ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Young Ambassadors Forum, la Mușat & Asociații. 35 de tineri din mai multe țări explorează problematica dreptului internațional umanitar și a advocacy-ului

27 Mai 2019   |   T. S.

Deschiderea evenimentului va avea loc în data de 20 mai 2019 în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, instituție publică sub patronajul căreia se află YAF. Pe parcursul întregii săptămâni, evenimentul se va desfășura în cadrul Casei de Avocatură Mușat & Asociații.

 
 
Casa de avocatură Mușat & Asociații s-a alăturat proiectului Young Ambassadors Forum (YAF), aflat sub egida Ministerului Afacerilor Externe. Proiectul se bucură de sprijinul comunității internaționale: UNICEF, UNHCR, The Fund for Peace - Washington DC (FFP), Red Cross, Organizația Internațională pentru Migrație (OIM), British Council și American Council.

Evenimentul din acest an se desfășoară în perioada 20-25 mai 2019.

Deschiderea evenimentului va avea loc în data de 20 mai 2019 în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, instituție publică sub patronajul căreia se află YAF. Pe parcursul întregii săptămâni, evenimentul se va desfășura în cadrul Casei de Avocatură Mușat & Asociații.


Ediția de anul acesta, intitulată “Defending and being defended in the 21st century: Freedom as the supremacy of human rights”, oferă ocazia unui grup format din 35 de tineri din România, SUA, Germania, Bulgaria, Marea Britanie, Franța, Albania, Bosnia și Herțegovina să exploreze problematica dreptului internațional umanitar și a advocacy-ului.

Cei 35 de tineri incluși în proiect au posibilitatea de a interacționa, într-un cadru special, cu invitații de renume prezenți la eveniment.

Young Ambassadors Forum urmărește dezvoltarea noilor generații și aducerea lor într-un cadru internațional care să le permită să afle direct de la experți precum Jean Philip Antolin - Officer Reprezentative OIM la Geneva, Mircea Mocanu - Șef de misiune OIM România, Pieter Bult - UNICEF România, Charles Fiertz - The Found for Peace Whashingont D.C probleme importante de pe scena relațiilor internaționale. Alături de profesioniștii prezenți la eveniment, tinerii vor dezbate aceste teme și vor încerca să genereze posibile soluții.

Evenimentul oferă un context multilateral de dezvoltare pentru cei pasionați de diplomație, drept internațional umanitar, relații internaționale și advocacy, dar și pentru cei care doresc să transforme aceste direcții de activitate în planuri de  carieră.

Pe parcursul celor șase zile vor avea loc o serie de activități: conferințe, ateliere de lucru, simulări, seri de socializare sau vizite de studiu.

Simona Anton - Managing Associate din cadrul Mușat & Asociații, va participa în calitate de speaker în cadrul conferinței “Human Right: a common value and a joint effort” alături de Elizabeth C. Mithani - Political Officer în cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, E.S. Davor Vidiš - Ambasadorul Republicii Croaţia la Bucureşti, Arthur den Hartog - Deputy Head of Mission al Ambasadei Olandei la București, etc.

De asemenea, în cadrul programului, grupul de tineri vor fi oaspeții Alteței Sale Regale, Principele Radu al României la Palatul Elisabeta.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 5 / 168
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dentons primește opt distincții în cadrul galei Europe Women in Business Law Awards
Există viață și după orele de muncă în firmele de avocați din prima linie? Teea Eliade, avocat de Life Sciences, după ce a renunțat la viața din București și s-a apucat de programare: Manipularea și dorința de a trece peste și prin orice pentru a-ți atinge scopurile, volumul de muncă, munca peste program, neremunerată, și lipsa de respect pentru timpul personal au dus la decizia mea de a părăsi avocatura
LegiTeam: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen is recruiting lawyer | Banking & Finance
LegiTeam: NNDKP is recruiting lawyers with experience in Real Estate
MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a asistat Nederlandse MKB la achiziția companiei IT BusyMachines. Echipă de 9 avocați, coordonată de partenerii Alina Popescu și Dana Rădulescu, implicată în proiect
Alina Stăvaru devine Partener la RTPR Allen & Overy. Promovare din interior, o premieră pentru firma de avocați
Ţuca Zbârcea & Asociaţii scapă Federația de Fotbal de pretențiile de 300 mil. E ale clubului FC Craiova
Cum văd avocații Dentons evoluția practicii de Capital Markets, pe o piață în care companiile cu acționariat preponderent străin se finanțează din surse interne grupului din care fac parte, iar cele cu capital românesc nu au încă o cultură a pieței de capital. Rețeta succesului include abordările personalizate, cu elemente de creativitate și inovație
Bondoc si Asociații is expanding its team. Four open positions
Clifford Chance Badea și PNSA, în ‘bucla locală’ a unei finanțări de 134 mil. € acordate de IFC și o instituție financiară italiană grupului care deține în România fabrica de roți auto din Drăgășani. Ce avocați au coordonat proiectul
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ cu privire la caracterul „oneros” al relației dintre fiscal și penal, respectiv al limitelor caracterului „devolutiv” al contestației administrative
Cu ce gânduri pornesc la drum fondatoarele firmei SIMION & BACIU | “Ne dorim clienți dornici de dezvoltare și proiecte interesante. ‘Cel mai bun’ ideal este exact ce ai acum; și idealul se va dezvolta în timp, odată cu noi”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...