ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

PwC România anunță promovarea a opt directori în practicile de Taxe, Audit și Consultanță

14 Decembrie 2020   |   BizLawyer

Oana Munteanu, Livia Teodoru, Roxana Popa, Diana Roșu și Diana Oprescu devin directori în practica de Consultanță fiscală și juridică, Andreea Bistriceanu, director în Consultanță pentru Afaceri, iar Iuliana Teletin și Amoros Avramia, directori în Audit.

 
 
PwC România anunță că, începând cu 1 ianuarie 2021, promovează opt directori în cadrul celor trei linii de servicii ale companiei: Consultanță fiscală și juridică, Audit și Consultanță pentru Afaceri.

”Sunt mândru de colegii noștri care au demonstrat calități profesionale și umane deosebite, contribuind constant la dezvoltarea companiei și la succesul clienților noștri. În același timp, promovarea a opt directori este încă o dovadă că practica noastră de consultanță este puternică și continuă să creeze oportunități de dezvoltare în carieră și în aceste vremuri incerte”, a declarat Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România.

Oana Munteanu, Livia Teodoru, Roxana Popa, Diana Roșu și Diana Oprescu devin directori în practica de Consultanță fiscală și juridică, Andreea Bistriceanu, director în Consultanță pentru Afaceri, iar Iuliana Teletin și Amoros Avramia, directori în Audit.


Oana Munteanu s-a alăturat PwC România în anul 2008 și de peste trei ani coordonează practica de consultanţă în Resurse Umane și Dezvoltare Organizațională din PwC România. Are peste 12 ani de experienţă în ţări din Europa Centrală şi de Est şi CSI în proiecte privind strategia de resurse umane, evaluarea eficacităţii şi proceselor legate de managementul capitalului uman.

Livia Teodoru are o experiență de peste 14 ani în PwC România, fiind specializată în prețuri de transfer. Ariile ei de specializare sunt: planificare, documentație, acorduri de preț în avans, rezolvarea disputelor și restructurarea afacerii. Experiența sa include proiecte în diferite industrii, cum ar fi farma sau bunuri de larg consum.

Roxana Popa și-a început cariera în PwC România în urmă cu 10 ani fiind specializată în
servicii de consultanță fiscală pentru companii, atât privind aspectele fiscale locale, cât și internaționale, inclusiv structurarea impozitului, revizuiri fiscale, inspecții fiscale și prețuri de transfer. Este implicată în diverse proiecte de achiziții și fuziuni din industrii precum energie, telecomunicații, petrol și gaze, utilități, industri și retail.

Diana Roșu este parte a echipei PwC România de peste 11 ani și acordă consultanță fiscală companiilor din domeniul serviciilor financiare și imobiliare. De-a lungul timpului a participat la diverse proiecte de restructurare și administrare a activelor, structuri de finanțare, prețuri de transfer și investiții pe piețele de capital.

Diana Oprescu are o experiență de peste 9 ani în PwC România. Ea este specializată în consultanță fiscală internațională cu accent pe industriile telecom, media și telecomunicații.

Andreea Bistriceanu lucrează de 13 ani în practica de fuziuni și achiziții a PwC România. A fost implicată în diverse proiecte de fuziuni, achiziții, transferuri și proiecte due diligence, finalizate cu succes, în multe sectoare precum produse industriale, energie,  retail, servicii medicale, farma, IT și telecom, imobiliare.

Iuliana Teletin s-a alăturat echipei PwC România în anul 2008, având o vastă experiență în audit financiar, cât și în consultanță contabilă, deservind numeroși clienți, atat companii locale, cât și multinaționale. Incepand cu anul 2011, Iuliana este implicată în dezvoltarea practicii de Piețe de Capital si Consultanta Financiar-contabila, oferind clienților soluții de eficientizare a raportării financiare, implementării IFRS, dezvoltarea de proceduri privind fluxul financiar-contabil, cat si analize economice. De asemenea, Iuliana este specializata in verificarea si auditul proiectelor implementate de clienți prin intermediul diverselor programe de finanțare (fonduri europene nerambursabile, ajutoare de stat).

Amoros Avramia s-a alăturat PwC România în urmă cu 13 ani și are experiență în auditul statutar și în auditul contabil în conformitate cu IFRS. El a fost implicat în misiuni de audit desfăşurate în diverse industrii, precum logistică, imobiliare, auto, construcţii, retail, farma, tehnologie, servicii financiare, sector public.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4652 / 7956
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...