ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Keep Calm and Love GDPR | Țuca Zbârcea & Asociații și ELSA București demarează ...

Termenul limită pentru înscrieri este 15 martie, ora 23:59. În cadrul programului, pot participa studenți ...

Ce oferă ONV LAW stagiarilor și care sunt cerințele. Radu Nemeș, Manging Partner: ...

ONV LAW colaboreză foarte bine cu organizațiile studentești în ceea ce privește stagiile de practică și ...

D&B David și Baias investește în formarea tinerilor avocați. Anda Rojanschi, ...

Firma încurajează cariera și gândirea pe termen lung. Avocații care încep cariera la D&B David și Baias ...

Succes istoric pentru Universitatea din București la concursul Willem Vis Hong Kong

Concursul de procese simulate în domeniul arbitrajului comercial internațional Willem Vis este cel mai mare și cel mai prestigios concurs internațional de drept privat din lume.

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a fost din nou printre semifinaliștii concursului, câștigând locul III pe echipe (din 137 de echipe) la ediția a 16-a a concursului Willem Vis care a avut loc la Hong Kong în perioada 1-7 aprilie 2019, se arată într-un comunicat al instituției. În plus, echipa a obținut două mențiuni (locul IV ex aequo) pentru cel mai bun pledant individual și o mențiune (locul IV) pentru cel mai bun memoriu al pârâtului.  Acest rezultat este cel mai bun rezultat din istoria participării Universității din București la concursului Willem Vis ediția Hong Kong. În cei 6 ani de când Universitatea din București participă la concursul Willem Vis ediția Hong Kong, echipa a reușit să ajungă de 3 ori până în faza semifinalelor și a revenit cu numeroase alte premii pentru pledanți individuali și pentru memoriile scrise.

BizLawyer

PNSA

Reff & Asociaţii dă startul înscrierilor pentru a treia ediţie a LAWSOME, programul de formare pentru viitorii avocaţi

Studenţii se pot înscrie până pe data de 8 martie 2019, iar un grup de 30 de persoane dintre acestea va fi selectat pentru a intra în program.

Reff & Asociaţii, societatea de avocați membră a reţelei globale Deloitte Legal, lansează etapa de înscriere la a treia ediţie a LAWSOME, programul de training accelerat special conceput pentru studenţii facultăților de drept din anii III și IV care își doresc să urmeze o carieră în domeniu. Programul acoperă arii esenţiale în dreptul afacerilor, precum fuziuni şi achiziţii, drept imobiliar și bancar, litigii, infracţiuni financiare, legislaţia muncii, concurenţă şi insolvență. Studenţii se pot înscrie până pe data de 8 martie 2019, iar un grup de 30 de persoane dintre acestea va fi selectat pentru a intra în program.

BizLawyer

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 
LEGITEAM

Zamfirescu Racoți & Partners a premiat excelența în cadrul concursului de procedură civilă „Viorel-Mihai Ciobanu”

BizLawyer

Societatea civilă de avocați Zamfirescu Racoți & Partners (ZRP), în colaborare cu Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept, a premiat în data de 24 aprilie 2019 câștigătorii primei ediții a concursului de procedură civilă „Viorel-Mihai Ciobanu”.


   Zece studenți ai Facultății de Drept s-au calificat în etapa a doua a Concursului pentru Premiile de excelență „Viorel-Mihai Ciobanu”

   BizLawyer

   Prima etapă a concursului pentru Premiile de excelență „Viorel-Mihai Ciobanu” în materia dreptului procesual civil a fost finalizată prin selectarea celor mai bune zece eseuri transmise de studenții din anul IV de studiu ai Facultății de Drept, Universitatea București, aflați în cursa pentru câștigarea prestigiosului premiu.


     DLA Piper, în colaborare cu Asociația Studenților în Drept, a organizat ediția 2019 a proiectului Insights

     BizLawyer

     Societatea de avocatură globală DLA Piper a organizat, în colaborare cu Asociația Studenților în Drept (ASD), ediția 2019 a programului Insights, dedicat studenţilor din anii II și III de la Facultatea de Drept București.       Ascunde Reclama

       Schoenherr susține echipa de studenți la drept care va reprezenta România la Jessup 2019

       BizLawyer

       Patru studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara vor reprezenta România la cel mai mare concurs de procese simulate de drept internațional public, care se va desfășura între 31 martie și 6 aprilie în Washington D.


         „Open for Talent” – noua campanie de brand de angajator lansată de KPMG în România

         BizLawyer

         KPMG în România anunță o nouă campanie de brand de angajator cu mesajul „Open for Talent”.


           Zamfirescu Racoți & Partners lansează concursul pentru Premiile de excelență „Viorel-Mihai Ciobanu”

           BizLawyer

           Societatea civilă de avocați Zamfirescu Racoți & Partners (ZRP) va organiza anual, împreună cu Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept, un concurs de eseuri în materia dreptului procesual civil, adresat studenților aflați în anul IV de studiu.


            Cursuri universitare de vară pentru studenţi, în Germania

            AGERPRES

            Studenţii de la toate domeniile de studiu pot aplica până la 1 decembrie online - prin Portalul DAAD şi în format fizic - la Ambasada Germaniei din Bucureşti, pentru a participa la un program de burse destinat aprofundării cunoştinţelor de limbă (limbaj uzual, limbaj de specialitate) şi cultură germană.


              Ce așteptări are Bondoc & Asociații de la tinerii avocați care doresc să intre în echipă

              Ștefania Enache

              Bondoc si Asociații a recrutat până acum, în această sesiune, patru avocați stagiari, la nivelul firmei făcându-se analize pentru suplimentarea cu încă două poziții a numărului de posturi puse la dispoziția candidaților.


                Cum sunt selectați stagiarii care vor să intre în echipa CLO. Îi așteaptă apoi programe de training cu avocați de top, specializare, onorarii competitive și bonusuri pentru performanță. Alexandru Olănescu, Partener: ”Înainte de a fi o echipă de avocați, suntem o familie în care fiecare membru contează, iar interesul pentru a fi cât mai buni pe piața serviciilor juridice ne unește”

                A. D.

                Cliza Law Office (CLO) oferă tinerilor avocați stagiari, care doresc să își înceapă cariera și să se dezvolte alături de o echipă profesionistă, șansa de a ocupa unul dintre cele 4 - 5 locuri ce le sunt alocate în fiecare an.


                   


                  Ascunde Reclama

                  Câştigătorii Concursului de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu” - ASUNT
                  Ionuţ ATITIENEI | 17-05-2011

                  Sâmbătă, 7 mai 2011, în cadrul Curţii de Apel Bucureşti, s-a desfăşurat Concursul de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu”

                  Parteneriat ELSA - Curtea de Apel Timisoara
                  BizLawyer | 29-01-2012

                  Curtea de Apel Timişoara a anunţat azi semnarea Protocolului de parteneriat cu ELSA (Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept) - Grupul Local Timişoara

                  LEADERS Education – Tu cat de sus vrei sa ajungi?
                  BizLawyer | 25-10-2011

                  Pentru studentii si masteranzii cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani care indraznesc sa-si depaseasca limitele, Fundatia LEADERS demareaza programul LEADERS Education, desfasurat pentru studentii principalelor centre universitare din Bucuresti

                  Cum “să te vinzi” pe o piaţă a muncii în impas
                  Stefania Enache pentru Saptamana Financiara | 18-10-2011
                   

                  AVOCAŢI DE TOP

                  Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinStoica ValeriuTodor AndaDiculescu-Sova AnaDamian StefanPopa CornelMusat MonaNadia Badea Nitu FlorianGutiu Sebastian IulianGabriel SidereHorea PopescuMIHAI MARESDaniel Badea
                   
                  Citeste pe SeeNews Digital Network
                  • BizBanker

                  • BizLeader

                    in curand...
                  • SeeNews

                   in curand...