ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Reff & Asociații | Deloitte Legal România, unul dintre liderii societăților de avocați, cu opt arii de practică în Legal 500 EMEA 2020

16 Aprilie 2020   |   BizLawyer

Conform Legal 500, Reff & Asociații | Deloitte Legal România are o reputație excelentă pentru calitatea serviciilor pe care le oferă în domeniul imobiliar și al construcțiilor.

 
 
Reff & Asociații | Deloitte Legal România a fost desemnată din nou o societate de avocați de top de către publicația independentă internațională Legal 500 EMEA în opt arii de practică. Firma este și în acest an în prima categorie în domeniul imobiliar și al construcțiilor și de asemenea este recunoscută ca societate de avocați de top în domeniile financiar-bancar, drept comercial și fuziuni și achiziții, dreptul muncii, fiscalitate, dreptul concurenței, parteneriate public-private, precum și în domeniul tehnologie, media și telecomunicații. Clasamentul include societăți de avocați din peste 150 de jurisdicții care oferă servicii inovatoare și este alcătuit în urma unei cercetări amănunțite, ce are la bază opiniile a 300.000 de clienți din toată lumea, informațiile din formularele de înscriere trimise de avocați și interviuri cu avocați.


„Felicit grupul nostru de parteneri și întreaga echipă! Suntem onorați că angajamentul nostru față de clienți, față de excelență și inovație în profesie este recunoscut de o voce atât de prestigioasă în domeniu. Suntem recunoscători clienților pentru încrederea continuă pe care ne-o arată, mândri de munca echipei noastre și plini de încredere pentru viitor. Operăm pe o platformă care este mai puternică decât oricând: avem un portofoliu prestigios de clienți, pe care îi deservim cu ajutorul specialiștilor noștri în toate ariile de drept, combinăm expertiza noastră juridică cu expertiza fiscală, contabilă, de consultanță financiară și management din Deloitte, și asigurăm clienților noștri acces la expertiza și forța rețelei globale Deloitte Legal”, a declarat Andrei Burz-Pînzaru, Managing Partner la Reff & Asociații | Deloitte Legal România.

Conform Legal 500, Reff & Asociații | Deloitte Legal România are o reputație excelentă pentru calitatea serviciilor pe care le oferă în domeniul imobiliar și al construcțiilor. Avocații firmei sunt incluși în prima categorie din acest domeniu și sunt recunoscuți pentru asistența în unele dintre cele mai mari tranzacții din România în domeniul imobiliar și în proiecte de dezvoltare, care adesea implică structuri complexe și finanțare internațională. Printre clienții firmei se află cei mai mari actori din piață (dezvoltatori, investitori, retaileri etc.). Irina Dimitriu, Partener și coordonator al practicii imobiliare, este inclusă și în topul avocaților în domeniu.

Firma  este recunoscută și pentru echipa sa specializată în domeniul financiar-bancar, a cărei expertiză acoperă întregul domeniu al problematicii din sectorul bancar, inclusiv vânzări de portofolii de credite neperformante, finanțări pentru achiziții majore și reglementările bancare aplicabile la nivel internațional și local. Echipa este condusă de Andrei Burz-Pînzaru.

Practica specializată în drept comercial și fuziuni și achiziții, condusă de Georgiana Singurel, Partener, este recunoscută pentru asistența în tranzacții importante, pentru implicarea în achiziții și fuziuni majore din domeniile industrial, transporturi și logistică, precum și pentru asistența legată de o gamă variată de aspecte ce țin de activitatea curentă a clienților.

Echipa de dreptul muncii, condusă de Florentina Munteanu, Partener, este apreciată de clasamentul Legal 500 pentru serviciile oferite clienților din sectoare variate, cum ar fi educație, IT, științe, retail și construcții, servicii care acoperă asistența pentru activitatea curentă, dispute de dreptul muncii, negocieri colective, reglementările din domeniul dreptului muncii conform celor mai recente decizii ale autorităților.

Legal 500 recunoaște Reff & Asociații | Deloitte Legal România pentru echipa sa specializată în domeniul fiscal, care poate acoperi toate tipurile de asistență în aria disputelor fiscale și care este extrem de apreciată deopotrivă de clienți și de competitori. Echipa de litigii, condusă de Andreea Artenie, descrisă în clasament drept un nume-cheie în domeniu, combină expertiza în litigii fiscale și non-fiscale. Specialiștii în litigii fiscale, coordonați de Andreea Artenie și de Cristi Secrieru, combină expertiza juridică și competențele practicii de servicii fiscale a Deloitte, în beneficiul clienților.

În domeniul concurenței, clasamentul menționează echipa condusă de Florentina Munteanu pentru experiența în toate aspectele legate de dreptul concurenței, inclusiv investigații, programe de conformitate, ajutor de stat și concentrări economice.

În zona parteneriatelor public-private și achiziții publice, Reff & Asociații | Deloitte Legal România este apreciată pentru asistența oferită companiilor din sectorul privat în licitații publice și mai ales pentru asistența oferită unor entități publice importante și unor departamente guvernamentale privind reglementările în vigoare. Echipa este condusă de Georgiana Singurel, Partener.

În domeniul tehnologie, media și telecomunicații, clienții apreciază asistența pe chestiuni de protecție a datelor personale, semnătură electronică, proprietate intelectuală, contractarea de furnizori, comerț electronic și canale digitale. Echipa, condusă de Georgiana Singurel, oferă consultanță juridică și pe chestiuni legate de tranzacții în acest domeniu.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 200 / 245
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...