€ 4.9730   USD 0.1173   
Home Login
Stratulat Albulescu deschide un birou la Chișinău, axat în special pe gestionarea tranzacțiilor comerciale, Corporate ̸ M&A, Energy și Technology. Silviu Stratulat, Managing Partner: Credem cu tărie în perspectivele de dezvoltare ale Republicii Moldova. Avem o viziune îndrăzneață de a transforma echipa într-una inovatoare, ce oferă servicii juridice complete la Chișinău

06 Septembrie 2022   |   BizLawyer

Ca răspuns la cererea clienților, activitatea juridică se va concentra inițial asupra chestiunilor ce implică o activitate recurentă (în principal în domeniul dreptului societar/fuziuni și achiziții și tehnologie, precum și pe aspecte legate de proprietatea intelectuală), urmând ca serviciile juridice oferite să fie extinse în timp util la toate domeniile de practică.

Firma de avocați Stratulat Albulescu & Asociații (SAA) se extinde în Republica Moldova prin deschiderea unui birou în Chișinău, acest pas făcând parte din strategia firmei de a oferi servicii complete în toate teritoriile vorbitoare de limbă română.Expansiunea peste granițe survine după aproape 10 ani de creștere continua, pe parcursul cărora firma de avocați a oferit soluții juridice la cel mai înalt nivel în cadrul biroului său principal din București.

"Am sesizat potențialul pieței din Republica Moldova atunci când am constatat interesul sporit al acestei țări atât pentru investițiile din România, cât și pentru cele din alte zone ale Europei și suntem foarte încântați că am adus acum firma noastră de avocatură și la Chișinău. Spiritul nostru antreprenorial ne conduce spre adoptarea de noi idei, tehnologii și abordări pentru serviciile prestate clienților nostri și pentru colaborarile noastre la nivel internațional. Avem o viziune îndrăzneață de a transforma echipa într-una inovatoare, ce oferă servicii juridice complete la Chișinău.Credem cu tărie în perspectivele de dezvoltare ale Republicii Moldova și, prin prezența noastră în zonă, dorim să contribuim la dezvoltarea viitoare a țării", a declarat Silviu Stratulat, Managing Partner.
 
Nu întâmplător, biroul SAA este amplasat în centrul Chișinăului, în Digital Park - primul parc IT din Moldova și un proiect revoluționar, care oferă spații de lucru pentru companiile de tehnologie locale și internaționale, cu o suprafață totală de 8,35 mii de metri pătrați.
 
"Noul nostru birou este poziționat strategic pentru a putea conecta clienții la oportunitățile de afaceri interne și externe, precum și pentru a fi un centru de inovare pe piața juridică din regiunea Republicii Moldova", a adăugat coordonatorul firmei de avocatură.
 
Biroul reunește o gamă variată de arii de practică, cu o ofertă de servicii cuprinzătoare, axată în special pe gestionarea tranzacțiilor comerciale, Corporate/ M&A, Energy și Technology. Ca răspuns la cererea clienților, activitatea juridică se va concentra inițial asupra chestiunilor ce implică o activitate recurentă (în principal în domeniul dreptului societar/fuziuni și achiziții și tehnologie, precum și pe aspecte legate de proprietatea intelectuală), urmând ca serviciile juridice oferite să fie extinse în timp util la toate domeniile de practică.

Liderii firmei se așteaptă ca SAA să preia o gamă mai diversificată de proiecte pe măsură ce modelul operațional va evolua, creând astfel un centru de excelență pentru a oferi clienților servicii de înaltă calitate, consecvente și rentabile.
 
SAA a format deja o echipă performantă care va fi coordonată de către Silviu Stratulat, Managing Partner și care include avocați cu o experiență considerabilă, printre care și Sabina Cerbu - Partner. Este de așteptat ca numărul membrilor echipei din Chișinău să crească semnificativ în următoarele 12 luni.
 
Noua locație SAA din Chișinău este amplasată în Parcul Digital, strada Mihai Viteazul 15A, etajul 6, Chișinău, Republica Moldova. Avocații pot fi contactați prin e-mail la chisinau_office@saa.ro sau telefonic la +373 (22) 994 990 sau +373 (22) 009 109.

Contacteaza-ne!
Trimite un email