ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Românii de la Humans.ai colaborează cu liderii pieței globale de CRM pentru folosirea inteligenței artificiale în această industrie

13 Aprilie 2022   |   BizLawyer

Echipa de cercetători și programatori a Humans.ai a analizat nevoile companiilor din industria CRM, urmând să dezvolte cele mai importante soluții de automatizare pentru dezvoltarea de soluții adaptate nevoilor industriei.

 
 
Startup-ul românesc de inteligență artificială (IA) și Blockchain Humans.ai colaborează cu liderul pieței globale de CRM, Salesforce, și cu alți câțiva furnizori de software pentru gestionare a relațiilor cu clienții (CRM - Customer Relationship Management) pentru a dezvolta proiecte speciale comune de automatizare a producției video la scară largă, utilizând platforma inovatoare de inteligență artificială și media generată de IA ale companiei.

Astfel, echipa de cercetători și programatori a Humans.ai a analizat nevoile companiilor din industria CRM, urmând să dezvolte cele mai importante soluții de automatizare pentru dezvoltarea de soluții adaptate nevoilor industriei.

Aplicațiile care beneficiază de tehnologiile de tip synthetic media și IA furnizate de Humans.ai pentru industria CRM vor consta în proiecte speciale, cum ar fi fluxuri video automatizate pentru activitățile de vânzări, integrări pentru industria de e-commerce care transformă automat paginile web ale produselor în conținut video și multe altele.


Unul dintre cei mai cunoscuți parteneri pentru dezvoltarea soluțiilor Humans.ai, Salesforce, este platforma numărul unu la nivel mondial pe piața de management al relațiilor cu clienții, ce oferă software de CRM și aplicații axate pe vânzări, relația cu clienții, automatizarea activității  de marketing etc.

"Suntem foarte încântați să colaborăm cu cele mai mari companii de CRM din lume, precum Salesforce, care este lider în domeniul automatizării industriei de relații cu clienții. Activitatea Salesforce este în linie cu misiunea Humans.ai, deoarece împreună putem da posibilitatea companiilor să transforme paginile de text ale produselor și serviciilor în clipuri video și reclame optimizate pentru diferite canale de comunicare, ajutând echipele să crească mai eficient impactul brandului lor, precum și rata de conversie cu ajutorul inteligenței artificiale", a declarat Sabin Dima, CEO și co-fondator Humans.ai.

"Adopția de către companii a tehnologiei synthetic media generată de IA este influențată de aplicațiile emergente care facilitează accesul la scară largă la astfel de inovații, cum ar fi Tovid.ai, platforma de generare automată de conținut video dezvoltată de Humans.ai. Suntem încrezători că editarea și crearea în mod automatizat de conținut multimedia cu ajutorul IA poate schimba în mod fundamental multe industrii. Utilizatorii și clienții nu mai doresc conținut static sau interacțiuni bazate pe text. Ei caută o experiență imersivă prin conținut multimedia. Capacitatea de a oferi noi moduri de comunicare într-o lume a tehnologiei în continuă schimbare va deveni în curând vitală pentru companiile din această industrie", a explicat Bart Veenman, CEO  în cadrul Tovid.ai, platforma SaaS de producție video sintetică dezvoltată de startup-ul Humans.ai.

Humans.ai a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării IA, cu accent pe synthetic media. Aceasta bibliotecă de instrumente de IA este disponibilă într-o suită de tip studio de creație în care utilizatorii și companiile vor putea să aleagă și să selecteze modelele IA de care au nevoie pe măsură ce își aduc ideile la viață. De asemenea, echipa Humans.ai creează și gestionează genomuri digitale, care încorporează elemente precum vocea, imaginea și gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali. Compania continuă să investească în dezvoltarea inovațiilor din spatele ecosistemului Humans.ai și să le permită inovatorilor să își publice și să monetizeze tehnologiile de inteligență artificială pentru adopție la scară largă.

Platforma SaaS de producție video sintetică Tovid.ai, una dintre soluțiile lansate de Humans.ai, permite transformarea oricărui lucru într-un videoclip printr-o platformă care produce conținut video de înaltă calitate la scară largă, folosind IA și synthetic media. De la o pagină de produs de e-commerce la un newsletter, orice poate fi transformat într-un videoclip cu ajutorul Tovid.ai.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1963 / 7914
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
De vorbă cu Anne Marie Mateeas, Country Legal Head Novartis, profesionistul pentru care integritatea reprezintă valoarea fundamentală, despre profesia juridică, experiențele acumulate și provocările abordate | “În sfera carierei mele, dezvoltarea unor valori precum respectul profund pentru lege, promovarea transparenței și adoptarea unei abordări centrate pe identificarea și implementarea de soluții eficiente sunt aspecte esențiale care îmi ghidează fiecare decizie și acțiune. Chiar și momentele dificile sau deciziile care s-au dovedit a fi mai puțin potrivite au avut un impact valoros, învățându-mă lecții esențiale”
NNDKP obține poziții de top în clasamentele The Legal 500 EMEA 2024
CMS asistă PPC în achiziția unui parc eolian operațional de 84 MW în România. Mircea Moraru (Corporate M&A) a coordonat echipa, cu sprijinul lui Horea Popescu (Corporate M&A)
Vlad Peligrad s-a desprins din asocierea cu KPMG Legal, unde era partener și lansează o firmă proiectată să asigure întreg spectrul de servicii juridice | Vlad Peligrad, Managing Partner & Founder PeligradLaw: ”Suntem la început, în procesul de formare a echipei. Până la sfârșitul anului firma va avea 8-10 avocați”
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Noi Avocați Colaboratori Seniori în cadrul PNSA. Andra Vieriu și Maria Dima fac un pas înainte în carieră
Stratulat Albulescu obține în prima instanță amendarea Primarului General al Municipiului București pentru neexecutarea unei hotărâri judecătorești definitive. Partenerul Adriana Dobre a coordonat echipa care a obținut una dintre primele decizii judecătorești de acest fel: amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere, la care se adaugă penalități de 500 lei ̸ zi de întârziere
Rundă amplă de promovări în mai multe arii de practică din cadrul biroului Kinstellar din București. Opt avocați au făcut un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor prin aceste promovări. Împărtășesc valorile pe care le avem, s-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”
Studiul CMS European M&A 2024 | Piața de fuziuni și achiziții s-a dovedit rezistentă în 2023, CMS acordând consultanță într-un număr record de tranzacții. Horea Popescu, coordonator al practicii Corporate M&A în CEE și Managing Partner al CMS România: “În ciuda unui context plin de provocări, CMS a oferit consultanță în 68 de tranzacții de fuziuni și achiziții în regiune, dintre care peste 50% au fost determinate de intrarea unor investitori strategici pe noi piețe, demonstrând soliditatea practicii noastre în întreaga regiune”
Stratulat Albulescu & Asociații estimează pentru anul 2024 un nivel de activitate, în practica de Real Estate, cel puțin egal cu cel de anul trecut, marcat însă de o anumită expectativă din partea dezvoltatorilor, prudența fiind cuvântul cheie auzit cel mai frecvent de la clienți. Vor exista însă și ferestre de oportunitate care în mod cert vor fi accesate de jucătorii cu un apetit crescut la risc | “Cel mai probabil vom asista, în cursul acestui an, la o deblocare a situației și la o creștere a numărului de tranzacții, chiar și timidă”, spun avocații
O soluție reper a ÎCCJ obținută de D&B David și Baias clarifică modalitatea de calcul a cifrei de afaceri la care se aplică amenzile Consiliului Concurenței
Creștere de doi digiți, anul trecut, pentru Milcev Burbea, firmă recunoscută de ghidurile juridice internaționale pentru practica de proprietate intelectuală | Despre mandatele provocatoare și numeroasele proiecte cu grad ridicat de complexitate, într-o discuție cu Gabriela Milcev (Managing Partner): ”Forța biroului nostru constă într-o abordare echilibrată, croită pe nevoile cazului, combinând, ca într-o rețetă care nu este niciodată aceeași, consultanța și litigiul, precum și persoanele și abordările potrivite pentru apărarea intereselor clientului. Adesea ne confruntăm cu necesitatea de a opera în alte jurisdicții, la nivel internațional”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...