ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SAA anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Doi avocați preiau roluri de partener, alți trei fac un pas înainte în carieră

27 Ianuarie 2022   |   BizLawyer

Promovarea acestora în noile poziții reprezintă recunoașterea muncii lor asidue, a implicării lor semnificative și a contribuției în multe proiecte complexe.

 
 
Stratulat Albulescu anunță promovarea a cinci avocați, începând cu data de 1 ianuarie 2022. Tudor Ciambur și Adriana Dobre vor avea rol de Partener, Roxana Catea promovează în poziția de Counsel, Elenei Stan - de Managing Associate și Daiana Assoum, în poziția de Senior Associate. Promovarea acestora reprezintă recunoașterea muncii lor asidue, a implicării lor semnificative și a contribuției în multe proiecte complexe, se arată într-un comunicat al firmei.

Tudor Ciambur (Drept Imobiliar) s-a alăturat echipei SAA în anul 2019, după ce a lucrat mai bine de 7 ani în cadrul uneia dintre cele mai importante firme de avocatură din România.
Potrivit comunicatului remis spre difuzare, în cei aproape 3 ani petrecuți în cadrul SAA, Tudor a avut rezultate remarcabile și a performat excepțional, fiind întotdeauna orientat către nevoile clientului. Încă de la început, Tudor a fost implicat în numeroase tranzacții imobiliare complexe, coordonând cu success astfel de proiecte. El asistă clienții în legătură cu o gamă variată de aspecte de drept imobiliar, inclusiv achiziții și dezvoltare imobiliară, structurarea tranzacțiilor, contracte de închiriere, audit juridic, transfer de afaceri și asocieri în participație.


Adriana Dobre (Litigii) s-a alăturai echipei SAA în anul 2020, când a început să coordoneze unul dintre cele două grupuri de lucru din cadrul departamentului de Litigii. Datorită abilităților sale analitice, experienței sale extinse în domeniul juridic, precum și datorită abilităților sale excelente de comunicare, Adriana este foarte apreciată de clienți, ea reușind întotdeauna să identifice cele mai bune soluții juridice. Mai mult, pe parcursul celor peste 14 ani de experiență, Adriana se mândreste cu o impresionantă rată de succes de peste 90%, cazuistica ei incluzând în cea mai mare parte dispute complexe și notorii.

Roxana Catea (Litigii) este, de asemenea, parte a echipei SAA din anul 2020, coordonând un al doilea grup de lucru din cadrul departamentului de Litigii. Abilitățile sale de redactare, cumulate cu excelentele sale cunoștințe în materie de limbi străine (Roxana vorbește fluent nu mai puțin de 4 limbi, mai precis română, spaniolă, franceză și engleză), precum și cu gândirea ageră și analitică îi permit să se concentreze nu numai pe rezultatul final, dar și pe fiecare etapă a litigiului.

Elena Stan (Proprietate Intelectuală, TMT) s-a alăturat firmei în anul 2017 și are peste 11 ani de experiență în domeniul juridic. Încă din copilarie, Elena a fost fascinată de domeniul dinamic al Proprietății Intelectuale, fiind inițial inspirată de tatăl ei inventator și de numeroasele sale înregistrări de brevete.
În general, Elena oferă asistență juridică în domenii de practică care impactează drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv mărci comerciale, tranzacții in domeniul IP, design, drepturi de autor, nume comerciale și nume de domenii, în diverse sectoare și industrii, precum tehnologie, media, telecomunicații, divertisment, jocuri de noroc, industria farmaceutică, modă, sport & fitness, etc.

Daiana Assoum (Drept Imobiliar) s-a alăturat firmei în anul 2016, fiind un membru valoros al echipei, care și-a dovedit întotdeauna dedicarea și devotamentul față de strategia și principiile SAA. Avocată excepțională, ea reprezintă un atu remarcabil pentru clienții străini datorită originilor sale multiculturale și familiarității cu multe limbi, inclusiv română, engleză, spaniolă, arabă și franceză. În plus, lucrând cu clienți dintr-o gamă variată de sectoare și industrii, Daiana a dezvoltat o cunoaștere aprofundată a pieței imobiliare din România și a tendințelor cu care se confruntă clienții noștri în sectoarele lor de activitate, oferindu-le astfel asistență juridică potrivită necesităților acestora.

Referindu-se la această rundă de promovări, Silviu Stratulat, Managing Partner, a declarat: „Avocații nou promovați sunt profesioniști remarcabili, talentați, cu numeroase abilități și experiență, care cu siguranță le vor fi de ajutor. în rolul definitoriu pe care îl vor juca, atât în viitorul SAA, cât și în relațiile cu clienții noștri și, în general, pe piața juridică. Felicitări tuturor pentru această realizare!”

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 117 / 246
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului. Afaceri de 1,5 mil E, anul trecut
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A s-a redresat în Q1 ̸ 2024, dar nu înregistrează creșteri pe piețele emergente. DLA Piper și CMS își mențin pozițiile fruntașe la nivel global, Schoenherr se remarcă în Europa, iar Filip & Company întră în topul consultanților din Europa Estică
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...