ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

D&B David și Baias aniversează 20 de ani de activitate pe piața avocaturii. Mesajul partenerului coordonator, Sorin David

21 Septembrie 2022   |   BizLawyer

D&B are o echipă de peste 50 de avocați, coordonată de nouă parteneri: Sorin David, Dan Dascălu, Anda Rojanschi, Laurențiu Pachiu, Ana Maria Iordache, Mihail Boian, Amelia Teis, Cristina Păduraru și Ovidiu Bold.

 
 
D&B David și Baias, societate de avocatură înființată de avocații Sorin David și Flavius Baias și parte a rețelei globale PwC Legal, aniversează 20 de ani de activitate pe piața avocaturii din România.

D&B are o echipă de peste 50 de avocați, coordonată de nouă parteneri: Sorin David, Dan Dascălu, Anda Rojanschi, Laurențiu Pachiu, Ana Maria Iordache, Mihail Boian, Amelia Teis, Cristina Păduraru și Ovidiu Bold.

În cele două decenii de activitate, D&B David și Baias a devenit un brand cunoscut, cu o reputație solidă, care și-a pus amprenta în piața serviciilor juridice din România prin soluții inovatoare aduse pentru clienții săi, dar și prin contribuția adusă de-a lungul timpului la îmbunătățirea legislației din diferite domenii în care activează avocații săi. Aceste realizări, care ne-au menținut permanent în top 10 societăți de avocatură din România, sunt rezultatul muncii și profesionalismului echipei noastre și al încrederii acordate de clienții noștri, cărora le suntem recunoscători. În anii care vin, vom continua să investim în consolidarea poziției și reputației noastre în ariile tradiționale - dreptul concurenței, litigii fiscale, corporate și M&A, dar ne propunem să creștem și alte arii de practică în care activăm, cum sunt serviciile financiare sau energia, și să investim în domenii noi, precum ESG”, a declarat Sorin David, Partener Coordonator D&B David și Baias.


D&B David și Baias, 20 de ani de încredere și parteneriate de succes:

●    A fost alături de sute de companii din toate industriile, antreprenoriale sau multinaționale, care și-au dezvoltat și consolidat operațiunile din România sau s-au extins pe alte piețe.
●    A asistat clienții în unele dintre cele mai importante tranzacții care au avut loc pe piața românească.
●    Datorită aprecierii din partea clienților, D&B se află de mulți ani în topul Legal 500 EMEA, cu șapte practici: concurență, fiscalitate, corporate M&A, litigii, relații de muncă, energie și imobiliare și construcții.
●    Echipa de Litigii fiscale a D&B David și Baias se clasează printre cele mai recunoscute pe piața avocaturii pentru succesele repurtate în fața instanțelor naționale și a CJUE (în fața căreia a asistat clienți în 9 cauze), prin soluțiile inovatoare obținute pentru companiile reprezentate.
●    D&B are o practică puternică în domeniul concurenței, în care a câștigat cazuri importante și complexe atât în fața Consiliului Concurenței (prin închiderea unor investigații fără aplicarea de amenzi clienților săi), cât și în fața instanțelor (prin reducerea semnificativă sau anularea unor amenzi).            
●    Sorin David este recunoscut drept ”Eminent Practitioner” în practica de Concurență de către Chambers Global, cea mai înaltă categorie a ghidul juridic internațional.   
●    Dan Dascălu, Partener și Liderul Practicii de Litigii, a fost inclus în categoria ”Band 1” a avocaților din practica de Fiscalitate, de către ghidul juridic internațional Chambers Global, precum și în categoria ”Leading Individuals”  pentru aceeași arie de practică a ghidului juridic ”Legal 500”.

D&B David şi Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David şi Baias este alcătuită din circa 50 de avocați (dintre care 9 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 74 / 245
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...