ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

„The Lawyer European Awards 2018”: 6 firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans”. Maravela, câștigătoarea anului trecut, pentru al patrulea an consecutiv pe lista scurtă a premianților

31 Ianuarie 2018   |   A. D.

Lista scurtă a premiantilor a fost selectată de un comitet de jurizare din care fac parte 21 de executivi de top, Head of Legal sau General Counsel din cadrul unor companii de renume.

Alina Popescu, Managing Partner al Maravela|Asociatii, a ridicat anul trecut premiul acordat de The Lawyer

 
 
Publicatia britanica The Lawyer va anunta pe data de 15 martie, la Londra, firmele de avocatura considerate a fi cele mai bune din Europa. Peste 100 de firme independente şi internaţionale concurează în acest an pentru cele 24 de trofee din cadrul „The Lawyer European Awards 2018”. In sectiunea ”Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans”, opt firme de avocati se afla pe lista scurta a entitaților considerate a fi cele mai performante în această parte a Europei. Doua dintre acestea sunt birouri locale ale unor firme regionale - KINSTELLAR si Wolf Theiss - celelalte fiind societati infiintate de avocati romani: Mușat & Asociatii, Popovici Nițu Stoica & Asociații, Țuca Zbarcea & Asociații (TZA) și Maravela & Asociatii.


De remarcat ca Maravela & Asociatii intra pentru a patra oara consecutiv in cursa nominalizarii de catre publicatia britanica The Lawyer a celei mai bune firme de avocatura din regiune, dupa ce, anul trecut, a fost desemnată ‘Firma de avocatură a anului în România’ de către ansamblul de jurizare.


De asemenea, Țuca Zbârcea & Asociații, Musat & Asociații și Popovici Nițu Stoica & Asociații au mai castigat, in trecutul apropiat, titlul de “Firma de Avocatura a Anului in Romania”.

Lista scurtă a premiantilor a fost selectată de un comitet de jurizare din care fac parte 21 de executivi de top, Head of Legal sau General Counsel din cadrul unor companii de renume precum Mishcon de Reya, Travers Smith, PayPal, Barclays, Societe Generale, Wolseley plc, Orwell Group, Womble Bond Dickinson, Airbnb, Shiseido Group, TSYS International, Dixons Carphone, Northrop Grumman, Navigators Insurance sau WS Atkins, precum şi reprezentanţi ai unor firme de avocatură de prestigiu, printre care amintim Hogan Lovells, Mischcon De Reya, Mills & Reeve, TLT  sau Weightmans. 

In cadrul procesului competitiv, membrii juriului au analizat evoluția firmelor in anul precedent și modul în care au gestionat presiunea mediului economic, păstrând în același timp un nivel ridicat al calității serviciilor pentru clienți. Au fost în egală măsură atenți la strategia firmelor și viziunea asupra viitorului, prin prisma dezvoltărilor semnificative din anul precedent și al investițiilor planificate. 

Anul trecut, Maravela & Asociații a fost aleasa “Firma de Avocatura a Anului in Romania”, avocații români urcând pe podium alături de firme europene și internaționale importante, printre care Herbert Smith, Gleiss Lutz,  A&L Goodbody, Wolf Theiss și alții.


Ţuca Zbârcea & Asociaţii
a câștigat în 2016 titlul de ‘Firma de avocatură a anului în România’ acordat de The Lawyer, Gabriel Zbârcea, Managing Partner, fiind prezent la gala de premiere de la Londra.

Mușat & Asociații a triumfat la Londra in 2015, fiind aleasa “Firma de Avocatura a Anului in Romania” in cadrul ceremoniei de premiere „The Lawyer European Awards”. Premiul fusese castigat in anul anterior de Ţuca Zbârcea & Asociaţii, aceeasi firma câştigand în 2011 si premiul “Law firm of the year: Eastern Europe and The Balkans”. In 2012, Florentin Ţuca a primit premiul “European Managing Partner of the Year”. El a concurat pentru această distincţie cu parteneri coordonatori din firme de avocatură din Franţa, Germania, Italia, Finlanda şi Ucraina.


Tot in 2012, chiar in anul in care publicatia britanică The Lawyer introducea pentru prima data o categorie distinctă, dedicată pieţei de avocatură din România, casa de avocatura Popovici Nitu Stoica & Asociatii a fost aleasa “Firma de Avocatura a Anului in Romania” in cadrul unei ceremonii desfasurate la Monte Carlo.


De mentionat ca The Lawyer a amânat ceremonia aferentă anului 2013 pe motiv ca a fost necesara jurizarea unui numarul mare de firme, decernand premiile in februarie 2014, astfel incat pentru anul 2013 nu există câştigători.


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 6 / 110
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Suciu Popa: Parlamentul României a elaborat un proiect de lege pentru implementarea Regulamentului GDPR care ar putea schimba semnificativ felul în care acesta a fost interpretat până în prezent
LegiTeam: Alătura-te echipei de avocați Mitel & Asociații!
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi & Partners recrutează avocat definitiv pentru departamentul Litigii
The Lawyer: Maravela|Asociații este “Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani” și Highly Commended pentru “European Law Firm of the Year 2018”
Cum gândesc și cum lucrează doamnele din prima linie a firmei RTPR Allen&Overy. Proiectele în care au fost implicate și opiniile clienților le-au propulsat printre avocații de top recomandați de directoarele internaționale
Doamnele sunt majoritare în echipa Wolf Theiss din București. Acestea văd avocatura ca pe o misiune socială extrem de importantă, exercitată ca o vocație profesională bazată pe multă educație, practică și entuziasm
Pregătire specializată pentru practicieni europeni – workshop internațional: “Calcularea daunelor și probe de natură economică”
Vladimir Lazecký, expert ceh în securitate informatică: Cele mai comune 7 probleme de securitate dintr-un birou de avocați
Lady Lawyers, Mușat & Asociații: Nu poți face avocatură dacă nu te implici, iar rezultatele sunt, de cele mai multe ori, pe măsura eforturilor depuse
Echipa de Dispute Resolution de la Suciu Popa obține o victorie importantă la ÎCCJ pentru o companie din grupul Enel, căreia ANRE îi refuzase alocarea certificatelor verzi într-un proiect eolian
NNDKP, Firma Anului în Proprietate Intelectuală pentru al cincilea an consecutiv
Niculeasa Law Firm obţine pentru un jucător important din domeniul construcţiei de drumuri, in relatia cu o unitate administrativ teritoriala, prejudicii de peste 10 mil. lei pentru încetarea abuzivă a unui Contract FIDIC, inclusiv profitul nerealizat
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...