ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

RTPR Allen & Overy, alături de REGINA MARIA la finalizarea tranzacției privind achiziția Ponderas

12 Iunie 2016   |   BizLawyer

Din echipa RTPR Allen & Overy care a consiliat Rețeaua de sănătate REGINA MARIA au făcut parte Costin Tărăcilă (Managing Partner), Roxana Ionescu (Senior Associate) şi Andrei Mihul (Associate).

 
 
RTPR Allen & Overy a oferit consultanţă juridică operatorului de servicii medicale private REGINA MARIA în legătură cu achiziția spitalului Ponderas, singurul Centru de Excelență în Chirurgia Metabolică și Bariatrică din Estul Europei cu dublă acreditare – europeană și americană. Tranzacţia a fost finalizată în mai puţin de două luni de la semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

„PONDERAS a pornit ca un proiect extrem de ambițios, pe care l-am urmărit și apreciat încă de la început. Am remarcat, de-a lungul timpului, valorile comune, preocuparea permanentă pentru calitatea actului medical, grija față de pacient, performanța echipelor medicale. Pentru noi, PONDERAS devine cel mai mare spital al Rețelei, cu care vom construi și mai mult pe zona de calitate și excelență medicală. Am fost consiliați pe parcursul tranzacției de echipa RTPR Allen & Overy, pe advice-ul profesionist al cărora ne-am bazat în ultimii ani. Este reconfortant când ai alături avocați care îți cunosc și înțeleg nevoile în contextul unui proiect. Le mulțumesc pentru implicarea de care au dat dovadă și de această dată, ajutându-ne să închidem cu succes o tranzacție cheie pentru noi.”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.


Din echipa RTPR Allen & Overy care a consiliat Rețeaua de sănătate REGINA MARIA au făcut parte Costin Tărăcilă (Managing Partner), Roxana Ionescu (Senior Associate) şi Andrei Mihul (Associate).

Roxana Ionescu (foto) ne-a declarat: „Finalizarea tranzacţiei într-un termen scurt de la semnare se datorează efortului susţinut depus de părţi pentru îndeplinirea condiţiilor precedente, dar şi profesionalismului Consiliului Concurenţei care a emis decizia de autorizare în urma analizei concentrării economice în termen de o lună de la depunerea notificării, ceea ce confirmă trendul pozitiv raportat de autoritate de micşorare a termenului de analiză a concentrărilor. Mulţumim încă o dată Regina Maria şi Mid Europa Partners pentru încrederea acordată pe parcursul acestei tranzacţii extrem de importante.

RTPR Allen & Overy continuă să asiste Regina Maria atât în activitatea curentă, cât şi în cadrul proiectelor de achiziţii. RTPR Allen & Overy a fost alături de Advent International la achiziţia Centrului Medical Unirea în anul 2010, urmată de achiziţia Euroclinic Hospitals şi a băncii de celule stem Stem Health. În august 2015, RTPR Allen & Overy a asistat Advent International în cadrul procesului de vânzare a grupului Regina Maria către actualul acţionar Mid Europa Partners.

La nivel european Allen & Overy a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în Europa” de către Chambers & Partners, iar în clasamentele Dealogic M&A Analytics practica de private equity s-a situat pe primul loc în 2015 pentru buyout-uri atât după valoare, cât și după numărul tranzacțiilor.

Tranzacţii importante în sectorul medical în care RTPR Allen & Overy a oferit consultanţă:

•    Rețelei de sănătate REGINA MARIA la închirierea spaţiului destinat unui nou spital privat în Cluj-Napoca.
•    Rețelei de sănătate REGINA MARIA pentru închirierea unui spaţiu cu o suprafață de aproximativ 1.500 mp, cu destinaţia de birouri, în cadrul clădirii Charles de Gaulle Plaza.
•    Advent International Corporation în legătură cu vânzarea Centrului Medical Unirea S.R.L. - operatorul de servicii medicale ce își desfășoară activitatea sub sigla „Regina Maria” – către fondul de investiții Mid Europa Partners.
•    unui sindicat de bănci coordonat de Banca Comercială Română, din care mai fac parte BRD-Groupe Société Générale, ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucureşti şi Raiffeisen Bank, în legătură cu un contract de credit în valoare de până la 56 milioane Euro acordat Med Life şi altor entităţi din grup.
•    ING Bank N.V. în legătură cu anumite amendamente la pachetul de garanții referitoare la o facilitate de credit în valoare de 325 milioane Euro acordată Euromedic Intermediate Group B.V.
•    Advent International Corporation în legătură cu achiziţia Stem Health.
•    A&D Pharma Holdings N.V. și Sensiblu cu privire la vânzarea acţiunilor deţinute în Anima Medical Speciality Services.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2222 / 6079
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Administrarea probelor în arbitraj (Powered by ZRVP)
Cum arată portofoliul de mandate al practicii de Dispute Resolution de la GNP - Guia Naghi & Partners și cum lucrează echipa. Creștere accelerată a numărului de dosare și de clienți noi, în 2022 | Octavian Adam, Partener, liderul departamentului: Proiectele gestionate sunt, în general, foarte complexe și necesită un înalt grad de specializare, deoarece implică adoptarea unor strategii care se bazează atât pe cunoștințe aprofundate ale diverselor ramuri de drept aplicabile, cât și pe o abordare creativă a problematicii fiecărui proiect
RTPR alături de fondatorii Qualitance la vânzarea afacerii. Alina Stăvaru (Partner) și Cezara Urzică (Managing Associate), în prima linie
Filip & Company asistă EVERGENT Investments la achiziția MWARE Solutions. Echipă coordonată de Monica Stătescu (partener)
ZRVP obține o nouă victorie pentru OMV Petrom într-un arbitraj internațional ICC Paris, tribunalul arbitral respingând integral pretenții de aproximativ 18 mil. USD. Ce avocați au fost în prima linie
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for junior lawyers
Ultimele 12 luni au contribuit la menținerea nivelului de adrenalină a litigatorilor CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații, spun partenerii firmei | Tendință de creștere a activității echipei de litigii, atât ca număr de proiecte noi, dar mai ales prin sporirea gradului de complexitate a cazurilor instrumentate. Multe soluții favorabile primite în diferite dosare
LegiTeam | ZRVP recrutează avocați stagiari (Departamentul Litigii)
LegiTeam | MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
Țuca Zbârcea & Asociații acoperă toată paleta de servicii pe care le presupune soluționarea diferendelor, de la litigii civile sau comerciale, arbitraje, dosare de insolvență, până la dosare penale. De vorbă cu partenerul Robert Roșu despre munca avocaților, mandatele complexe și tendința de creștere pentru anul în curs. Câteva cifre cheie, care dau dimensinea activității: Departamentul are aproape 60 de avocați, gestionează peste 4.500 de dosare aflate în derulare și a contribuit cu cca 45% la cifra de afaceri a firmei în 2021
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv (Departamentul Consultanță)
LegiTeam | Bondoc & Asociații is expanding its team
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...