ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Țuca Zbârcea & Asociații lansează programul de Internship în Discurs Public, ...

Lectorii în cadrul acestui program sunt Florentin Țuca, Managing Partner și Dan Cristea, Managing ...

UN Youth Moot Courts 2017

Simularea se adresează studenților de la facultăţile de Drept, Ştiinţe Politice sau Relaţii ...

Locul I pentru Universitatea din București la concursul de pledoarii organizat la ...

Sponsorii principali ai echipei sunt societățile de avocatură DLA Piper, Dragne & Asociații, Nestor Nestor ...

Viitorii avocați se pot înscrie în programul Mușat & Asociații Mentor

Prin această acțiune, Mușat & Asociații oferă celor mai buni studenți 10 stagii de practică plătite, cu durata de o lună.

Mușat & Asociații anunţă continuarea programului “Mentor”, prin care invită viitorii avocați să ia parte la stagii de practică plătite în cadrul firmei. Dezvoltat împreună cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, prin intermediul Asociației Studenților în Drept, programul educaţional oferă studenților oportunitatea de a se integra în echipe de avocaţi cu experienţă în mandate complexe, într-o cultură organizațională care încurajează dezvoltarea talentului natural și atingerea potențialului maxim de performanță. “Credem că este un gest firesc să sprijinim tinerii interesați de o carieră în avocatură să descopere frumusețea acestei meserii într-un cadru riguros dar divers.

BizLawyer

PNSA

Dă undă verde carierei tale! Reff & Asociații își deschide porțile pentru viitorii profesioniști

Studenții și absolvenții vor interacționa cu membrii echipei Reff & Asociații și cu profesioniștii Deloitte cu care aceștia colaborează în diverse proiecte multidisciplinare.

Reff și Asociații SCA, societatea de avocați reprezentând rețeaua internațională de avocați Deloitte Legal în România, își deschide porțile pentru studenții Facultății de Drept din București. Ziua Porților Deschise va avea loc miercuri, 5 aprilie, între orele 14.30 și 18.30, la sediul firmei din Piața Victoriei, clădirea America House, intrarea de Est, etajul 2, sala Brâncuși. .

BizLawyer

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 

S-a dat startul pentru cel mai prestigios program de leadership şi antreprenoriat din România. Tinerii, intruiţi direct de profesori de la Harvard sau Stanford

Mediafax

Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership şi antreprenoriat din România a deschis aplicaţiile luni.


   Bayer România lansează LIFE & Science Talks, o punte între două sisteme: învăţământul universitar şi mediul de afaceri

   BizLawyer

   Bayer România lansează LIFE & Science Talks, o serie de conferinţe lunare, în care specialiştii din cadrul Bayer România şi studenţi ai facultăţilor din domeniul Ştiinţelor Vieţii, au ocazia de a se întâlni şi a discuta despre principalele teme de interes pentru viitorii absolvenţi.


     Deficit de personal calificat, la nivel global: Romania, pe locul 3

     BizLawyer

     •    40% dintre angajatori, la nivel global, gasesc dificila recrutarea de personal calificat •    In Europa, criza de personal calificat atinge cel mai inalt nivel din 2006 •    72% dintre angajatorii din Romania nu gasesc angajati specializati pentru posturile disponibile •    La nivel mondial, s-a dublat numarul companiilor care ofera training angajatilor 40% din cei 42.       Ascunde Reclama

       Concurs organizat de Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene. Bondoc & Asociatii, partener al evenimentului, ofera un premiu

       BizLawyer

       Studenții francofoni inscrisi in anii de studiu 1-5, sunt invitați să participe la un concurs de elocvența organizat de Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, care va avea loc între 20 februarie si 16 martie 2017.


         World Education Fair:

         Oferta unor universități din Marea Britanie - prezentată la București, pe 18 și 19 februarie

         AGERPRES

         Oferta unor universități din Marea Britanie va fi prezentată la București, la World Education Fair, pe 18 și 19 februarie, organizatorii anunțând studenții interesați că, din acest an, împrumuturile pentru studiile postuniversitare în această țară pot fi luate concomitent cu cele Erasmus.


           ASD și PeliFilip au organizat primul Concurs de negocieri simulate

           BizLawyer

           Asociația Studenților în Drept și PeliFilip au organizat, în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017, Concursul de negocieri simulate.


             Studenţii de la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti nu vor mai susţine lucrarea de licenţă

             Mediafax

             Studenţii de la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti vor obţine eliberarea diplomei de licenţă doar în urma unui test grilă, renunţându-se la elaborarea unei lucrării.


               Dă undă verde carierei tale!

               Reff și Asociații lansează Lawsome, un program de training dedicat tinerilor Millennials care aspiră la o carieră în avocatura de business

               BizLawyer

               Reff și Asociații – Deloitte Legal lansează programul-pilot de training accelerat Lawsome, special conceput pentru studenții facultăților de drept din anii III și IV, care își doresc să urmeze o carieră în domeniul avocaturii de afaceri și vor să afle mai multe despre societatea de avocați și oportunitățile de carieră pe care aceasta le oferă.


                 Dă undă verde carierei tale!

                 Echipa de Real Estate and Construction a Reff & Asociații și Ovidiu Șandor, antreprenor de succes, au discutat cu studenți de top despre piața tranzacțiilor imobiliare din România

                 BizLawyer

                 În cadrul campaniei de recrutare, echipa de Real Estate and Construction a Reff & Asociații – Deloitte Legal a invitat peste 40 de studenți de top de la Facultatea de Drept a Universității din București la o dezbatere despre piața tranzacțiilor imobiliare din România și contribuția avocaților în aceste proiecte.


                    


                   Ascunde Reclama

                   Câştigătorii Concursului de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu” - ASUNT
                   Ionuţ ATITIENEI | 17-05-2011

                   Sâmbătă, 7 mai 2011, în cadrul Curţii de Apel Bucureşti, s-a desfăşurat Concursul de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu”

                   Parteneriat ELSA - Curtea de Apel Timisoara
                   BizLawyer | 29-01-2012

                   Curtea de Apel Timişoara a anunţat azi semnarea Protocolului de parteneriat cu ELSA (Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept) - Grupul Local Timişoara

                   LEADERS Education – Tu cat de sus vrei sa ajungi?
                   BizLawyer | 25-10-2011

                   Pentru studentii si masteranzii cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani care indraznesc sa-si depaseasca limitele, Fundatia LEADERS demareaza programul LEADERS Education, desfasurat pentru studentii principalelor centre universitare din Bucuresti

                   Cum “să te vinzi” pe o piaţă a muncii în impas
                   Stefania Enache pentru Saptamana Financiara | 18-10-2011
                    

                   AVOCAŢI DE TOP

                   Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinStoica ValeriuTodor AndaDiculescu-Sova AnaDamian StefanPopa CornelMusat MonaNadia Badea Nitu FlorianGutiu Sebastian IulianGabriel SidereHorea PopescuMIHAI MARESDaniel Badea
                    
                   Citeste pe SeeNews Digital Network
                   • BizBanker

                   • BizLeader

                     in curand...
                   • SeeNews

                    in curand...