ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dai-Tech începe producţia de invertoare solare pentru furnizarea de energie regenerabilă

16 August 2022   |   BizLawyer

Primii beneficiari de volum ai invertoarelor solare nJoy vor fi instalatorii din domeniul panourilor fotovoltaice și soluțiilor conexe.

 
 
Dai-Tech începe, anul acesta, producţia de invertoare solare nJoy de tip on-grid care facilitează producția de energie regenerabilă, fiind destinate zonei rezidenţiale. Gama invertoarelor solare nJoy va cuprinde soluții monofazice de până la 8KW și trifazice de până la 15KW, atât de tip on-grid, cât și hibrid. Reprezentanții Dai-Tech estimează că, în aproximativ 2 ani, brandul nJoy se va regăsi în top 3 furnizori de invertoare solare în România în ceea ce priveşte volumele vândute.

Dai-Tech SA, compania deținătoare a nJoy, brand românesc de echipamente şi soluţii IT&C de protecţie a echipamentelor electrice şi electronice, și lider pe piaţa autohtonă de UPS (sisteme neîntreruptibile de alimentare cu energie), începe producţia primei sale game de invertoare solare de tip on-grid, care facilitează producția de energie regenerabilă până la 15KW şi este destinată consumatorilor rezidenţiali.


Noile produse nJoy vor fi 100% digitalizate şi pot fi configurate și monitorizate prin intermediul device-urilor inteligente ce rulează Windows, iOS ori Android. Gama invertoarelor solare nJoy va cuprinde soluții monofazice de până la 8KW și trifazice de până la 15KW, atât de tip on-grid cât şi hibrid.

Dai-Tech va livra noua gamă de produse atât către piaţa autohtonă, cât şi pe cea internațională, în momente cheie ale programelor guvernamentale de tip „Casa Verde” demarate de Administraţiile Fondului pentru Mediu.

În ultimii 5 ani, managementul Dai-Tech a dezvoltat strategic produse ce deservesc industria energetică, folosind tehnologii de ultimă generaţie şi oferind soluții complexe pentru rezerva de energie electrică în medii precum IT&C, industrial, medical, al securității și construcțiilor.

Prin noua gamă de produse nJoy, Dai-Tech susține nevoia de stocare a energiei, oferind soluții de stocare de tip PowerWall și Rack Mountable bazate pe tehnologia LiFePO4, folosind celulele de calitate premium manufacturate de către jucătorii de top ai industriei.

Primii beneficiari de volum ai invertoarelor solare nJoy vor fi instalatorii din domeniul panourilor fotovoltaice și soluțiilor conexe.

„Deși economia globală depinde încă de combustibilii fosili în mare măsură, evoluția spre energie regenerabilă este ireversibilă, iar costul energiei verzi scade exponențial, odată cu implementarea în masă a soluțiilor specifice, care facilitează rentabilitatea investițiilor viitoare. În acest context, Dai-Tech s-a pregătit, etapizat, pentru a reuși să susțină prin soluții proprii piața de energie regenerabilă, iar de anul acesta începe producția de invertoare solare. Suntem încrezători că brandul nJoy va aduce un plus de valoare în sectoare majore precum captarea de energie regenerabilă, digitalizarea consumului energetic și furnizarea rezidenţială de energie eco-friendly. Estimarea noastră este ca în 2 ani, brandul nJoy se va regăsi în top 3 furnizori de invertoare solare în România în ceea ce priveşte volumele vândute”, a declarat Adorian Demeter, fondator şi General Manager al Dai-Tech.

Potrivit Agenției Internaționale pentru Energie Regenerabilă (IRENA), în anul 2022 se va stabili un nou record în privința energiei verzi instalate în lume, de 320GW, care va depăși recordul înregistrat în 2021 (295GW). IRENA estimează că, în 2030, 13% din energia produsă la nivel mondial va fi solară. Datele Eurostat arată că numai 3,09% din energia electrică generată în România, în 2020, provenea de la panouri solare, astfel că potențialul de creștere al pieței este ridicat.
 
Dai-Tech este o companie cu sediul în Timişoara, care deţine brandul de echipamente şi soluţii de infrastructură electrică și securitate, nJoy, din 2010. Până în prezent, Dai-Tech a lansat peste 500 de produse nJoy - UPS, baterii, AVR-uri (stabilizatoare de tensiune) și surse de alimentare. Produsele sale se vând în 15 ţări: Armenia, Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia, Kosovo, Liban, Macedonia de Nord, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Tunisia, Ucraina și Ungaria. Dai-Tech este certificată la standarde internaționale pentru managementul calității prin ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, emise de TUV Austria, iar produsele sale trec cu brio certificările de performanță IEC-62040-3, plasând compania între jucătorii de top pe plan global.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1501 / 7943
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...