ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

Reff & Asociații | Deloitte Legal, desemnată de Legal 500 EMEA 2021 printre liderii societăților de avocați în nouă arii de practică

19 Aprilie 2021   |   BizLawyer

Clasamentul evaluează societăți de avocați din peste 150 de jurisdicții pe baza opiniilor a 300.000 de avocați care lucrează în departamentele juridice ale companiilor, a informațiilor din formularele de înscriere trimise de societățile de avocați și a interviurilor cu profesioniști în domeniu.

 
 
Reff & Asociații | Deloitte Legal a fost desemnată din nou anul acesta printre liderii societăților de avocați de către publicația independentă internațională Legal 500 EMEA în nouă arii de practică: imobiliare și construcții, financiar-bancar, drept comercial și fuziuni și achiziții, dreptul muncii, fiscalitate, UE și concurență, parteneriate public-private și achiziții, tehnologie, media și telecomunicații, precum și soluționarea disputelor. Clasamentul evaluează societăți de avocați din peste 150 de jurisdicții pe baza opiniilor a 300.000 de avocați care lucrează în departamentele juridice ale companiilor, a informațiilor din formularele de înscriere trimise de societățile de avocați și a interviurilor cu profesioniști în domeniu.

Legal 500 reconfirmă poziția Reff & Asociații | Deloitte Legal ca firmă de top (Tier 1) în domeniul imobiliar și al construcțiilor. Avocații firmei oferă asistență în mod frecvent în proiecte de dezvoltare high-end și în achiziții, incluzând tranzacții și clienți locali și internaționali. Irina Dimitriu, Partener și coordonator al acestei practici foarte bine cotate, este recunoscută drept un avocat de top în România în domeniul imobiliar, fiind inclusă și anul acesta în topul Legal 500 al celor mai buni avocați în acest domeniu („Leading Individual”)

Echipa specializată în domeniul financiar-bancar asistă bănci, instituții de plată, firme de leasing financiar, fonduri de investiții și investitori în credite neperformante cu privire la achiziții, finanțări și aspecte de reglementare, precum și societăți comerciale diverse în negocierea de finanțări și restructurări de credite. Coordonatorul practicii, Andrei Burz-Pînzaru, Partener, are peste 20 de ani de experiență în domeniu, iar Andreea Șerban, Senior Managing Associate, este menționată în categoria profesioniștilor în ascensiune („Rising Stars”).

Echipa de drept comercial și fuziuni și achiziții este, conform Legal 500, versatilă, motivată, orientată spre atingerea obiectivelor stabilite împreună cu clienții și are expertiză în numeroase sectoare de activitate și industrii, printre care energie, infrastructură, sănătate, producție, transport și retail. Georgiana Singurel, Partener, coordonează această practică, iar Diana Fejer, Senior Managing Associate, este menționată printre avocații importanți în domeniu („key lawyers”).

Legal 500 oferă recunoaștere Reff & Asociații | Deloitte Legal și pentru echipa sa specializată în dreptul muncii, care lucrează îndeaproape cu companii mari internaționale și locale, acoperind chestiuni complexe de dreptul muncii, de la transferuri de business legate de tranzacții și reorganizări, până la negocieri colective și concedieri. Coordonatoarea practicii, Florentina Munteanu, Partener, este foarte apreciată de clienți, iar Gabriela Ilie, Managing Associate, este inclusă în categoria profesioniștilor în ascensiune („Rising Stars”).

Firma are, de asemenea, o echipă considerabilă specializată în fiscalitate, bine pregătită pentru a oferi asistență în proiecte de consultanță și în litigii legate de TVA, impozit pe venit, taxe vamale și prețuri de transfer, conform topului. Afilierea firmei la Deloitte oferă clienților acces la o gamă largă de experți în domeniul juridic și non-juridic, aspect extrem de util în chestiunile care țin de tranzacții și de activitatea de zi cu zi a clienților. Legal 500 mai menționează și faptul că Mihnea Galgoțiu-Săraru, Partener, care conduce această practică, este foarte experimentat.

În domeniul legislației la nivelul UE și al concurenței, clasamentul oferă recunoaștere Reff & Asociații | Deloitte Legal pentru asistența în investigații complexe, în proiecte legate de ajutor de stat și în aprobări de fuziuni și subliniază că echipa a fost implicată în unele dintre cele mai importante investigații derulate în România. Una dintre zonele pe care se concentrează această practică este ajutorul de stat, avocații săi fiind experimentați în chestiuni precum testul investitorului privat, o altă arie în care afilierea firmei la Deloitte oferă valoare adăugată clienților. Florentina Munteanu, Partener, conduce această echipă, iar Andrea Grigoraș, Managing Associate, este recunoscută printre avocații importanți în domeniu („key lawyers”).

În zona parteneriatelor public-private și a achizițiilor publice, firma are experiență solidă în asistența pentru clienți din sectoarele public și privat, în proiecte de concesiune de servicii și de lucrări și de dezvoltare a unor proiecte de investiții bazate pe cooperarea dintre cele două sectoare. Asistența în mandate de elaborare a proiectelor de acte normative în domeniul administrativ reprezintă o zonă de activitate pe care se concentrează această practică, condusă de Georgiana Singurel, Partener. Clasamentul menționează proiecte importante derulate în sectoarele transport, energie și IT, precum și proiecte care necesită finanțare din fonduri europene.

Echipa specializată în tehnologie, media și telecomunicații, condusă de Georgiana Singurel, Partener, este recunoscută de Legal 500 pentru asistența în proiecte de lansare a unor aplicații, de digitalizare, asocieri în domeniul IT și tehnologie, protecția datelor personale, confidențialitate și proprietate intelectuală. Silvia Axinescu, Senior Managing Associate, și Cristina Iacobescu, Senior Associate, sunt menționate printre avocații importanți în domeniu („key lawyers”).

Legal 500 menționează și reputația în creștere a Reff & Asociații | Deloitte Legal în domeniul soluționării disputelor (litigii), în urma cooptării lui Mihnea Galgoțiu-Săraru, Partener, care este foarte apreciat. Echipa, care beneficiază de conexiunea firmei cu Deloitte și este apreciată de clienți pentru avocații săi cu experiență de excepție și gândire inovatoare, a fost implicată în litigii de valoare mare în ultimul an, atât pentru companii locale, cât și multinaționale, în numeroase tipuri de proiecte (litigiile în domeniul imobiliar și al construcțiilor reprezentând zone semnificative de activitate).

Reff & Asociații | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăți de avocați din România, oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, fuziuni și achiziții, sectorul public și drept imobiliar. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 85 de țări.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 16 / 249
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: GNP Guia Naghi & Partners recrutează tineri avocați | Consultanță
Radu și Asociații SPRL devine Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAŢII is looking for ambitious graduates to join the firm’s consultancy and litigation practices
LegiTeam: BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII is recruiting aspiring lawyers admitted to the Bar in the 2021 session
GDPR, după primii 3 ani | Avocații NNDKP spun că operatorii economici alocă mai multe resurse, inclusiv financiare și de personal, pentru respectarea regulilor de protecția datelor. Solicitările cele mai dificile, dar în același timp și cele mai frumoase, sunt cele care vin cu noi situații de fapt, la care autorii Regulamentului nici nu s-au gândit probabil
LegiTeam: Voicu & Filipescu is currently looking for junior lawyers
Ce trebuie să știe absolvenții care vor să prindă un loc în echipa Popescu & Asociații, firmă prețuită de clienți și premiată de directoarele internaționale | Mulți dintre stagiarii din trecut sunt avocații de bază de astăzi, au mini-echipe pe care le coordonează și lucrează în mandate de rezonanță. Octavian Popescu, Partener: Suntem bucuroși să putem împărtăși cu viitorii profesioniști principiile și mai ales realitățile care stau la baza succesului în avocatură, că avem oportunitatea de a deveni mentori și de a-i inspira să fie cei mai buni
Activitatea de M&A din ECE a crescut cu 50% în volum și cu 54% în valoare în S1 – 2021, față de aceeași perioadă a anului trecut | Horea Popescu, Managing Partner CMS România: Încrederea și apetitul investițional sunt menținute la cote ridicate. În România, mizăm în continuare pe sectoarele care au fost motoare de creștere în ultima perioadă. Rodica Manea, Partener: Investitorii includ criteriile ESG în strategiile lor de M&A și due diligence
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for junior lawyers
LegiTeam: Radu și Asociații SPRL is recruiting junior lawyers for the consultancy practice
Avocații NNDKP spun că tranzacțiile locale sindicalizate vor crește atât ca număr, cât și ca dimensiune, marcând în mod lent, dar sigur, apariția unei veritabile piețe locale de împrumuturi de acest tip. Valentin Voinescu, Partner: Suntem doar la începutul acestui trend al finanțărilor sindicalizate pentru proiecte ESG, pe care îl vedem urcând substanțial în următorii 5 ani. Vorbim de o reală separare a clienților băncilor în clienți cu rating ridicat în ESG și restul, aspect care ne așteptăm să aibă consecințe formidabile
Cele mai sensibile aspecte din mandatele avocaților specializați în protecția datelor cu caracter personal de la Guia Naghi & Partners au fost legate de incidentele de securitate. Bianca Naghi, Partener: Proiectele transfrontaliere care au avut în vedere conformitatea cu legislația privind protecția datelor în multiple State Membre, dar și proiectele unor companii care au dorit identificarea cerințelor legale aplicabile unor produse digitale extrem de inovatoare, au fost cele mai complicate
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...