ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Firma de avocatură „Budușan și Asociații” își modifică denumirea în „Budușan, Albu și Asociații”

02 Aprilie 2015   |   BizLawyer

Sigla și pachetul de identitate vizuală a firmei se vor păstra, singura modificare fiind, din acest punct de vedere, actualizarea denumirii.

 
 
Firma de avocatură „Budușan și Asociații” își modifică denumirea oficială în „Budușan, Albu și Asociații”, cu începere din luna martie, anul în curs. Noua denumire include numele avocatului Gabriel Albu, partener și unul dintre fondatorii firmei, alături de avocatul Ovidiu Budușan. 

Ca Managing Partner, Gabriel Albu va asigura managementul operațional și va superviza direct activitatea celor două departamente: Strategie și Litigii, respectiv Consultanță și Prevenție Penală. Gabriel Albu are o bogată experiență profesională acumulată în firme multinaționale de avocatură și este specializat în gestionarea acuzațiilor de evaziune fiscală, fraudă financiară, fraudă împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, corupție, infracțiuni la regimul piețelor de capital și achizițiilor publice. 


Sigla și pachetul de identitate vizuală a firmei se vor păstra, singura modificare fiind, din acest punct de vedere, actualizarea denumirii. 

Reamintim că, începând din vara lui 2014, firma de avocatură își derulează activitatea la noul sediu din Str. Varșovia nr. 4, Sector 1, București. 

„Budușan, Albu și Asociații” este cea mai puternică societate de avocatură de pe piața românească specializată în gestionarea cauzelor de criminalitate a afacerilor, atât din perspectiva apărării, cât și din perspectiva protejării intereselor persoanelor și companiilor vizate de activitatea infracțională. 
De la înființarea firmei, în anul 2008, aceasta a acordat servicii juridice în numeroase cauze de infracționalitate din domeniul afacerilor, atât în ceea ce privește asistența în litigii de dreptul penal al afacerilor, cât și consultanță și prevenție în materie de criminalitate specifică afacerilor. 
Firma abordează cauzele pluridisciplinar, atât din perspectivă juridică, în funcție de specificul domeniului de activitate obiect al investigației penale și al normelor de drept extrapenal care îl guvernează, cât și tehnică, prin colaborarea cu experți în diferite arii de specializare.
  
Avocații firmei se concentrează pe nevoile clienților, căutând să identifice și să diminueze riscurile legale și riscurile conexe investigațiilor penale. Reprezentarea și asistarea clienților se bazează pe o strategie procesuală coerentă, de natură să maximizeze șansele unui rezultat favorabil în procedurile judiciare. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 170 / 178
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Crina Baltag și Cosmin Vasile, editorii noului ghid practic multi-jurisdicțional dedicat soluționării disputelor în domeniul construcțiilor și publicat de Wolters Kluwer
CMS România își extinde echipa cu 10 avocați și își consolidează practica de drept penal, finanțe și tranzacții. Alina Tihan și Mihai Jiganie Șerban, doi avocați cu un profil profesional bine conturat și o bogată experiență, se alătură biroului CMS București
CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații i-a reprezentat pe fondatorii 7Card în legătură cu investiția în proiectul Holde Agri. Echipa, coordonată de partenerul Sergiu Gîdei
Schoenherr și Stratulat Albulescu, în tranzacția prin care Aareon, liderul european în furnizarea de sisteme și servicii de consultanță pentru industria imobiliară, preia controlul grupului CalCon. Ce avocați au fost implicați
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
Confesiunile unui avocat din prima linie, partener al biroului Dentons din București și autor de cărți pentru copii vândute azi în SUA și UK. Bogdan Papandopol vorbește despre pasiunea secretă pentru scris și desenat, inspirată de ”muza” sa, care iubește ”cărțile colorate ale lui tati”
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
RTPR Allen & Overy, alături de AUTONOM în debutul pe piața reglementată a Bursei de Valori București
O gamă variată de mandate pentru avocații de Employment de la MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman. Alexandra Rîmbu, Partener: Suntem atenți și la alte ramuri de drept adiacente, care ar putea impacta situația analizată. Când este necesar, lucrăm în echipe mixte pentru a asigura acoperirea tuturor aspectelor relevante
Procedurile de recunoaștere și cererile de clemență sunt tot mai des folosite de companiile investigate de Consiliul Concurenței | Tendințele pieței, analizate de avocații Țuca Zbârcea & Asociații. Echipă și proiecte
Din vorbă-n vorbă cu Amelia Teis, partener după ultima rundă de promovări de la D&B David și Baias. ”Nu poate exista succes și leadership individual, fără oamenii din jurul tău. Conceptul de “dream big” este realizabil în avocatură, însă presupune muncă, implicare și o depășire constantă a propriilor limite”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...