ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Ijdelea Mihăilescu devine membru al alianţei internaţionale TAGLaw

07 Ianuarie 2019   |   BizLawyer

Fondată în 1998, TAGLaw® este o alianță internatională care reunește unele dintre cele mai bune firme de avocatură independente din lume.

 
 
Ijdelea Mihăilescu a anunţat că a devenit membru exclusiv în România al TAGLaw®, una dintre cele mai prestigioase alianţe internaţionale ale firmelor de avocatură  independente, divizie a TAG Alliances® .
 
“Suntem onoraţi de faptul că Ijdelea Mihăilescu e singura firmă membră TAGLaw în România, mai ales că clienţii nostri vor fi cei care vor beneficia de această asociere. Recunoscută de Chambers & Partners drept una dintre alianțele din elita mondială a avocaturii, TAGLaw ne va oferi sprijin și acces la resurse regionale și internaționale ce ne vor permite o îmbunătățire continuă a modului în care consiliem clienții”, a declarat Anca Mihăilescu, Partener al Ijdelea Mihăilescu.

 
“Ijdelea Mihăilescu este o firmă cu avocați și servicii excepționale și suntem încântați că au devenit membri ai TAGLaw. Sunt un adevărat atu pentru alianța noastră, datorită  calității serviciilor juridice și a reputației de care se bucură în România”, consideră Richard Attisha, Președinte  & CEO al TAGLaw și TAG Alliances.
 
Fondată în 1998, TAGLaw® este o alianță internatională care reunește unele dintre cele mai bune firme de avocatură independente din lume. TAG Alliances® are trei divizii: TAGLaw, TIAG® (grup internațional al firmelor de contabilitate) și TAG-SP®. Reunite, cele trei divizii oferă servicii juridice, de contabilitate, financiare și soluții strategice pentru afaceri în toată lumea prin cei aproape 17,000 de specialiști din 290 de firme membre, cu cca 700 de birouri în peste 105 țări.
Pentru mai multe informații despre TAGLaw, puteți vizita www.TAGLaw.com.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 11 / 155
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
(P) Technology is transforming the property industry – Find out more at SEE Property Forum (21 March 2019)
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Schoenherr susține echipa de studenți la drept care va reprezenta România la Jessup 2019
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...