ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Biriș Goran promovează un nou partener și întărește echipa de real estate

14 August 2014   |   BizLawyer

Biriş Goran este o firmă de avocatură înființată în 2006, cu o echipă de peste 30 de avocați pregătiți în străinătate și cu experiență în cadrul firmelor internaționale, precum și vorbitori nativi de limba engleză.

 
 
Biriș Goran promovează un nou partener, Ana Maria Andronic, care, în ultimii ani, a consolidat poziția de top a firmei pe piața de IT și online și va continua să dezvolte Practica în domeniul Proprietății Intelectuale, IT & Media. În plus, Biriș Goran îi urează bun-venit lui Ștefăniță Georgescu în cadrul echipei specializate în drept imobiliar.  . .

Ana Maria Andronic (foto) s-a alăturat echipei Biriș Goran în 2008 și coordonează practica în domeniul Proprietății Intelectuale, IT și Media. Considerată cel mai bun avocat din România atunci când vine vorba despre proiecte IT și în domeniul online, Ana Maria este forța motrice a VentureConnect, o importantă platformă de investiții pentru societăți IT și online inovatoare din România. Ana Maria a fost admisă în Baroul statului New York în 2011 și în Baroul București în 2007.


În cadrul practicii sale IT, Ana Maria gestionează întreaga perioadă de viata a unei companii IT, cu accent accent pe aspecte legate de investiții de tip business angel și cu capital de risc, drepturi de proprietate intelectuala, confidențialitate, drept societar, fuziuni și achiziții și dreptul muncii. 

Anterior, Ana Maria a lucrat ca grefier pentru Onorabilul Judecător James J. Brady din cadrul instanței federale a Districtului de Mijloc al statului Louisiana şi ca cercetător în cadrul Institutului de Cercetare pentru Studii pre-litigioase din Washington, D.C. Înainte de experienţa sa în S.U.A., Ana-Maria a fost avocat coordonator în cadrul Asociaţiei Baroului American/Iniţiativa pentru un Stat de Drept din Bucureşti, unde s-a ocupat de numeroase proiecte de reformare a sistemului judecătoresc, finanțate de către Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională şi de Ministerul Public al Statelor Unite.
Ana-Maria a obţinut o diploma de Master în Dreptul Proprietăţii Intelectuale în domeniul Internetului în 2006, în cadrul Universităţii de Stat din Louisiana, Baton Rouge, SUA. A absolvit Institutul Național al Magistraturii, București, în 1998, și Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova, în 1997.

Victor Constantinescu a menționat: “Această promovare era evidentă pentru noi: Mary (așa cum îi spunem) este cel mai bun avocat din sectorul IT din România, nefiind depașită de nimeni. Nimeni nu are pregătirea sa în SUA, experiența sa în domeniul tranzacțiilor cu companii din zona IT, antreprenori și investitori, abordarea și abilitățile sale de management al clienților, toate cuprinse într-o singură persoană. Mary este o parte vitală a echipei BG și suntem bucuroși că ni se alătură în calitate de partener."

Stefaniță Georgescu (foto) se alătură firmei în calitate de Avocat Senior pentru a completa echipa specializată în real estate.

Ştefăniţă are peste 11 ani experiență în acordarea de consultanță în tranzacții și aspecte de reglementare cu privire diverse tranzacții naționale și transfrontaliere.

Ștefăniță are avantajul unei experiențe de lucru cu instituțiile financiare bancare și non-bancare, precum
•    Cinci ani în cadrul ING Romania, unde a efectuat investigații complexe de titluri de proprietate și a fost implicat în tranzacții imobiliare comerciale, inclusiv achiziții, dispuneri, finanțări și leasing.

•    Doi ani în funcția de coordonator al departamentului juridic al companiilor românești din Grupul Kardan, unde a fost implicat în fuziuni și achiziții, finanțări și aspecte de reglementare și contracte comerciale.

Această experiență i-a oferit o expunere largă la diverse standarde, precum necesitatea de a efectua evaluări de risc în conformitate cu standardele bancare. Cooptarea lui Ștefăniță în echipa BG consolidează angajamentul firmei de a oferi rezultate în conformitate cu aceste standarde.

Biriş Goran este o firmă de avocatură înființată în 2006, cu o echipă de peste 30 de avocați pregătiți în străinătate și cu experiență în cadrul firmelor internaționale, precum și vorbitori nativi de limba engleză. Domeniile de practică ale Biriș Goran sunt incluse în mod regulat printre cele mai bune din țară de publicații precum Chambers Europe și European Legal 500.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 3030 / 6075
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Administrarea probelor în arbitraj (Powered by ZRVP)
LegiTeam | ZRVP recrutează avocați stagiari (Departamentul Litigii)
LegiTeam | MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
Avocații din practica de Dispute Resolution & Litigation de la Mitel & Asociații lucrează cu motoarele turate | Magda Dima (Partener), coordonatoarea departamentului: „Tabloul litigiilor” arată promițător ca volum, complexitate și tonus al echipei. Firma a obținut rezultate remarcabile, anul acesta, în spețe sofisticate
Țuca Zbârcea & Asociații acoperă toată paleta de servicii pe care le presupune soluționarea diferendelor, de la litigii civile sau comerciale, arbitraje, dosare de insolvență, până la dosare penale. De vorbă cu partenerul Robert Roșu despre munca avocaților, mandatele complexe și tendința de creștere pentru anul în curs. Câteva cifre cheie, care dau dimensinea activității: Departamentul are aproape 60 de avocați, gestionează peste 4.500 de dosare aflate în derulare și a contribuit cu cca 45% la cifra de afaceri a firmei în 2021
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv (Departamentul Consultanță)
LegiTeam | Bondoc & Asociații is expanding its team
Perspectiva Fuziunilor & Achizițiilor în 2023, raport CMS & Mergermarket | Mediul de afaceri este optimist, în ciuda condițiilor dificile ale pieței. Horea Popescu, Coordonatorul practicii la nivel CEE: Activitatea în regiunea noastră a avut o creștere constantă de aproximativ 10%. CMS continuă să dețină o poziție privilegiată în regiune
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for junior lawyers
SIMION & BACIU câștigă premiul ‘Firma anului în domeniul mărcilor în România’ la gala Global IP Awards 2022. Ana-Maria Baciu, Managing Partner: Avocații și consilierii în proprietate intelectuală din cadrul firmei se remarcă printr-o combinație echilibrată de precizie profesională, un serviciu client personalizat și un mod de gândire care ia în considerare întreg contextul de business al clientului. Abilitățile și dedicarea echipei au făcut posibilă obținerea acestei distincții
Ce tarife orare plătește statul avocaților săi în arbitrajul ICSID Petrochemical Holding GmbH v. Romania, pentru a respinge acuzația că nu a oferit un ajutor de stat de 330 mil. € grupului controlat de miliardarul rus Iakov Goldovski. Anul acesta consorțiul apărătorilor va primi o sumă uriașă
Dr. Cosmin Vasile (Managing Partner ZRVP) va susține un curs de arbitraj la INPPA | “Probleme practice în legătură cu existența și efectele convenției arbitrale”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...