ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Christian Bogaru, numit Avocatul Anului 2014 de către publicaţia financiară ACQ Londra

02 Decembrie 2014   |   BizLawyer

KPMG, Banca Leumi, Linklaters şi Musat & Asociatii se numără printre câştigătorii anilor trecuţi la diverse categorii.

 
 
Hammond, Bogaru & Asociaţii anunţă cu deosebită plăcere că avocatul partener co-fondator Christian Bogaru a fost distins cu premiul “Avocatul Anului 2014”, distincţie acordată de către publicaţia financiară ACQ Londra, pe baza voturilor cititorilor săi şi a nominalizărilor clienţilor şi colegilor de breaslă.

Avocatul Christian Bogaru a fost implicat pe parcursul anului 2014 în mandate de fuziuni şi achiziţii transfrontaliere, asistând atât clienţi cumpărători cât şi vânzători din sectoare precum industria farmaceutică, energie, servicii IT şi outsourcing, FMCG şi transporturi. Christian Bogaru are o bogată experienţă în drept societar internaţional, coordonând anul acesta numeroase mandate de asistenţă juridică acordată companiilor cu activităţi comerciale în Europa Centrală şi de Est.


Datorită experienţei sale în consultanţă juridică internaţională, avocatul român a fost invitat în 2014 în Orlando, SUA,  să vorbească investitorilor şi exportatorilor americani în cadrul celui mai mare eveniment dedicat finanţărilor şi creditelor internaţionale, Congresul Anual al Asociaţiei Naţionale de Managementul Creditelor. În Panelul dedicat oportunităţilor de dezvoltare în Europa Centrală şi de Est, Christian Bogaru a prezentat cadrul legislativ care reglementează relaţiile comerciale în zonă, atât în interiorul UE cît şi cu statele non-membre şi a vorbit despre particularităţile pe care le prezintă accesul pe pieţele est-europene, în special din perspectiva companiilor americane.

“Adevăratul barem al succesului pentru casa de avocatura « Hammond, Bogaru & Asociaţii » îl reprezintă rezultatul în beneficiul clientului şi satisfacţia acestuia. Dar ne bucură nespus şi recunoaşterea venită din partea publicaţiilor cu tradiţie, care monitorizează piaţa de ani buni, mai ales dacă distincţiile sunt oferite pe baza nominalizărilor clienţilor, aşa cum este cazul celor de la ACQ.” a spus Christian Bogaru.
Acest premiu vine ca o recunoaştere a bogatei activităţi profesionale derulate pe parcursul anului 2014, atât a lui Christian Bogaru cât şi a co-fondatorului său Nicholas Hammond şi a echipei de avocaţi pe care o conduce, care contiuă să crească de la an la an şi care se dedică constant promovării investiţiilor străine în România.

ACQ Global premiază reuşitele profesionale, inovaţia şi excelenţa în servicii financiare şi juridice începând din 2008, nominalizările fiind făcute în mod independent de către lideri ai fiecărei industrii în parte, iar căştigătorii fiind desemnaţi prin voturile cititorilor platformei de ştiri ACQ. KPMG, Banca Leumi,  Linklaters şi Musat & Asociatii se numără printre câştigătorii anilor trecuţi la diverse categorii.

Avocatul Christian Bogaru este Managing Partner şi co-fondatorul societăţii de avocatură BWSP Hammond, Bogaru & Asociaţii. Este recunoscut de către directoarele juridice internaţionale Legal 500, Chambers & Partners şi IFLR1000 ca unul dintre cei mai relevanţi avocaţi de afaceri din România şi Elveţia.

BWSP Hammond, Bogaru & Asociaţii este o societate de avocatură de afaceri cu sediul în Bucureşti, care oferă consultanţă şi reprezentare juridică integrată clienţilor comerciali cu operaţiuni în Europa Centrală şi de Est.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2916 / 6079
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Deschiderea procedurii insolvenței societății Hidroconstrucția, recunoscută și în Iordania. Proiect gestionat de echipa ZVD Attorneys
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Administrarea probelor în arbitraj (Powered by ZRVP)
Cum arată portofoliul de mandate al practicii de Dispute Resolution de la GNP - Guia Naghi & Partners și cum lucrează echipa. Creștere accelerată a numărului de dosare și de clienți noi, în 2022 | Octavian Adam, Partener, liderul departamentului: Proiectele gestionate sunt, în general, foarte complexe și necesită un înalt grad de specializare, deoarece implică adoptarea unor strategii care se bazează atât pe cunoștințe aprofundate ale diverselor ramuri de drept aplicabile, cât și pe o abordare creativă a problematicii fiecărui proiect
RTPR alături de fondatorii Qualitance la vânzarea afacerii. Alina Stăvaru (Partner) și Cezara Urzică (Managing Associate), în prima linie
Filip & Company asistă EVERGENT Investments la achiziția MWARE Solutions. Echipă coordonată de Monica Stătescu (partener)
ZRVP obține o nouă victorie pentru OMV Petrom într-un arbitraj internațional ICC Paris, tribunalul arbitral respingând integral pretenții de aproximativ 18 mil. USD. Ce avocați au fost în prima linie
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for junior lawyers
Ultimele 12 luni au contribuit la menținerea nivelului de adrenalină a litigatorilor CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații, spun partenerii firmei | Tendință de creștere a activității echipei de litigii, atât ca număr de proiecte noi, dar mai ales prin sporirea gradului de complexitate a cazurilor instrumentate. Multe soluții favorabile primite în diferite dosare
LegiTeam | ZRVP recrutează avocați stagiari (Departamentul Litigii)
LegiTeam | MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
Țuca Zbârcea & Asociații acoperă toată paleta de servicii pe care le presupune soluționarea diferendelor, de la litigii civile sau comerciale, arbitraje, dosare de insolvență, până la dosare penale. De vorbă cu partenerul Robert Roșu despre munca avocaților, mandatele complexe și tendința de creștere pentru anul în curs. Câteva cifre cheie, care dau dimensinea activității: Departamentul are aproape 60 de avocați, gestionează peste 4.500 de dosare aflate în derulare și a contribuit cu cca 45% la cifra de afaceri a firmei în 2021
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv (Departamentul Consultanță)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...