ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Reff & Asociaţii dă startul înscrierilor pentru a treia ediţie a LAWSOME, ...

Studenţii se pot înscrie până pe data de 8 martie 2019, iar un grup de 30 de persoane dintre acestea va fi ...

Keep Calm and Love GDPR | Țuca Zbârcea & Asociații și ELSA București demarează ...

Termenul limită pentru înscrieri este 15 martie, ora 23:59. În cadrul programului, pot participa studenți ...

Ce oferă ONV LAW stagiarilor și care sunt cerințele. Radu Nemeș, Manging Partner: ...

ONV LAW colaboreză foarte bine cu organizațiile studentești în ceea ce privește stagiile de practică și ...

Oferta educațională a facultăților de drept. Admitere 2019, probe de concurs, număr de locuri și alte informații utile din mai multe centre universitare

Aici găsești toate informațiile despre admiterea la facultatile de Drept din țară.

După finalizarea probelor de Bacalaureat, tinerii absolveți își îndreaptă atenția către facultățile la care visează să devină studenți. Mulți dintre ei au în vedere o carieră în domeniul juridic, așa că este de așteptat ca și în acest an concurența la Drept să fie una destul de ridicată. Facultățile de Drept din întreaga țară se pregătesc deja pentru admiterea din acest an.

Maria Teodoru

PNSA

Succes istoric pentru Universitatea din București la concursul Willem Vis Hong Kong

Concursul de procese simulate în domeniul arbitrajului comercial internațional Willem Vis este cel mai mare și cel mai prestigios concurs internațional de drept privat din lume.

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a fost din nou printre semifinaliștii concursului, câștigând locul III pe echipe (din 137 de echipe) la ediția a 16-a a concursului Willem Vis care a avut loc la Hong Kong în perioada 1-7 aprilie 2019, se arată într-un comunicat al instituției. În plus, echipa a obținut două mențiuni (locul IV ex aequo) pentru cel mai bun pledant individual și o mențiune (locul IV) pentru cel mai bun memoriu al pârâtului.  Acest rezultat este cel mai bun rezultat din istoria participării Universității din București la concursului Willem Vis ediția Hong Kong. În cei 6 ani de când Universitatea din București participă la concursul Willem Vis ediția Hong Kong, echipa a reușit să ajungă de 3 ori până în faza semifinalelor și a revenit cu numeroase alte premii pentru pledanți individuali și pentru memoriile scrise.

BizLawyer

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 
LEGITEAM

UBB Cluj-Napoca şi Universitatea din Bucureşti, între primele 1.000 de unităţi de învăţământ superior la nivel internaţional în 2019

AGERPRES

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) ocupă poziţia 701-800 la nivel internaţional, prima din România, în clasamentul Shanghai al universităţilor (Academic Ranking of World Universities) dat recent publicităţii, urmată de Universitatea din Bucureşti (UB) pe poziţia 901-1000, cele două fiind singurele două instituţii de învăţământ superior din România incluse în respectivul top.


   Guvernul britanic a decis menținerea împrumuturilor pentru studenții europeni inclusiv pentru anul universitar 2020 | 2021

   BizLawyer

   Studenții din UE care încep studiile în Marea Britanie în anul universitar 2020/21 vor avea garantat același statut ca până acum și vor fi eligibili pentru sprijin financiar pe durata studiilor universitare și postuniversitare.


     Zamfirescu Racoți & Partners a premiat excelența în cadrul concursului de procedură civilă „Viorel-Mihai Ciobanu”

     BizLawyer

     Societatea civilă de avocați Zamfirescu Racoți & Partners (ZRP), în colaborare cu Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept, a premiat în data de 24 aprilie 2019 câștigătorii primei ediții a concursului de procedură civilă „Viorel-Mihai Ciobanu”.       Ascunde Reclama

       Zece studenți ai Facultății de Drept s-au calificat în etapa a doua a Concursului pentru Premiile de excelență „Viorel-Mihai Ciobanu”

       BizLawyer

       Prima etapă a concursului pentru Premiile de excelență „Viorel-Mihai Ciobanu” în materia dreptului procesual civil a fost finalizată prin selectarea celor mai bune zece eseuri transmise de studenții din anul IV de studiu ai Facultății de Drept, Universitatea București, aflați în cursa pentru câștigarea prestigiosului premiu.


         DLA Piper, în colaborare cu Asociația Studenților în Drept, a organizat ediția 2019 a proiectului Insights

         BizLawyer

         Societatea de avocatură globală DLA Piper a organizat, în colaborare cu Asociația Studenților în Drept (ASD), ediția 2019 a programului Insights, dedicat studenţilor din anii II și III de la Facultatea de Drept București.


           Schoenherr susține echipa de studenți la drept care va reprezenta România la Jessup 2019

           BizLawyer

           Patru studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara vor reprezenta România la cel mai mare concurs de procese simulate de drept internațional public, care se va desfășura între 31 martie și 6 aprilie în Washington D.


             „Open for Talent” – noua campanie de brand de angajator lansată de KPMG în România

             BizLawyer

             KPMG în România anunță o nouă campanie de brand de angajator cu mesajul „Open for Talent”.


               Zamfirescu Racoți & Partners lansează concursul pentru Premiile de excelență „Viorel-Mihai Ciobanu”

               BizLawyer

               Societatea civilă de avocați Zamfirescu Racoți & Partners (ZRP) va organiza anual, împreună cu Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept, un concurs de eseuri în materia dreptului procesual civil, adresat studenților aflați în anul IV de studiu.


                Cursuri universitare de vară pentru studenţi, în Germania

                AGERPRES

                Studenţii de la toate domeniile de studiu pot aplica până la 1 decembrie online - prin Portalul DAAD şi în format fizic - la Ambasada Germaniei din Bucureşti, pentru a participa la un program de burse destinat aprofundării cunoştinţelor de limbă (limbaj uzual, limbaj de specialitate) şi cultură germană.


                   


                  Ascunde Reclama

                  Câştigătorii Concursului de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu” - ASUNT
                  Ionuţ ATITIENEI | 17-05-2011

                  Sâmbătă, 7 mai 2011, în cadrul Curţii de Apel Bucureşti, s-a desfăşurat Concursul de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu”

                  Parteneriat ELSA - Curtea de Apel Timisoara
                  BizLawyer | 29-01-2012

                  Curtea de Apel Timişoara a anunţat azi semnarea Protocolului de parteneriat cu ELSA (Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept) - Grupul Local Timişoara

                  LEADERS Education – Tu cat de sus vrei sa ajungi?
                  BizLawyer | 25-10-2011

                  Pentru studentii si masteranzii cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani care indraznesc sa-si depaseasca limitele, Fundatia LEADERS demareaza programul LEADERS Education, desfasurat pentru studentii principalelor centre universitare din Bucuresti

                  Cum “să te vinzi” pe o piaţă a muncii în impas
                  Stefania Enache pentru Saptamana Financiara | 18-10-2011
                   

                  AVOCAŢI DE TOP

                  Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinStoica ValeriuTodor AndaDiculescu-Sova AnaDamian StefanPopa CornelMusat MonaNadia Badea Nitu FlorianGutiu Sebastian IulianGabriel SidereHorea PopescuMIHAI MARESDaniel Badea
                   
                  Citeste pe SeeNews Digital Network
                  • BizBanker

                  • BizLeader

                    in curand...
                  • SeeNews

                   in curand...