ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Virgil Şoncutean a fost nominalizat să preia conducerea Allianz-Ţiriac Asigurări, de la 1 septembrie

26 Aprilie 2016   |   Ioana Duta

Şoncutean îl va înclocui în funcţia de director general al Allianz-Ţiriac Asigurări pe Rémi Vrignaud, care se va alătura echipei CEO-ului Allianz Group, fiindu-i oferită oportunitatea de a coordona activităţile Cancelariei lui Oliver Bäte, începând cu data de 1 septembrie 2016.

 
 
Consiliul de Administraţie al Allianz-Ţiriac Asigurări, cea mai mare companie de asigurări de pe piaţa românească, l-a nominalizat pe Virgil Şoncutean, directorul general adjunct şi director executiv de vânzări şi distribuţie al companiei, să preia conducerea societăţii de asigurări, de la 1 septembrie, a anunţat Allianz-Ţiriac Asigurări.

Preluarea funcţiei de CEO de către Virgil Şoncutean trebuie avizată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară /ASF/.

Şoncutean îl va înclocui în funcţia de director general al Allianz-Ţiriac Asigurări pe Rémi Vrignaud, care se va alătura echipei CEO-ului Allianz Group, fiindu-i oferită oportunitatea de a coordona activităţile Cancelariei lui Oliver Bäte, începând cu data de 1 septembrie 2016.


La sfârşitul lunii august, Vrignaud urmează să îşi încheie mandatul în România, după exact patru ani în care a coordonat activităţile Allianz-Ţiriac.

Pe perioada mandatului lui Rémi Vrignaud, în perioada 2012-2016, Allianz-Ţiriac Asigurări a urmat un proces de transformări care au susţinut realizarea unor performanţe consistente, atât în ceea ce priveşte volumul şi calitatea afacerilor, cât şi sub aspectul profitabilităţii activităţilor.

În prezent, Allianz-Ţiriac este asigurătorul numărul 1 la nivelul agregat al pieţei de asigurări generale şi de viaţă, înregistrând totodată una dintre cele mai ridicate rate ale profitabilităţii din industria locală de asigurări.

'Allianz-Ţiriac este, cu adevărat, o companie valoroasă. O demonstrează evoluţia pe care a avut-o pe întreg parcursul existenţei sale, din 1994 şi până în prezent. Mă bucur că am avut şi am ocazia să lucrez aici, că am avut şansa să contribui la performanţele remarcabile obţinute pe o piaţă aflată în plină tranziţie şi într-un context dificil. Fiecare zi a adus, pentru mine, o nouă provocare. Lună după lună, an după an, echipa Allianz-Ţiriac a reuşit să transforme majoritatea provocărilor în oportunităţi fructificate. Sunt oameni de mare calitate aici, foarte buni profesionişti. Iar acest lucru însemnă că Allianz-Ţiriac va continua să evolueze, să se dezvolte sustenabil, să-şi îmbunătăţească performanţele pe termen lung', a declarat Rémi Vrignaud.

Allianz-Ţiriac Asigurări a realizat, în 2015, venituri din prime brute subscrise de peste 1,06 miliarde lei, în creştere cu peste şapte procente comparativ cu 2014. Faţă de anul 2012, compania a înregistrat o creştere agregată a afacerilor de 17%, echivalentul unui avans mediu anual de peste cinci procente, în fiecare dintre ultimele trei exerciţii financiare încheiate.

În intervalul 2012-2015, Allianz-Ţiriac a înregistrat o multiplicare de aproape 10 ori a eficienţei activităţilor de asigurări: rata profitului operaţional în total venituri din asigurări a ajuns la aproape 7% în 2015, faţă de nivelul de sub 0,8% înregistrat în anul 2012.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 10153 / 31788
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează asistentă|secretară recepție
Bucharest Arbitration Days – termenul de înscriere a fost prelungit până la data de 31 mai 2019
Business Crime: Țuca Zbârcea & Asociații a obținut, anul trecut, soluții de clasare în faza de urmărire penală într-un număr considerabil de cauze pentru clienți ce au avut calitatea de suspecți sau inculpați. Manuela Gornoviceanu, Managing Associate: Nu există intenții reale de relaxare a legislației anticorupție
Clifford Chance Badea a asistat NE Property B.V. la implementarea programului de obligațiuni de 1.5 miliarde EUR
Cum acționează avocații Schoenherr în mandatele de Concurență. Georgiana Bădescu, Partener: Avem beneficiul unui know-how extraordinar la nivel european și regional, pe care îl fructificăm deplin în interesul clienților. Echipa e orientată în permanență spre învățare și perfecționare
Din vorbă-n vorbă cu Cătălin Micu, partener după ultima rundă de promovări de la ZRP. ”Pentru client, proiectul său este cel mai important, iar avocatul trebui să-l trateze ca atare. Implicarea și disponibilitatea sunt principalele calități cerute unui avocat”
Bondoc și Asociații câștigă definitiv un litigiu privitor la prețurile de vânzare a medicamentelor
Cum percep avocații Budușan Albu & Asociații, prima firmă de penal-comercial înființată în Romania, piața de Businees Crime și cum văd modernizarea sistemului judiciar. Carte de vizită impresionantă: clientelă sofisticată, cazuri complexe și de multe ori transfrontaliere, sume în dispută de peste 1 mld. €
Avocații Enache Pirtea & Asociații au intrat în marile dosare de Business Crime încă din primul an de activitate. Pentru a gestiona relația cu organele de urmărire penală sau cu instanțele de judecată, îți trebuie o doză foarte mare de combativitate și perseverență, dar și un stomac tare și nervi de oțel, spun fondatorii firmei
Biroul Dentons din București are în lucru tranzacții de zeci de milioane de euro în Real Estate. Bogdan Papandopol, Partener: Se observă un grad crescut de „sofisticare” a tranzacțiilor; de cele mai multe ori, atât perioada de due diligence, cât și negocierile, sunt mai extinse
Dublă victorie pentru Suciu Popa la Londra, în cadrul Galei de Premiere Euromoney - Benchmark Litigation Europe Awards. Suciu Popa, firma anului în litigii, Luminița Popa, avocatul anului
Young Ambassadors Forum, la Mușat & Asociații. 35 de tineri din mai multe țări explorează problematica dreptului internațional umanitar și a advocacy-ului
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...