ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

‘Leading lawyers’ in Romania, ediția 2019: Țuca Zbârcea & Asociații și Popovici Nițu Stoica & Asociații au cei mai mulți avocaţi recomandaţi de IFLR 1000. Ce avocați sunt considerați Market Leader și Expert Consultant

12 Noiembrie 2018   |   A. D.

Avocatii evidentiati sunt in cele mai multe cazuri parteneri în societăţile de pe piaţa locală, numele lor regăsindu-se si în denumirea firmei (name partners).

 
 
33 din cei 129 de avocați considerați a fi cei mai buni de pe piața locală (Market Leader, Highly regarded, Notable practitioner, Rising star sau Expert consultant) de către ghidul juridic internațional IFLR 1000, aparțin anul acesta firmelor Țuca Zbârcea & Asociații (TZA - 13 avocați), Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA - 11 avocați) și Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (9 avocați).

De remarcat că 13 avocați din cele 30 de firme listate sunt considerați Market Leader, iar unul are rating de Expert Consultant. . . .


Market Leaders
sunt considerați Gabriel Zbârcea, Cătălin Băiculescu, Mihai Dudoiu de la Țuca Zbârcea & Asociații, Adriana Gaspar și Alina Radu (NNDKP), Mihai Ristici și Costin Tărăcilă (RTPR Allen&Overy), Daniel Badea și Mădălina Rachieru (Clifford Chance Badea), Matei Florea și Narcisa Oprea (Schoenherr), Simon Dayes (CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang) și Mona Muşat (Mușat & Asociații). Gheorghe Mușat este considerat Expert Consultant, fiind singurul avocat român cu aceasta titulatură.

Clasamentul firmelor care au dat cei mai multi avocați considerați ''Leading lawyers'' continuă cu Schoenherr & Asociaţii, Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu - Allen & Overy (câte 8 avocați), Clifford Chance Badea (7 avocați) și CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang (6 avocați).

Cu câte cinci avocați sunt listate firmele Dentons Europe - Todor & Asociaţii și Bondoc & Asociaţii in alliance with White & Case, iar cu patru - Muşat & Asociaţii, Suciu Popa și Kinstellar.

Urmează, cu 3 avocați considerați ''Leading lawyers'',Zamfirescu Racoti & Partners, PeliFilip, Reff & Asociaţii, DLA Piper Dinu, D&B David & Baias, bpv Grigorescu Ştefănică si Leroy & Asociaţii.

Cu câte 2 avocați listați în secțiunea ''Leading lawyers'' vin la rând firmele Dinulescu & Maxim, Vernon David, Volciuc-Ionescu, Wolf Theiss & Asociaţii și Biris Goran.

Clasamentul este încheiat de Maravela & Asociaţii, Voicu & Filipescu, Bulboacă & Asociaţii, Botezatu & Asociații, Eversheds Sutherland, Pavel Margarit & Asociaţii, Ionescu Miron, Noerr, Deloitte, TMO Attorneys at Law in association with KPMG Legal și Stratulat Albulescu Attorneys at Law, cu câte un avocat considerat Leading Lawyer.

Avocații evidentiați sunt în cele mai multe cazuri parteneri în societăţile de pe piaţa locală, numele lor regăsindu-se și în denumirea firmei (name partners). Unii dintre ei sunt fondatori sau coordonatori ai acestor firme. Talentul le este elogiat de clienţi, de multe ori avocatii fiind recomandaţi pentru că au cea mai bună expetiză, sunt capabili şi inovativi.

IFLR 1000 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internațional, clasamentele IFLR 1000 reprezentând o fină analiză a performanțelor consultanților din domeniul financiar și corporate din peste 120 de jurisdicții.

Leading lawyers in Romania (selecție)


Țuca Zbârcea & Asociații
Florentin Ţuca Gabriel Zbârcea
Ştefan Damian
Cătălin Băiculescu
Mihai Dudoiu
Silvana Ivan
Şerban Pâslaru
Cristian Radu
Ciprian Timofte
Sorin Vlădescu
Gabriela Anton
Vlad Cercel
Cornel Popa

Popovici Nițu Stoica & Asociații
Florian Nitu
Ernest-Virgil Popovici
Bogdan Stoica
Vlad Neacșu
Alexandru Ambrozie
Irena Anca Tudorie
Valentin Creata
Ciprian Donțu
Cristian Popescu
Codrin Luta
Ramona Pentilescu

NNDKP
Manuela Nestor
Gabriela Cacerea
Adina Chilim-Dumitriu
Adriana Gaspar
Stefan Ionescu
Ruxandra Maria Bologa
Alina Radu
Valentin Voinescu
Dragos Stratone

Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu - Allen & Overy
Andreea Burtoiu
Loredana Chitu
Poliana Naum
Victor Padurari
Alexandru Retevoescu
Mihai Ristici
Alina Stăvaru
Costin Tărăcilă

Clifford Chance Badea
Daniel Badea
Nadia Badea
Adrian Cazan
Madalina Rachieru
Andreea Sisman
Ioana Talnaru
Cosmin Anghel

CMS Romania
Simon Dayes
Roxana Fratila
Simona Marin
Horea Popescu
Varinia Radu
Cristina Reichmann Virtopeanu

Dentons Europe - Todor & Asociaţii
Claudiu Munteanu-Jipescu
Anda Todor
Perry Zizzi
Magdalena Raducanu
Bogdan Papandopol

Bondoc & Asociații
Lucian Bondoc
Mihaela Bondoc
Simona Petrișor
Diana Ispas
Cosmin Stavaru

Mușat & Asociații
Monia Dobrescu
Gheorghe Muşat
Mona Muşat
Răzvan Stoicescu

Suciu Popa
Miruna Suciu
Luminita Popa
Dan Ciobanu
Cleopatra Leahu

Zamfirescu Racoți & Partners
Anca Danilescu
Ioana Racoti
Elena Iacob

Reff & Asociaţii
Andrei Burz-Pinzaru
Georgiana Singurel
Irina Dimitriu

Wolf Theiss
Ciprian Glodeanu
Ileana Glodeanu

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 14 / 43
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dentons primește opt distincții în cadrul galei Europe Women in Business Law Awards
Există viață și după orele de muncă în firmele de avocați din prima linie? Teea Eliade, avocat de Life Sciences, după ce a renunțat la viața din București și s-a apucat de programare: Manipularea și dorința de a trece peste și prin orice pentru a-ți atinge scopurile, volumul de muncă, munca peste program, neremunerată, și lipsa de respect pentru timpul personal au dus la decizia mea de a părăsi avocatura
LegiTeam: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen is recruiting lawyer | Banking & Finance
LegiTeam: NNDKP is recruiting lawyers with experience in Real Estate
MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a asistat Nederlandse MKB la achiziția companiei IT BusyMachines. Echipă de 9 avocați, coordonată de partenerii Alina Popescu și Dana Rădulescu, implicată în proiect
Alina Stăvaru devine Partener la RTPR Allen & Overy. Promovare din interior, o premieră pentru firma de avocați
Ţuca Zbârcea & Asociaţii scapă Federația de Fotbal de pretențiile de 300 mil. E ale clubului FC Craiova
Cum văd avocații Dentons evoluția practicii de Capital Markets, pe o piață în care companiile cu acționariat preponderent străin se finanțează din surse interne grupului din care fac parte, iar cele cu capital românesc nu au încă o cultură a pieței de capital. Rețeta succesului include abordările personalizate, cu elemente de creativitate și inovație
Bondoc si Asociații is expanding its team. Four open positions
Clifford Chance Badea și PNSA, în ‘bucla locală’ a unei finanțări de 134 mil. € acordate de IFC și o instituție financiară italiană grupului care deține în România fabrica de roți auto din Drăgășani. Ce avocați au coordonat proiectul
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ cu privire la caracterul „oneros” al relației dintre fiscal și penal, respectiv al limitelor caracterului „devolutiv” al contestației administrative
Cu ce gânduri pornesc la drum fondatoarele firmei SIMION & BACIU | “Ne dorim clienți dornici de dezvoltare și proiecte interesante. ‘Cel mai bun’ ideal este exact ce ai acum; și idealul se va dezvolta în timp, odată cu noi”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...