ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Producătorul Nutella plăteşte 2,8 miliarde de dolari pentru divizia de dulciuri a Nestle din SUA

17 Ianuarie 2018   |   Ioana Duta

În urma tranzacţiei, Ferrero devine al treilea producător de dulciuri din SUA, după ce recent a achiziţionat companiile americane Fannie May şi Ferrara.

 
 
Producătorul italian de ciocolată Ferrero va prelua divizia de dulciuri a Nestle din SUA pentru 2,8 miliarde de franci elveţieni (2,8 miliarde de dolari), tranzacţia fiind în linie cu strategia Nestle de a renunţa la comercializarea dulciurilor şi de a se concentra pe produse mai sănătoase, transmit DPA, Bloomberg şi BBC.

Printre brandurile care vor fi vândute se află Nerds, Butterfinger, Crunch, Runts, Raisinets, Baby Ruth, PixyStix, Laffy Taffy şi Oh Henry!

Vânzările de dulciuri ale Nestle pe piaţa din SUA s-au situat în 2016 la 900 de milioane de franci elveţieni, reprezentând doar 3% din totalul vânzărilor companiei în această ţară.

În urma tranzacţiei, Ferrero devine al treilea producător de dulciuri din SUA, după ce recent a achiziţionat companiile americane Fannie May şi Ferrara.


Acordul cu Nestle oferă oportunităţi excelente de creştere pe cea mai mare piaţă de dulciuri din lume, a afirmat preşedintele Ferrero, Giovanni Ferrero.

Tranzacţia ar urma să fie finalizată până la sfârşitul acestui trimestru, în funcţie de obţinerea aprobărilor autorităţilor de reglementare.

Ferrero produce crema de ciocolată Nutella, Tic Tac şi bomboanele Ferrero Rocher.

Conform datelor Ibis World, piaţa dulciurilor din SUA este cea mai mare din lume, în valoare de aproximativ opt miliarde de dolari pe an.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 9694 / 37784
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Deschiderea procedurii insolvenței societății Hidroconstrucția, recunoscută și în Iordania. Proiect gestionat de echipa ZVD Attorneys
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Administrarea probelor în arbitraj (Powered by ZRVP)
Cum arată portofoliul de mandate al practicii de Dispute Resolution de la GNP - Guia Naghi & Partners și cum lucrează echipa. Creștere accelerată a numărului de dosare și de clienți noi, în 2022 | Octavian Adam, Partener, liderul departamentului: Proiectele gestionate sunt, în general, foarte complexe și necesită un înalt grad de specializare, deoarece implică adoptarea unor strategii care se bazează atât pe cunoștințe aprofundate ale diverselor ramuri de drept aplicabile, cât și pe o abordare creativă a problematicii fiecărui proiect
RTPR alături de fondatorii Qualitance la vânzarea afacerii. Alina Stăvaru (Partner) și Cezara Urzică (Managing Associate), în prima linie
Filip & Company asistă EVERGENT Investments la achiziția MWARE Solutions. Echipă coordonată de Monica Stătescu (partener)
ZRVP obține o nouă victorie pentru OMV Petrom într-un arbitraj internațional ICC Paris, tribunalul arbitral respingând integral pretenții de aproximativ 18 mil. USD. Ce avocați au fost în prima linie
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for junior lawyers
Ultimele 12 luni au contribuit la menținerea nivelului de adrenalină a litigatorilor CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații, spun partenerii firmei | Tendință de creștere a activității echipei de litigii, atât ca număr de proiecte noi, dar mai ales prin sporirea gradului de complexitate a cazurilor instrumentate. Multe soluții favorabile primite în diferite dosare
LegiTeam | ZRVP recrutează avocați stagiari (Departamentul Litigii)
LegiTeam | MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
Țuca Zbârcea & Asociații acoperă toată paleta de servicii pe care le presupune soluționarea diferendelor, de la litigii civile sau comerciale, arbitraje, dosare de insolvență, până la dosare penale. De vorbă cu partenerul Robert Roșu despre munca avocaților, mandatele complexe și tendința de creștere pentru anul în curs. Câteva cifre cheie, care dau dimensinea activității: Departamentul are aproape 60 de avocați, gestionează peste 4.500 de dosare aflate în derulare și a contribuit cu cca 45% la cifra de afaceri a firmei în 2021
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv (Departamentul Consultanță)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...