ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Krisztina Voicu, promovată Partener la CEE Attorneys România, Boanță, Gîdei și Asociații

04 Iunie 2019   |   A.D.

Krisztina este specializată, cu precădere, în protecția datelor și a vieții private, retail & protecția consumatorului, dreptul concurenței, proprietate intelectuală, dreptul muncii, IT & telecom, drept comercial și societar, pharma & sănătate, achiziții publice.

Krisztina Voicu, Partener - CEE Attorneys Romania - Boanta, Gîdei si Asociatii

 
 
Krisztina Voicu este promovată Partener începând cu 1 iunie 2019. Este pentru prima dată când un nou partener este numit în cadrul CEE Attorneys Romania - Boanță, Gîdei și Asociații S.C.A.

Krisztina s-a alăturat echipei Boanță, Gîdei si Asociații S.C.A. în 2015 ca și Avocat Senior și a devenit Avocat Coordonator în 2017.  Din anul 2016, Boanță, Gîdei și Asociații S.C.A. a devenit un partener strategic în rețeaua CEE Attorneys.

Krisztina este specializată, cu precădere, în protecția datelor și a vieții private, retail & protecția consumatorului, dreptul concurenței, proprietate intelectuală, dreptul muncii, IT & telecom, drept comercial și societar, pharma & sănătate, achiziții publice.


Sergiu Gidei, Partener CEE Attorneys România: "Această promovare are o semnificație specială pentru noi, Partenerii CEE Attorneys România. În primul rând, întrucât Krisztina este specială atât în plan profesional, cât și în plan personal. Este un avocat deosebit, foarte pragmatic, o minte ageră orientată în permanent spre excelență. În al doilea rând, pentru că am format încă de la început o echipă excelentă, bazată pe respect reciproc și prietenie, care au condus astăzi la intrarea ei în parteneriatul CEE Attorneys. O întâmpinăm pe Krisztina între Partenerii firmei și suntem încrezători că vom avea împreună un viitor de succes.”

Krisztina Voicu: „Sunt profund recunoscătoare pentru această promovare, în mod special pentru că Sergiu, Radu și Nicolae au fost adevărați mentori pentru mine încă de când am devenit parte a echipei Boanță, Gîdei și Asociații. Experiența mea de până acum în CEE Attorneys a fost minunată: împărtășind pasiunea pentru drept, am descoperit importanța loialității față de clienții noștri și valoarea permanentei colaborări cu toți membrii echipei. Sunt foarte entuziasmată pentru acest nou rol care mă motivează și mai mult în a contribui la succesul firmei noastre!”

CEE Attorneys Boanță, Gîdei si Asociații este membră a CEE Attorneys, o rețea internatională de firme de avocatură cu peste 100 de avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și de Est și cu Birouri Asociate în India, China, Japonia, Ucraina și Germania.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 2 / 168
   

  Ascunde Reclama
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  Dentons primește opt distincții în cadrul galei Europe Women in Business Law Awards
  Există viață și după orele de muncă în firmele de avocați din prima linie? Teea Eliade, avocat de Life Sciences, după ce a renunțat la viața din București și s-a apucat de programare: Manipularea și dorința de a trece peste și prin orice pentru a-ți atinge scopurile, volumul de muncă, munca peste program, neremunerată, și lipsa de respect pentru timpul personal au dus la decizia mea de a părăsi avocatura
  LegiTeam: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen is recruiting lawyer | Banking & Finance
  LegiTeam: NNDKP is recruiting lawyers with experience in Real Estate
  MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a asistat Nederlandse MKB la achiziția companiei IT BusyMachines. Echipă de 9 avocați, coordonată de partenerii Alina Popescu și Dana Rădulescu, implicată în proiect
  Alina Stăvaru devine Partener la RTPR Allen & Overy. Promovare din interior, o premieră pentru firma de avocați
  Ţuca Zbârcea & Asociaţii scapă Federația de Fotbal de pretențiile de 300 mil. E ale clubului FC Craiova
  Cum văd avocații Dentons evoluția practicii de Capital Markets, pe o piață în care companiile cu acționariat preponderent străin se finanțează din surse interne grupului din care fac parte, iar cele cu capital românesc nu au încă o cultură a pieței de capital. Rețeta succesului include abordările personalizate, cu elemente de creativitate și inovație
  Bondoc si Asociații is expanding its team. Four open positions
  Clifford Chance Badea și PNSA, în ‘bucla locală’ a unei finanțări de 134 mil. € acordate de IFC și o instituție financiară italiană grupului care deține în România fabrica de roți auto din Drăgășani. Ce avocați au coordonat proiectul
  Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ cu privire la caracterul „oneros” al relației dintre fiscal și penal, respectiv al limitelor caracterului „devolutiv” al contestației administrative
  Cu ce gânduri pornesc la drum fondatoarele firmei SIMION & BACIU | “Ne dorim clienți dornici de dezvoltare și proiecte interesante. ‘Cel mai bun’ ideal este exact ce ai acum; și idealul se va dezvolta în timp, odată cu noi”
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...