Dentons evoluția practicii de Capital Markets, pe o piață în care companiile cu acționariat preponderent străin se finanțează din surse interne grupului din care fac parte, iar cele cu capital românesc nu au încă o cultură a pieței de capital. Rețeta succesului include abordările personalizate, cu elemente de creativitate și inovație
Bondoc si Asociații is expanding its team. Four open positions
Clifford Chance Badea și PNSA, în ‘bucla locală’ a unei finanțări de 134 mil. € acordate de IFC și o instituție financiară italiană grupului care deține în România fabrica de roți auto din Drăgășani. Ce avocați au coordonat proiectul
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ cu privire la caracterul „oneros” al relației dintre fiscal și penal, respectiv al limitelor caracterului „devolutiv” al contestației administrative
Cu ce gânduri pornesc la drum fondatoarele firmei SIMION & BACIU | “Ne dorim clienți dornici de dezvoltare și proiecte interesante. ‘Cel mai bun’ ideal este exact ce ai acum; și idealul se va dezvolta în timp, odată cu noi”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...