ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dentons, „Firma de avocatura a anului” la Gala EuropaProperty SEE

21 Mai 2013   |   BizLawyer

Echipa de real estate a biroului Dentons din Bucuresti s-a implicat de-a lungul timpului in unele din cele mai de impact proiecte de pe piata din ultimul deceniu, acordand consultant unor clienti din industrii variate de la auto si retail pana la energie eoliana sau turism si agrement

 
 
Dentons (fosta Salans) a primit premiul “Firma de avocatura a anului” pe regiunea Europa de Sud-Est la cea de-a 8-a editie a Galei Premiilor EuropaProperty SEE din 16 mai desfasurata la Bucuresti. Premiul reprezinta o recunoastere a celor mai de impact proiecte precum si a profesionistilor care au jucat un rol esential in industrie in 2012. . .

Ne bucuram ca am avut un rol important in piata si, mai ales, ne bucuram sa primim recunoasterea clientilor si a industriei, in ciuda climatului dificil pentru piata de real estate. Dorim sa multumim indeosebi clientilor, care ne onoreaza prin increderea pe care ne-o acorda si care continua sa creada in potentialul pe care il are aceasta regiune”, a spus Christopher Berlew, Partner Dentons.


Printre proiectele pentru care Dentons a fost premiata se numara consultanta acordata liderului din industria auto Autoliv in vederea dezvoltarii a doua fabrici in Transilvania pe o suprafata de 75.000 mp; consultanta acordata GDF SUEZ Energy pentru dezvoltarea primului proiect eolian in Romania, precum si consultanta acordata Lufkin Industries pentru inchirierea de spatiu in vederea mutarii sediului regional pentru Emisfera  Estica in Romania.

Dentons castiga acest premiu pentru a patra oara, dupa 2006, 2010 and 2011. Drept recunoastere pentru contributia si implicarea pe piata de real estate, Laura Tiuca, Local Partner,Co-Lider al Grupului de Real Estate  si Lider al Practicii de Hoteluri si Agrement, s-a aflat printre finalistii la categoria “Profesionistul Anului”, fiind singura femeie care a ajuns in finala.

Ea conduce echipa de real estate din Bucuresti impreuna cu Bogdan Papandopol, Local Partner, un foarte apreciat avocat de litigii si un expert recunoscut in probleme legate de proprietatile imobiliare.

La Gala din acest an, Dentons a sprijinit si un eveniment caritabil organizat de Hospice House of Hope (Casa Sperantei), una din cele mai active organizatii caritabile din Romania.
 
Echipa de real estate a biroului Dentons din Bucuresti s-a implicat de-a lungul timpului in unele din cele mai de impact proiecte de pe piata din ultimul deceniu, acordand consultant unor clienti din industrii variate de la auto si retail pana la energie eoliana sau turism si agrement. Echipa din Bucuresti face parte din Grupul de Real Estate format din peste 500 de avocati, la nivel international. Printre clientii din Romania ai firmei se numara AFI Europe, Autoliv, Compania Hoteliera Intercontinental, Echo Investments, GDF SUEZ Energy, Heitman International, Hilton, Immofinanz, Marriott, Lufkin Industries sau OMV Petrom.

Dentons
este o firma de avocatura globala care isi propune sa presteze servicii legale, la cele mai inalte standarde, intr-un climat de afaceri tot mai competitiv si sofisticat. Firma s-a infiintat in martie 2013 ca rezultat al unirii firmelor internationale Salans LLP, SNR Denton si Fraser Milner Casgrain LLP (FMC). Dentons are la baza temelia solida a acestor trei firme extrem de valoroase. Fiecare dintre ele si-a construit o reputatie si o clientela raspunzand nevoilor locale, regionale si nationale ale unui spectru larg de clienti- persoane fizice; antreprenori; IMM-uri si start-up-uri; guverne locale, regionale si nationale sau agentii guvernamentale; corporatii medii si mari private si publice, inclusiv entitati internationale si globale.

Clientii Dentons beneficiaza acum de serviciile a peste 2.500 de avocati si alti profesionisti din 79 de orase si 52 de tari din Africa, Asia Pacific, Canada, Asia Centrala, Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si CSI, Marea Britanie si SUA, care sunt hotarati sa aduca o imbunatatire a calitatii serviciilor legale actuale, furnizand clientilor valoare adaugata intr-un mod inovator.

Salans FMC SNR Denton Europe LLP, cunoscuta si drept Dentons Europe, are operatiuni in 19 birouri din 16 tari.

Europaproperty este unul din cei mai importanti furnizori de stiri, informatii si analiza de pe piata imobiliara comerciala si business-urile conexe, acoperind Europa Centrala si de Est, Rusia si Comunitatea Statelor Independente. Pe langa publicatiile pe care le editeaza, Europaproperty.com organizeaza evenimente pe teme din sectorul de real estate, precum si alte evenimente in ţari atat din interiorul cat si din exteriorul Europei Centrale si de Est.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2804 / 5178
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
RTPR Allen & Overy, alături de AUTONOM în debutul pe piața reglementată a Bursei de Valori București
O gamă variată de mandate pentru avocații de Employment de la MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman. Alexandra Rîmbu, Partener: Suntem atenți și la alte ramuri de drept adiacente, care ar putea impacta situația analizată. Când este necesar, lucrăm în echipe mixte pentru a asigura acoperirea tuturor aspectelor relevante
Procedurile de recunoaștere și cererile de clemență sunt tot mai des folosite de companiile investigate de Consiliul Concurenței | Tendințele pieței, analizate de avocații Țuca Zbârcea & Asociații. Echipă și proiecte
Din vorbă-n vorbă cu Amelia Teis, partener după ultima rundă de promovări de la D&B David și Baias. ”Nu poate exista succes și leadership individual, fără oamenii din jurul tău. Conceptul de “dream big” este realizabil în avocatură, însă presupune muncă, implicare și o depășire constantă a propriilor limite”
PwC România și D&B David și Baias au acordat asistență acționarilor FAN Courier în tranzacția cu SLS Cargo. Vânzătorul, asistat de Gilescu Văleanu Nathanzon & Partenerii
Avocații văd o “specializare” a tranzacțiilor din segmentul High-Tech ̸ Start-ups. Sergiu Gîdei, Parter CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații: Se negociază intens pe aspecte de randament, exit facil al investitorilor și asigurarea mecanismelor de control
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv și avocat stagiar pentru departamentul Consultanță
Ce îi ține ocupați pe avocații de IP de la Stratulat Albulescu. Cele mai dificile proiecte din practica de proprietate intelectuală și domeniile din care vin cele mai multe solicitări
Mușat & Asociații obține o decizie de referință în arbitraj, privind anularea unui document constatator. Dr. Gheorghe Buta, Senior Partner: Antreprenorii care au clauze arbitrale în contractele încheiate cu autoritățile publice pot obține remedii mai rapide în privința documentelor constatatoare
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...