ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații, alături de antreprenorul Andrei Crețu în proiectul Pluria, platformă europeană B2B cu multiple implicații juridice și de business

23 Septembrie 2020   |   BizLawyer

Proiectul a fost o provocare pentru avocați și pentru reprezentanții Pluria, dată fiind dimensiunea transfrontalieră, cu analiza, conceperea și implementarea unei platforme europene cu multiple implicații juridice și de business.

Krisztina Voicu si Nicolae Ursu, Parteneri CEE Attorneys / Boantă, Gîdei si Asociatii

 
 
Avocații CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații l-au consiliat pe antreprenorul Andrei Crețu (unul dintre fondatorii 7 Card) în proiectul prin care se lansează platforma B2B Pluria.co, care oferă acces la o rețea extinsă de spații de lucru destinate angajaților din companii.

Platforma, lansată simultan în București, Cluj-Napoca, Berlin și Madrid, va putea fi accesată prin intermediul unei aplicații și va permite angajaților să-și aleagă și să folosească cel mai apropiat spațiu de lucru. Proiectul a fost o provocare pentru avocați și pentru reprezentanții Pluria, dată fiind dimensiunea transfrontalieră, cu analiza, conceperea și implementarea unei platforme europene cu multiple implicații juridice și de business.


„Platforma Pluria oferă atât angajaților cât și angajatorilor câteva lucruri de care aveau nevoie în acest context: opțiuni, eficiență și flexibilitate. Îi mulțumim lui Andrei Crețu că a avut încredere în noi pentru a face echipă într-un nou proiect inovativ și foarte util pentru mediul de afaceri din România”, consideră Krisztina Voicu, Partener CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații.

Echipa, coordonată de partenerii Krisztina Voicu și Nicolae Ursu, a inclus patru avocați printre care și Adriana Ion și Anne Mary Mustiață și a sprijinit clientul în aspecte precum: definirea și pregătirea pachetului contractual pentru parteneri, angajatori și angajați, protecția datelor și dreptul muncii.  

Echipa de tehnologie și start-up-uri a CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții locale și transfrontaliere datorită unei echipe locale solide. Anul trecut și în prima jumătate a acestui an, avocații firmei au gestionat cu succes aproximativ 15 proiecte în zona de tehnologie și start-up-uri, evaluarea cumulată a acestor deal-uri fiind de peste 46 milioane euro.

Printre cele mai importante proiecte gestionate de CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații în acest domeniu amintim:

•    Asistența acordată fondului Sparking Capital (jucător specializat în investiții în start-up-uri în perioada timpurie) cu privire la investițiile în start-up-urile Evertoys, Techinfluence, BrightSpaces și EcoTree.
•    Consilierea V7 Capital (studio de start-up-uri) în legătură cu investițiile în start-up-urile Confidas, Wineful, Pluria, Flip.ro si EasySales.ro.
•    Asistența oferită Bunnyshell (start-up românesc ce dezvoltă tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud), în proiectul prin care au primit o finanțare de 750.000 euro din partea fondului de investiții Early Game Ventures și a unui business angel.
•    Consilierea fondatorilor brand-ului 7Card (lider în domeniul agregării de servicii de wellness și sport) în legătură cu vânzarea business-ului către grupul francez Sodexo.
•    Asistența oferită grupului Xpediator (grup integrat de logistică, transporturi și tehnologie, listat la bursa din Londra) în legatură cu structurarea francizei diviziei de tehnologie www.eshopwedrop.com , precum și consiliere în legătură cu expansiunea globală a francizei in Europa, Asia și SUA.
•    Consilierea start-ului românesc Ringhel cu privire la dezvoltarea și extinderea produsului inovativ reprezentând o platformă digitală integrată in domeniul energie, petrol și gaze naturale.
•    Asistența acordată start-up-upui românesc Moonlet.io cu privire la lansarea portofelului de criptomonede.

CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în corporate si M&A, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie, IP și  protectia datelor, litigii comerciale. Echipa de avocați este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.  
Din 2016 Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în trei jurisdicții din Asia (Japonia, China, India).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 5294 / 7958
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului. Afaceri de 1,5 mil E, anul trecut
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A s-a redresat în Q1 ̸ 2024, dar nu înregistrează creșteri pe piețele emergente. DLA Piper și CMS își mențin pozițiile fruntașe la nivel global, Schoenherr se remarcă în Europa, iar Filip & Company întră în topul consultanților din Europa Estică
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...