ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Wolf Theiss a asistat AROBS Transilvania Software în legătură cu achiziţia Nordlogic, un grup de companii de dezvoltare de software personalizat. Partenerul Ileana Glodeanu, în prim plan

10 August 2022   |   R. T.

În decembrie 2021, Wolf Theiss a asistat AROBS şi în achiziția Berg Computers S.R.L., o companie locală de dezvoltare de software personalizat și outsourcing cu birouri în Timișoara, Lugoj și Oradea.

Ileana Glodeanu, Avocat Partener şi coordonatoarea practicii Corporate / M&A în cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti

 
 
Wolf Theiss a acționat în calitate de consultant juridic pentru AROBS Transilvania Software în legătură cu achiziția a 100% din părţile sociale Nordlogic Software S.R.L. și, indirect, a 100% din părţile sociale / acţiunile Silver Bullet Software S.R.L. şi Nordlogic USA, Inc.

AROBS Transilvania Software S.A., una dintre cele mai importante companii de dezvoltare de software din România, a finalizat cu succes achiziția Nordlogic Software S.R.L. şi, indirect, a Silver Bullet Software S.R.L., două companii locale specializate în dezvoltarea de software personalizat și dezvoltarea de produse software, şi a Nordlogic USA, Inc., o companie din SUA care furnizează în principal servicii pentru clienții americani ai grupului Nordlogic.


În decembrie 2021, Wolf Theiss a asistat AROBS şi în achiziția Berg Computers S.R.L., o companie locală de dezvoltare de software personalizat și outsourcing cu birouri în Timișoara, Lugoj și Oradea.

"Strategia noastră este să continuăm să ne extindem atât la nivel naţional cât şi internaţional prin realizarea de achiziţii de companii IT cu care să dezvoltăm sinergii în zona de expertiză de software services şi care îşi doresc să crească la potenţialul la maxim alături de noi. Suntem foarte fericiți să avem echipa Wolf Theiss alături de noi, în calitate de consultant, în această nouă achiziţie a uneia dintre cele mai inovatoare companii din acest sector. Expertiza în domeniu și dedicarea echipei Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea optimală a tranzacţiei", a declarat Voicu Oprean, CEO AROBS Transilvania Software.

Echipele de Corporate / M&A şi Tehnologie Media şi Telecomunicaţii (TMT) ale Wolf Theiss, coordonate de Avocat Partener Ileana Glodeanu, au oferit asistență juridică AROBS Transilvania Software în toate etapele acestei noi tranzacții, de la efectuarea investigației juridice de due diligence cu privire la toate cele trei entități țintă, consultanță privind documentația tranzacțională și asistență până la finalizarea cu succes a tranzacției.

La succesul acestei tranzacții, reglementată de legea română, împreună cu Ileana Glodeanu, Wolf Theiss a implicat o echipă mixtă formată din George Ghitu (Senior Associate, Corporate / M&A şi TMT), Costin Şalaru (Associate, Employment), Nina Lazăr (Associate, Data Protection, IP & TMT) şi Ana-Maria Mustăţea (Associate, Real Estate & Projects).

"Suntem încântați să fim partenerii juridici ai AROBS Transilvania Software în acest nou proces de achiziție. Nu aș putea fi mai mândră de experții noștri Wolf Theiss în M&A și în tehnologie, care au fost extrem de ocupați și au reușit să finalizeze anul trecut unsprezece (11) tranzacții în sectorul TMT și continuă să fie extrem de activi și în 2022", a declarat Ileana Glodeanu, Avocat Partener şi coordonatoarea practicii Corporate / M&A în cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti.

AROBS Transilvania Software este o companie românească specializată în furnizarea de servicii software și soluții pentru industrii diverse, cu peste 10.000 de parteneri din Europa, America și Asia. AROBS este prezentă în 11 locații din România și 8 din străinătate, iar sute de specialiști AROBS construiesc soluțiile viitorului în industriile Automotive, Life Sciences, Travel, IoT, Fintech, Enterprise.

Nordlogic Group este un grup de companii IT specializate în dezvoltarea de software și consultanță pentru clienți interni și internaționali. Serviciile lor acoperă toate etapele de dezvoltare a produselor software, de la definirea produsului până la implementarea în producție și asistență.

Mai multe despre tranzacție și consultanții companiei achiziționate, aici.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1581 / 7947
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...