ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Austria sprijină dezvoltarea cunoștințelor de drept austriac în rândul ...

Organizat la inițiativa Schoenherr și Asociații, cursul se va desfășura în perioada 3 noiembrie - 16 ...

Dorin Giugi, UBB Cluj: Facebook sau alte produse ale lumii moderne pot fi tentații ...

Dorin Giugi a facut parte din echipa BBU Law RO, care a reprezentat Romania in cadrul competitiei “Youth ...

Călin-Ioan Rus, student UBB Cluj: Suntem competitivi doar între noi și admiterile ...

Calin Rus spune ca ar studia atat la nivel de masterat, cat si la nivel de doctorat intr-o universitate buna ...

PeliFilip și ASD au organizat cea de-a doua ediție a Concursului de negocieri simulate „Teodora Tudose”

Competiția s-a adresat studenților din anul III la Facultatea de Drept și a presupus mai multe etape, printre care un test de cunoștințe juridice, selectarea semifinaliștilor și, în final, sesiunile de negociere.

În perioada noiembrie 2017- ianuarie 2018 a avut loc cea de-a doua ediție a Concursului de negocieri simulate „Teodora Tudose” organizat de PeliFilip în parteneriat cu Asociația Studenților în Drept.   “Dincolo de beneficiile inerente oricărui concurs și provocării de a ieși din zona de confort, Concursul de negocieri simulate răspunde unei nevoi reale de instruire în aria dezvoltării abilităților personale și sociale. Abilitatea de a fi un bun negociator reprezintă o astfel de abilitate socială cu care nu toți ne naștem, dar pe care o putem dezvolta dacă avem deschiderea și oportunitatea să o facem.

BizLawyer

PNSA

Reff & Asociații organizează ziua porților deschise

Dă undă verde carierei tale!

Reff & Asociații, societatea de avocați reprezentând Deloitte Legal în România, își deschide larg porțile pentru studenții Facultății de Drept din anii II, III și IV de studiu, joi, 23 noiembrie 2017, între orele 14:30 - 18:30. Studenții sunt invitați la o sesiune de prezentări ale ariilor de practica de dreptul afacerilor si oportunitățile de internship pe care aceasta le oferă în cursul anului 2018. În cadrul unor discuții interactive, participanții vor afla de la avocați specializați din fiecare arie de practică în care activează Reff & Asociații (Drept societar, Bancar și piețe de capital, Drept Imobiliar, Concurență, Proprietate intelectuală etc.) informații practice despre: →    Rolul și specificul activității unui intern / avocat junior în cadrul echipei respective; →    Relația de mentorat, sistemul de evaluare și promovare pe care societatea îl aplică; Pentru participarea la eveniment, studenții sunt rugați să se înscrie până la data de 21 Noiembrie 2017, completând formularului disponibil la link-ul https://goo.gl/forms/H4qVAZBSdge92k9Q2. Dat fiind numărul limitat de locuri, participarea va fi confirmată via e-mail, până în data de 22 Noiembrie 2017. Reff & Asociații este societatea de avocați membră a Baroului București, cu o echipă care în prezent numără 73 de avocați, recunoscută pe plan local și internațional, fiind cotată între societățile de avocați de top, în domenii vizând tranzacții imobiliare, drept bancar, piețe de capital și fuziuni și achiziții.

BizLawyer

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 

EY România deschide un nou program de recrutare bazat pe învățare și dezvoltarea candidaților: peste 150 de juniori se vor alătura companiei

BizLawyer

EY România a deschis campania de recrutare de juniori, prin care va angaja peste 150 de studenți și absolvenți din întreaga țară, care se vor alătura companiei în birourile EY din București, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.


   Protest mut al studenţilor de la Drept faţă de modificările aduse legislaţiei penale

   Mediafax

   Aproximativ trei sute de studenţi ai Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti s-au adunat, miercuri, în curtea instituţiei, participând la o manifestaţie mută de condamnare a iniţiativelor de modificare a legislaţiei penale.


     Curs de drept civil și comercial austriac pentru studenții și profesioniștii în drept vorbitori de limba germană

     BizLawyer

     Facultatea de Drept a Universității in București organizează, la inițiativa Schoenherr și Asociații și cu sprijinul Universității de Științe Economice din Viena, un curs de drept civil și comercial austriac pentru studenții la drept și profesioniștii în drept vorbitori de limba germană.       Ascunde Reclama

       Preselecție pentru Hexagonul Facultăților de Drept 2018 - proba științifică de drept constituțional

       BizLawyer

       În luna aprilie 2018 se va desfășura ediția 2018 a Hexagonului Facultăților de Drept, în organizarea Facultății de Drept a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.


         Înscrierile pentru sesiunea de toamnă a admiterii la Universitatea din București vor începe sâmbătă. Facultatea de Drept urmează să comunice numărul de locuri

         AGERPRES

         Înscrierile pentru sesiunea de toamnă a admiterii la Universitatea din București vor începe sâmbătă, data limită pentru înscriere la facultățile Universității din București fiind 20 septembrie.


           Trei studenți de la Facultatea de Drept a UBB s-au remarcat la YICGG 2017 în Kazakhstan

           BizLawyer

           O echipă de studenţi din anul III de studiu la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, RUS Călin-Ioan, GIURGI Dorin-Lucian și IOAN George-Cristian, a participat sub numele de BBU Law RO la Competiţia Internaţională “Youth Innovation Competition on Global Governance” – YICGG –, care s-a desfășurat în perioada 07-11 iulie 2017 în Astana, Kazakhstan, fiind găzduită de Universitatea Nazarbayev.


             Peste 110 studenţi şi absolvenţi se vor alătura companiei EY România în toamna lui 2017

             BizLawyer

             Peste 110 studenţi şi absolvenţi se vor alătura companiei de consultanţă EY România în această toamnă, în urma unui proces de selecţie compus din şase etape, a anunţat compania.


               “Constantin Cunescu Business Law School” intră în al șaselea an de funcționare. Absolvenții se vor putea angaja în avocatura de business imediat după terminarea cursurilor

               BizLawyer

               Societatea de avocatură de business Cunescu, Balaciu & Asociații a dat startul pentru înscrierile la cea de-a VI-a ediție a școlii de vară “Constantin Cunescu Business Law School”.


                 Sistemele de învățământ din România și Franța, “cântărite” de un student la Drept, bursier Erasmus. Mădălina Enache: Tendința de a furniza studenților o cantitate considerabilă de informații fără un suport practic stabil poate avea efecte negative asupra traseului profesional al unui tânăr cursant

                 Stefania Enache

                 Noile generatii de studenti sunt din ce in ce mai curajoase, acordand o importanta crescuta calitatii pregatirii universitare.


                    


                   Ascunde Reclama

                   Câştigătorii Concursului de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu” - ASUNT
                   Ionuţ ATITIENEI | 17-05-2011

                   Sâmbătă, 7 mai 2011, în cadrul Curţii de Apel Bucureşti, s-a desfăşurat Concursul de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu”

                   Parteneriat ELSA - Curtea de Apel Timisoara
                   BizLawyer | 29-01-2012

                   Curtea de Apel Timişoara a anunţat azi semnarea Protocolului de parteneriat cu ELSA (Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept) - Grupul Local Timişoara

                   LEADERS Education – Tu cat de sus vrei sa ajungi?
                   BizLawyer | 25-10-2011

                   Pentru studentii si masteranzii cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani care indraznesc sa-si depaseasca limitele, Fundatia LEADERS demareaza programul LEADERS Education, desfasurat pentru studentii principalelor centre universitare din Bucuresti

                   Cum “să te vinzi” pe o piaţă a muncii în impas
                   Stefania Enache pentru Saptamana Financiara | 18-10-2011
                    

                   AVOCAŢI DE TOP

                   Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinStoica ValeriuTodor AndaDiculescu-Sova AnaDamian StefanPopa CornelMusat MonaNadia Badea Nitu FlorianGutiu Sebastian IulianGabriel SidereHorea PopescuMIHAI MARESDaniel Badea
                    
                   Citeste pe SeeNews Digital Network
                   • BizBanker

                   • BizLeader

                     in curand...
                   • SeeNews

                    in curand...