ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

CONAF se extinde în Transilvania, lansând sucursala de la Cluj

02 Martie 2021   |   Agerpres

La rândul său, preşedintele CONAF, Cristina Chiriac, salută înfiinţarea sucursalei din Cluj şi mizează pe implicare în dezvoltarea Confederaţiei în zona transilvăneană.

 
 
Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) se extinde în Transilvania, lansând sucursala de la Cluj, condusă de antreprenoarea Sigina Luca, cu o experienţă de business de peste 15 ani, în prezent preşedintele unui grup de firme din care face parte şi Luna Cleaning, firmă înfiinţată în 2011, a anunţat luni organizaţia.
 
"Cu peste 240 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro în plin an pandemic, firma condusă de preşedintele CONAF Cluj se află în topul companiilor din zona transilvăneană. Sigina Luca, alături de alte două antreprenoare de succes din Cluj: Simina Fodor - FSP Global şi Nippon Food şi Anca Dinu - Apartament 1 Bistro&Bar, Add PR, alcătuiesc conducerea CONAF Cluj, o structură care urmăreşte extinderea Confederaţiei în Transilvania prin crearea unei comunităţi de business reprezentative care să se remarce la nivel local şi regional prin acţiuni şi activităţi menite să contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial autohton", se spune în comunicat.
 
"CONAF reprezintă locul perfect unde oamenii cu iniţiativă pot acţiona şi se pot implica în proiecte de anvergură. Este locul unde ne este recunoscută valoarea antreprenorială, iar apartenenţa la o comunitate cu aceleaşi principii şi valori ca ale noastre ne stimulează şi ne determină să continuăm misiunea noastră - aceea de a contribui la dezvoltarea unui mediu economic propice desfăşurării de afaceri productive", a declarat Sigina Luca, preşedintele CONAF Cluj.
 
Organizaţia menţionează că deşi activează în domenii complet diferite, cele trei reprezentante ale CONAF Cluj colaborează de mai mulţi ani atât pe plan profesional, cât şi social, fiind implicate în activităţi de voluntariat şi responsabilitate socială la nivel regional.
 
La rândul său, preşedintele CONAF, Cristina Chiriac, salută înfiinţarea sucursalei din Cluj şi mizează pe implicare în dezvoltarea Confederaţiei în zona transilvăneană.
 
"Cred că doar astfel putem arăta că suntem puternice, unite şi determinate în realizarea misiunii pe care CONAF şi-a propus-o. Dorim ca femeile să fie recunoscute la nivel naţional ca leaderi incontestabili şi să schimbăm mentalităţile şi abordările în legătură cu percepţia femeii în societate şi în business. CONAF este locul perfect unde atât doamnele cât şi domnii îşi dau mâna într-un parteneriat de business durabil pentru o construcţie trainică, solidă, a unui mediu de afaceri propice derulării activităţilor economice", a spus Cristina Chiriac.
 
Sigina Luca este membru şi fondator în mai multe organizaţii şi cluburi profesionale: vicepreşedinte al Italian Business Club, membru fondator al CCB - Casa de Comerţ Balkanik Handel Haus Cluj, membru al Misiunii Balkanik Handel Haus, fondator al Asociaţiei Bucătarilor Transilvania (un proiect care a câştigat medalia de argint la Cupa Mondiala de Gastronomie de la Luxembourg), şi nu în ultimul rând, membru în Camera de Comerţ Italiană pentru România (CCipR). Este preşedinte fondator al Lions Club Hope Cluj (2017) şi în prezent preşedinte zonal al Cluburilor Lions din România.
 
Simina Fodor şi-a început cariera profesională în Milano în 2002, iar din 2007 a fost angajată la FSP Global ca responsabil operaţional, apoi a continuat ca general manager şi ulterior CEO şi asociat. Sub conducerea ei, Grupul FSP Global a devenit un grup internaţional prezent pe 3 continente: Europa, Asia şi Africa. A fost Board Member în Camera de Comerţ Româno-Olandeză (2018-2020). Este membru al Clubului Lions Transilvania, în prezent vicepreşedinte şi Secretar al Clubului.
 
Anca Dinu, antreprenoare de 9 ani, se ocupă de o afacere de familie - Apartament 1 Bistro & Bistro, iar de 6 ani are propria firmă de comunicare & PR (ADD PR). Este membru al Camerei de Comerţ Italiene pentru România (CCipR) şi comunicator al comunităţii Mamprenoare România - Cluj. E Membru Fondator al Lions Club Hope Cluj (2017) şi Past President al clubului. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 322 / 35206
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
The Legal 500 EMEA, ediția 2021 | Cele mai bune firme de avocatură din România, în 15 arii de practică. ȚZA se menține în fruntea ierarhiei, NNDKP, Filip & Company și PNSA - pe prima bandă în mai multe arii de practică. Număr mare de avocații considerați ‘Leading individuals’, ‘Next Generation Partners’ și ”Rising Stars”
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv | Litigii
Filip & Company și Linklaters au asistat Ministerul Finanțelor Publice în emisiunea de euroobligațiuni în valoare de 3,5 mld. €. Clifford Chance, alături de bănci
RTPR, alături de Rodbun Grup într-o finanțare de 84,5 mil. lei primită de la un sindicat bancar. Daniel Muntean, CEO-ul companiei finanțate: Experiența amplă și energia echipei RTPR ne-au ajutat să încheiem cu succes această nouă tranzacție
Țuca Zbârcea & Asociații, suport juridic pentru Coca-Cola HBC România în tranzacția cu HEINEKEN România. Partenerul Horia Ispas a coordonat echipa în proiectul Stockday
Despre tinerii avocați care au intrat în rândul partenerilor din firmele mari | Azi, Roxana Abrașu (NNDKP): Talentul în avocatură este un dar ce trebuie exploatat și poate fi pus în valoare prin dăruire și implicare totală. Inovația este esențială, însă pentru a performa este nevoie de foarte multă implicare, dedicare și muncă
LegiTeam: BSMP is looking for Lawyers | Financial Services & Corporate practice
Promovări la PNSA, unde mai mulți avocați fac un pas înainte în carieră. Florian Nițu, Managing Partner: Extindem echipa de seniori cu o nouă generație de avocați formați în cadrul firmei
Achitare definitivă pentru cea mai mare societate de transport public din România, obținută de echipa de drept penal a ZRVP
Studiu Refinitiv | Q1 2021, cea mai solidă creștere pentru fuziuni și achiziții din toate timpurile. Activitatea de M&A a crescut cu 94% la nivel global, iar în Europa avansul a fost de 23%. Mai multe firme de avocați cu prezență la București strălucesc din nou în clasamentele globale și europene
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv (Consultanță)
Clifford Chance a asistat băncile intermediare la listarea CTP pe bursa Euronext Amsterdam
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...