ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Viitorii avocați se pot înscrie în programul Mușat & Asociații Mentor

Prin această acțiune, Mușat & Asociații oferă celor mai buni studenți 10 stagii de practică plătite, ...

Dă undă verde carierei tale! Reff & Asociații își deschide porțile pentru ...

Studenții și absolvenții vor interacționa cu membrii echipei Reff & Asociații și cu profesioniștii ...

Țuca Zbârcea & Asociații lansează programul de Internship în Discurs Public, ...

Lectorii în cadrul acestui program sunt Florentin Țuca, Managing Partner și Dan Cristea, Managing ...

Aproape 50 de cursanți au încheiat programul de training accelerat Lawsome, dezvoltat de Reff & Asociații

Programul de training accelerat Lawsome, dedicat tinerilor Millenials, este conceput pentru studenții Facultății de Drept din anii III și IV, care își doresc să urmeze o carieră în domeniul avocaturii de afaceri.

Prima ediție a programului de training Lawsome dezvoltat de Reff & Asociații - Deloitte Legal, dedicat tinerilor aspiranți la o carieră în avocatura de business, a reunit 48 de participanți pe parcursul a două luni. Începând din luna ianuarie a acestui an, participanții, studenți în anii III și IV de facultate, au fost implicați în zece ateliere susținute de 30 de traineri din rândul avocaților firmei. Atelierele au fost dedicate diverselor subiecte juridice precum negocierile de tip M&A din dreptul imobiliar, drept bancar și piețe de capital, tehnici de investigare și intervievare dintr-o cauză penală, proprietatea intelectuală și protecția datelor, dreptul muncii, litigii, parteneriatul public-privat, fiscalitate și recrutare.

BizLawyer

PNSA

Universitatea din București a obținut locul III la concursul Willem Vis de la Hong Kong, cel mai prestigios concurs de drept privat din lume

Echipa Facultății de Drept a Universității din București este pregătită de av. drd. Raluca Papadima, cadru didactic asociat la Universitatea din București și la Collège Juridique d’Etudes Européennes, și av. Mihaela Gherghe, avocat în cadrul societății de avocatură Rizoiu & Poenaru.

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a câștigat locul III pe echipe (din 147 participante) la cel mai mare concurs de drept privat din lume, Willem Vis, faza de pledoarii. Cea de-a 14-a ediție a competiției s-a desfășurat în perioada 26 martie-2 aprilie 2017, la Hong Kong. Echipa Universității din București a fost singura echipă europeană care a ajuns până în semi-finalele fazei de pledoarii.

BizLawyer

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 

PwC România lansează procesul de recrutare a minimum 120 de tineri absolvenţi şi masteranzi

BizLawyer

PwC România a dat startul campaniei de recrutare de consultanţi juniori şi interni pentru departamentele de audit şi consultanţă fiscală.


   Profesori universitari de la Harvard şi Stanford, la programul de leadership Aspire Academy

   Mediafax

   Zeci de tineri, studenţi în străinătate, profesionişti şi antreprenori vin în luna iulie la Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership din România, unde vor fi îndrumaţi de profesori de la Harvard, Stanford şi UC Berkeley.


     S-a dat startul pentru cel mai prestigios program de leadership şi antreprenoriat din România. Tinerii, intruiţi direct de profesori de la Harvard sau Stanford

     Mediafax

     Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership şi antreprenoriat din România a deschis aplicaţiile luni.       Ascunde Reclama

       UN Youth Moot Courts 2017

       BizLawyer

       În perioada 10-12 martie 2017, Asociația Tineretul ONU din România organizează cea de-a șasea ediție a proiectului „UN Youth Moot Courts”, proiect ce constă în simularea în limba engleză a procedurilor judiciare în faţa instanţelor internaţionale (Curtea Internaţională de Justiţie, Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Curtea Penală Europeană).


         Locul I pentru Universitatea din București la concursul de pledoarii organizat la Chicago în cadrul pregătirii pentru concursul Willem Vis

         BizLawyer

         Echipa Facultății de Drept a Universității din București a câștigat locul I la concursul de pledoarii organizat la Chicago, SUA în perioada 17-18 februarie 2017 de Chicago International Dispute Resolution Association (CIDRA), Chartered Institute of Arbitrators (CIArb) North American Branch și Universitatea Loyola Chicago.


           Bayer România lansează LIFE & Science Talks, o punte între două sisteme: învăţământul universitar şi mediul de afaceri

           BizLawyer

           Bayer România lansează LIFE & Science Talks, o serie de conferinţe lunare, în care specialiştii din cadrul Bayer România şi studenţi ai facultăţilor din domeniul Ştiinţelor Vieţii, au ocazia de a se întâlni şi a discuta despre principalele teme de interes pentru viitorii absolvenţi.


             Deficit de personal calificat, la nivel global: Romania, pe locul 3

             BizLawyer

             •    40% dintre angajatori, la nivel global, gasesc dificila recrutarea de personal calificat •    In Europa, criza de personal calificat atinge cel mai inalt nivel din 2006 •    72% dintre angajatorii din Romania nu gasesc angajati specializati pentru posturile disponibile •    La nivel mondial, s-a dublat numarul companiilor care ofera training angajatilor 40% din cei 42.


               Concurs organizat de Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene. Bondoc & Asociatii, partener al evenimentului, ofera un premiu

               BizLawyer

               Studenții francofoni inscrisi in anii de studiu 1-5, sunt invitați să participe la un concurs de elocvența organizat de Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, care va avea loc între 20 februarie si 16 martie 2017.


                 World Education Fair:

                 Oferta unor universități din Marea Britanie - prezentată la București, pe 18 și 19 februarie

                 AGERPRES

                 Oferta unor universități din Marea Britanie va fi prezentată la București, la World Education Fair, pe 18 și 19 februarie, organizatorii anunțând studenții interesați că, din acest an, împrumuturile pentru studiile postuniversitare în această țară pot fi luate concomitent cu cele Erasmus.


                    


                   Ascunde Reclama

                   Câştigătorii Concursului de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu” - ASUNT
                   Ionuţ ATITIENEI | 17-05-2011

                   Sâmbătă, 7 mai 2011, în cadrul Curţii de Apel Bucureşti, s-a desfăşurat Concursul de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu”

                   Parteneriat ELSA - Curtea de Apel Timisoara
                   BizLawyer | 29-01-2012

                   Curtea de Apel Timişoara a anunţat azi semnarea Protocolului de parteneriat cu ELSA (Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept) - Grupul Local Timişoara

                   LEADERS Education – Tu cat de sus vrei sa ajungi?
                   BizLawyer | 25-10-2011

                   Pentru studentii si masteranzii cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani care indraznesc sa-si depaseasca limitele, Fundatia LEADERS demareaza programul LEADERS Education, desfasurat pentru studentii principalelor centre universitare din Bucuresti

                   Cum “să te vinzi” pe o piaţă a muncii în impas
                   Stefania Enache pentru Saptamana Financiara | 18-10-2011
                    

                   AVOCAŢI DE TOP

                   Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinStoica ValeriuTodor AndaDiculescu-Sova AnaDamian StefanPopa CornelMusat MonaNadia Badea Nitu FlorianGutiu Sebastian IulianGabriel SidereHorea PopescuMIHAI MARESDaniel Badea
                    
                   Citeste pe SeeNews Digital Network
                   • BizBanker

                   • BizLeader

                     in curand...
                   • SeeNews

                    in curand...