ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

DLA Piper o promovează pe Oana Duţu-Buzura, care devine al zecelea partener al biroului din România. Marian Dinu, Country Managing Partner: Marcăm o dublă aniversare pentru biroul nostru

15 Mai 2023   |   BizLawyer

Membru cheie al practicii de Private Equity din cadrul DLA Piper, Oana a coordonat multiple tranzacţii, asigurându-le un parcurs coerent și eficient de-a lungul întregului proces, de la semnare şi până la finalizare.

Oana Du?u-Buzura, Partner DLA Piper România

 
 
Firma internațională de avocatură DLA Piper anunță promovarea ca partener a Oanei Duțu-Buzura, avocat renumit pentru activitatea sa în practica de M&A (Fuziuni și Achiziții), începând cu data de 1 mai 2023.

Avocat cu experienţă al biroului DLA Piper din România, Oana s-a specializat în fuziuni și achiziții, cu accent pe anumite sectoare precum bunuri de larg consum, alimentație și retail, tehnologie și sănătate. Fiind implicată în diverse tranzacţii și reorganizări corporative complexe, ea a acționat atât de partea vânzătorilor, cât şi de partea cumpărătorilor, și a acumulat experiență relevantă în tranzacții, atât la nivel national, cât și internațional.

Membru cheie al practicii de Private Equity din cadrul DLA Piper, Oana a coordonat multiple tranzacţii, asigurându-le un parcurs coerent și eficient de-a lungul întregului proces, de la semnare şi până la finalizare.


În legătură cu această promovare, Marian Dinu, Country Managing Partner, a declarat: “Marcăm o dublă aniversare pentru biroul nostru, întrucât Oana devine al zecelea partener DLA Piper chiar în anul în care firma sărbătorește 15 ani de prezență continuă în România. Oana a fost alături de noi încă de la început, iar promovarea ei este rezultatul eforturilor și dedicării în asistarea clienților noștri. Sunt foarte fericit pentru această promovare și aș dori să o felicit pe Oana pentru această realizare extraordinară.”

La rândul său, Oana Duțu-Buzura a adăugat: “Sunt foarte încântată și recunoscătoare pentru această promovare și aș dori să le mulțumesc colegilor mei pentru sprijinul acordat, precum și tuturor clienților noștri pentru colaborarea excelentă de-a lungul anilor. DLA Piper se remarcă prin valorile pe care le promovează, fapt care mă face și mai mândră și motivată să mă număr printre partenerii acesteia”.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 374 / 1767
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2024” | ZRVP, NNDKP și Răzvan Dincă & Asociaţii au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
Departamentul de Dispute Resolution contribuie cu peste 80% la cifra de afaceri a firmei Șerban & Asociații și este de așteptat ca veniturile să crească anul acesta. Casa de avocați este în discuții pentru preluarea unor mandate de arbitraj internațional | Radu Șerban (Partener): ”Volumul de muncă a fost unul intens, atât pe latura de penal a departamentului, cât și pe cea de civil, iar gradul de sofisticare este unul foarte ridicat”
Cum lucrează echipele din practica de Dispute Resolution de la Băiculescu și Asociații, ce mandate gestionează și care sunt proiectele reprezentative în care asistă clienții | Vasile Băiculescu, Managing Partner: ”Anul trecut a fost unul crucial, societatea noastră prosperând în acest domeniu mai mult decât oricând, atât prin îmbogățirea substanțială a portofoliului de clienți, cât și prin rezultatele obținute în dosare. În 2024, asistăm la o clară continuare a evoluției”
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...