ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Clienţii pot accesa informaţii despre fondurile Patria Asset Mangement în aplicaţia Patria Online

11 Noiembrie 2021   |   Agerpres

Conform unui comunicat remis, joi, AGERPRES, modulul Investiţii este vizibil tuturor clienţilor Patria Bank, acesta oferind informaţii generale despre fondurile Patria Asset Management, precum dimensiunea fondurilor, performanţele obţinute, structura investiţiilor şi evoluţia valorii unităţilor de fond.

 
 
Patria Bank a dezvoltat împreună cu Patria Asset Management un nou modul de investiţii în versiunea desktop a platformei de internet banking Patria Online, care permite investitorilor care au ales să îşi diversifice economiile prin investiţii în fondurile administrate de Patria Asset Management să aibă acces non-stop la informaţii despre investiţiile proprii şi la tranzacţiile cu unităţi de fond.
 
Conform unui comunicat remis, joi, AGERPRES, modulul Investiţii este vizibil tuturor clienţilor Patria Bank, acesta oferind informaţii generale despre fondurile Patria Asset Management, precum dimensiunea fondurilor, performanţele obţinute, structura investiţiilor şi evoluţia valorii unităţilor de fond.
 
Orice persoană fizică sau juridică poate alege oricând să devină investitor în fondurile Patria Asset Management în orice unitate teritorială a Patria Bank.
 
"Transparenţa şi accesul la informaţii la zi sunt importante pentru investitori. Prin parteneriatul în cadrul Grupului, oferirea unui acces rapid la informaţii despre investiţiile in fondurile Patria, direct prin internet banking, oferă investitorilor control şi confort suplimentar, precum şi o importantă economie de timp. Totul este la câteva click-uri distanţă. În plus, pentru clienţii Patria Bank interesaţi de o performanţă sporită a banilor lor, în completarea depozitelor deţinute, vizualizarea detaliilor despre fondurile disponibile le oferă un plus de informaţii şi accesibilitate, elemente importante în analiza propriului profil de economisire, premergătoare luării deciziei de a deveni investitori." a menţionat Valentin Vancea, director general adjunct Patria Bank şi membru al Consiliului de Administraţie Patria Asset Management.
 
Patria Asset Management administrează cinci fonduri de investiţii - Patria Stock, Patria Global, Patria Obligaţiuni, Patria Euro Obligaţiuni şi EFT BET Patria-Tradeville - cu active totale de 93,13 milioane lei la final de octombrie, în creştere cu 97% faţă de finalul anului 2020, când valoarea administrată se ridica la 47,36 milioane lei.
 
Totodată, în portofoliul produselor de economisire Patria Bank se regăseşte şi Patria Invest, un produs modern de economisire, care oferă la pachet, un depozit la termen cu dobânzi atractive şi unităţi în fondul de investiţii Patria Global pentru posibilitatea obţinerii unor performanţe peste dobânzile bancare.
 
"În perioada imediat următoare vom extinde major accesul tuturor persoanelor fizice la fondurile Patria Asset Management prin lansarea platformei de tranzacţionare online a unităţilor de fond, care va permite oricui să devină investitor intr-un mod simplu şi rapid, fără drumuri la bancă. Totodată, împreună cu Patria Bank, vom extinde portofoliul de produse prin introducerea versiunii în Euro a produsului nostru mixt Patria Invest, ce va fi compus din unităţi la fondul Patria Euro Obligaţiuni şi depozite în Euro oferite de Patria Bank", a spus Răzvan Paşol, director general Patria Asset Management.
 
Patria Bank este o bancă românească dedicată creşterii gradului de bancarizare în România şi susţinerii antreprenorilor şi afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori Bucureşti, Patria Bank are o prezenţă fizica naţională şi oferă produse şi servicii bancare de bază 100% online tuturor românilor, oriunde s-ar afla aceştia. Grupul Patria Bank are ca acţionar majoritar Fondul de Investiţii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) şi BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).
 
SAI Patria Asset Management SA este o Societate de Administrare a Investiţiilor autorizată de ASF, parte a grupului Patria Bank.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 2744 / 7947
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...