ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

ILO premiază doi avocați Voicu & Filipescu

02 Aprilie 2015   |   BizLawyer

Florin Duțu și Georgiana Bădescu, singurii avocați români câștigători ai ILO Client Choice Awards 2015 pe domeniile litigii și, respectiv, concurență

 
 
International Law Office (ILO) a anunțat câștigătorii Client Choice Awards 2015, 418 avoați din 68 de țări fiind premiați pentru activitatea în diferite domenii de practică. Dintre cele șapte premii acordate pentru piața din România, două au fost câștigate de către avocați din cadrul Voicu & Filipescu – partenerii Florin Duțu și Georgiana Bădescu.

Florin Duțu, avocat cu experiență considerabilă în litigii și arbitraje și coordonatorul practicii specializate a Voicu & Filipescu, a fost desemnat câștigătorul premiului pentru acest domeniu, clienții recomandându-l pentru abilitatea de a-i sprijini în deciziile de afaceri, reputația bine-meritată și eficiența serviciilor oferite.

Am acordat asistență în ultima perioadă într-o serie de litigii majore, cu mize importante pentru clienți și a căror câștigare a creat în unele cazuri precedente juridice interesante. Mă bucură aprecierea serviciilor noastre, primită din partea clienților sub forma acestui premiu”, a declarat Florin Duțu.

Printre proiectele recente ale echipei de litigii și arbitraje a Voicu & Filipescu se numără câștigarea (ca parte a unei echipe complexe de consultanți) a celui mai semnificativ litigiu privind aspecte de manipulare a pieței de capital și tranzacționare pe bază de informații privilegiate judecat pe fondul cauzei de către o instanță din România. Totodată, anul trecut avocații firmei au coordonat și câștigat un număr considerabil de dosare privind în special achiziții publice, taxa claw back, daune de asigurări, probleme de dreptul muncii, aspecte fiscale, recuperarea de creanțe.

Coordonatoarea practicii de concurență a firmei, Georgiana Bădescu, a primit premiul pentru domeniul Competition & Antitrust, fiind recomandată de către clienți drept partener de încredere, datorită calității serviciilor și a experienței vizibile într-o varietate de proiecte în acest domeniu.

Acest premiu este o recunoaștere valoroasă pentru mine și pentru firmă și doresc să le mulțumesc tuturor clienților care ne-au încredințat proiecte în domeniul concurenței și, în mod special, celor care au răspuns invitației ILO de a participa la desemnarea câștigătorilor, recomandându-ne”, a declarat Georgiana Bădescu.

Voicu & Filipescu are una dintre cele mai diverse practici de concurență de pe piața serviciilor juridice din România, avocații specializați ai firmei fiind implicați într-o varietate de proiecte ce presupun asistență în investigații derulate de către Consiliul Concurenței, notificări de concentrare economică, monitorizarea angajamentelor asumate de către agenții economici, precum și măsuri de prevenție a încălcării legislației de concurență prin definirea de bune practici și derularea de programe de training pentru angajații clienților.

Înființate în anul 2005, premiile Client Choice sunt acordate avocaților exclusiv pe baza nominalizărilor și recomandărilor primite din partea clienților, urmare a unui proces complex de cercetare. Selecția câștigătorilor are în vedere în primul rând abilitatea avocaților respectivi de a adăuga un plus de valoare afacerii clienților lor.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 173 / 178
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Schoenherr și Stratulat Albulescu, în tranzacția prin care Aareon, liderul european în furnizarea de sisteme și servicii de consultanță pentru industria imobiliară, preia controlul grupului CalCon. Ce avocați au fost implicați
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
Confesiunile unui avocat din prima linie, partener al biroului Dentons din București și autor de cărți pentru copii vândute azi în SUA și UK. Bogdan Papandopol vorbește despre pasiunea secretă pentru scris și desenat, inspirată de ”muza” sa, care iubește ”cărțile colorate ale lui tati”
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
RTPR Allen & Overy, alături de AUTONOM în debutul pe piața reglementată a Bursei de Valori București
O gamă variată de mandate pentru avocații de Employment de la MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman. Alexandra Rîmbu, Partener: Suntem atenți și la alte ramuri de drept adiacente, care ar putea impacta situația analizată. Când este necesar, lucrăm în echipe mixte pentru a asigura acoperirea tuturor aspectelor relevante
Procedurile de recunoaștere și cererile de clemență sunt tot mai des folosite de companiile investigate de Consiliul Concurenței | Tendințele pieței, analizate de avocații Țuca Zbârcea & Asociații. Echipă și proiecte
Din vorbă-n vorbă cu Amelia Teis, partener după ultima rundă de promovări de la D&B David și Baias. ”Nu poate exista succes și leadership individual, fără oamenii din jurul tău. Conceptul de “dream big” este realizabil în avocatură, însă presupune muncă, implicare și o depășire constantă a propriilor limite”
Avocații văd o “specializare” a tranzacțiilor din segmentul High-Tech ̸ Start-ups. Sergiu Gîdei, Parter CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații: Se negociază intens pe aspecte de randament, exit facil al investitorilor și asigurarea mecanismelor de control
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv și avocat stagiar pentru departamentul Consultanță
Ce îi ține ocupați pe avocații de IP de la Stratulat Albulescu. Cele mai dificile proiecte din practica de proprietate intelectuală și domeniile din care vin cele mai multe solicitări
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...