ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Zece noi companii au intrat în luna decembrie 2018 pe pieţele de energie electrică, gaze naturale şi certificate verzi

07 Ianuarie 2019   |   Mediafax

Pe Piaţă Certificatelor Verzi erau înscrişi 949 de participanţi la 31 decembrie.

 
 
Zece noi companii au intrat în luna decembrie 2018 pe pieţele administrate OPCOM, de energie electrică, gaze naturale şi certificate verzi, informează operatorul pieţei, OPCOM.

Este vorba de Energy Gas Provider (PCGN, PZU-GN), Serinus Energy România (PZU-GN, PCGN), Axpo Energy România (PZU-GN), Finas Project (PCCB-LE), Electrogrup Energy (PCV), Iridex Group Import Export (PCCB-NC), Smart Biz Management (PCV), Apuron Energy (PC-OTC), Wind Photovoltaic PPP (PI) şi Alfa Land (PI).

La sfârşitul lunii decembrie, la Piaţa pentru Ziua Următoare erau înregistraţi 374 de participanţi, la Piaţa Intră-zilnică erau înscrişi 134 de participanţi, la Piaţa Centralizată a Contractelor Bilaterale de energie electrică - modalitatea de tranzacţionare PCCB-LE erau înregistraţi 284 de participanţi, la Piaţa Centralizată a Contractelor Bilaterale de energie electrică-modalitatea de tranzacţionare PCCB-NC erau înregistraţi 188 de participanţi, la Piaţa Centralizată cu negociere dublă continuă a Contractelor Bilaterale de energie electrică (PC-OTC) în registrul de tranzacţionare figurau 100 de companii, la Piaţa Centralizată pentru Serviciul Universal erau înregistraţi 30 de participanţi, iar la Piaţa de energie electrică pentru clienţii finali mari (PMC) era înregistrat un participant.


Pe Piaţă Certificatelor Verzi erau înscrişi 949 de participanţi la 31 decembrie.

La sfârşitul lunii decembrie, 23 de societăţi figurau că participanţi înregistraţi la Piaţa Centralizată de Gaze Naturale, iar la Piaţa pentru Ziua Următoare de gaze naturale (PZU-GN) erau înregistraţi 38 de participanţi.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 335 / 31533
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
(P) Technology is transforming the property industry – Find out more at SEE Property Forum (21 March 2019)
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Schoenherr susține echipa de studenți la drept care va reprezenta România la Jessup 2019
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...