ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

TransferGO lansează serviciul de transferuri locale în România

20 Noiembrie 2019   |   BizLawyer

Serviciul este gratuit și permite clienților TransferGo să trimită bani atât altor clienți TransferGO cât și rudelor sau prietenilor care nu au încă instalată aplicația. Potrivit unui sondaj recent realizat la comanda TransferGO, 8 din 10 români trimit sau primesc bani prin aplicații mobile de transferuri iar majoritatea tranzacțiilor (86%) se realizează între membrii familiei .

 
 
Din luna noiembrie TransferGo oferă clienților din România posibilitatea de a transfera instantaneu bani între toate cardurile emise în țară. Serviciul este gratuit și permite clienților TransferGo să trimită bani atât altor clienți TransferGO cât și rudelor sau prietenilor care nu au încă instalată aplicația, fiind necesar doar un telefon cu conexiune la internet. Aplicația permite utilizatorilor atât să ceară bani cât și trimită bani.

Serviciul local de transferuri in timp real este lansat pentru piața românească in varianta beta după ce TransferGo a devenit serviciul de transferuri preferat al românilor din Marea Britanie și alte țări occidentale de a trimite bani acasă. Transferurile din România și către țara noastră reprezintă circa 20% din numărul total de transferuri realizate de clienții TransferGo la nivel global.


„Timpul este cea mai valoroasă resursă pentru clienții noștri, iar cu noua ofertă de transferuri locale în timp real, reducem timpii de așteptare aproape de 0. Această facilitate destinată pieței locale vine în completarea serviciilor de transferuri rapide și gratuite care au convins peste un milion de români să ne folosească serviciile pentru a trimite bani din străinătate către casă. Serviciul local de transferuri in timp real TransferGo este ideal pentru plățile rapide între prieteni, membrii familiei și cunoscuți pentru că este sigur, rapid și simplu”, a declarat Marius Nedelcu, Director de Brand Marketing& Market Expansion, TransferGo.

8 din 10 români trimit sau primesc bani prin aplicații mobile de transferuri

Un sondaj recent comandat de TransferGO și realizat de MKOR Consulting arată că 8 din 10 români trimit sau primesc bani prin aplicații mobile de transferuri, iar cea mai mare parte a tranzacțiilor (86%) se realizează între membrii familiei. Sondajul mai relevă faptul că cel puțin 1 din 3 români transferă bani foarte des pentru a cumpăra produse online (transfer direct în cont) sau pentru a-și plăti cheltuielile curente și că o treime din respondenți transferă între 101 și 250 de lei in timp ce un sfert transferă mai puțin de 50 de lei.
Tinerii bărbați, aparținând generației Millenials sau Generației X (cu vârsta medie de 35 de ani) sunt cei mai entuziaști utilizatori ai aplicațiilor de transferuri de bani. Potrivit studiului citat, ei au venituri medii de peste 3.500 lei pe lună.

Cea mai folosită metodă de a trimite bani prietenilor și familiei este transferul in contul bancar (prin internet sau prin aplicație de smartphone), cu 75%, urmat de depunerea de bani la bancă (34% din respondenți) și plata în numerar. Studiul a fost efectuat pe un eșantion reprezentativ la nivel național, de 600 de respondenți. Nivelul de încredere de 95%, eroare +/-4.

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani familiilor lor, fără a plăti taxele mari percepute de bănci. Compania a fost înființată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie. În prezent, compania are birouri și în Vilnius, Berlin, Istanbul și Varșovia.
TransferGo oferă transfer de bani la nivel internațional, rapid și la costuri mici, între 48 de țări din întreaga lume. Folosind sistemul inovator TransferGo, migrații pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont în cont, care înseamnă că banii nu trebuie să părăsească țara: banii sunt transferați local-in local-out.
TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015, iar în 2019 a atins peste  un milion  jumatate de utilizatori.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 6504 / 7951
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...