ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dorin Giugi, UBB Cluj: Facebook sau alte produse ale lumii moderne pot fi tentații ...

Dorin Giugi a facut parte din echipa BBU Law RO, care a reprezentat Romania in cadrul competitiei “Youth ...

Călin-Ioan Rus, student UBB Cluj: Suntem competitivi doar între noi și admiterile ...

Calin Rus spune ca ar studia atat la nivel de masterat, cat si la nivel de doctorat intr-o universitate buna ...

Trei studenți de la Facultatea de Drept a UBB s-au remarcat la YICGG 2017 în ...

Premiul pentru Best Performance Player („cel mai bun discurs individual“) a fost acordat studentului ...

Reff & Asociații organizează ziua porților deschise

Dă undă verde carierei tale!

Reff & Asociații, societatea de avocați reprezentând Deloitte Legal în România, își deschide larg porțile pentru studenții Facultății de Drept din anii II, III și IV de studiu, joi, 23 noiembrie 2017, între orele 14:30 - 18:30. Studenții sunt invitați la o sesiune de prezentări ale ariilor de practica de dreptul afacerilor si oportunitățile de internship pe care aceasta le oferă în cursul anului 2018. În cadrul unor discuții interactive, participanții vor afla de la avocați specializați din fiecare arie de practică în care activează Reff & Asociații (Drept societar, Bancar și piețe de capital, Drept Imobiliar, Concurență, Proprietate intelectuală etc.) informații practice despre: →    Rolul și specificul activității unui intern / avocat junior în cadrul echipei respective; →    Relația de mentorat, sistemul de evaluare și promovare pe care societatea îl aplică; Pentru participarea la eveniment, studenții sunt rugați să se înscrie până la data de 21 Noiembrie 2017, completând formularului disponibil la link-ul https://goo.gl/forms/H4qVAZBSdge92k9Q2. Dat fiind numărul limitat de locuri, participarea va fi confirmată via e-mail, până în data de 22 Noiembrie 2017. Reff & Asociații este societatea de avocați membră a Baroului București, cu o echipă care în prezent numără 73 de avocați, recunoscută pe plan local și internațional, fiind cotată între societățile de avocați de top, în domenii vizând tranzacții imobiliare, drept bancar, piețe de capital și fuziuni și achiziții.

BizLawyer

PNSA

Austria sprijină dezvoltarea cunoștințelor de drept austriac în rândul juriștilor și studenților la drept din România

Organizat la inițiativa Schoenherr și Asociații, cursul se va desfășura în perioada 3 noiembrie - 16 decembrie 2017 și va fi ținut de profesori universitari și de către colaboratori și membri ai Institutului de Cercetare pentru Drept Comercial Central și Est-European din cadrul Universității de Științe Economice din Viena.

Pe data de 3 noiembrie 2017 a avut loc la Facultatea de Drept a Universității din București deschiderea oficială a cursului „Bazele dreptului civil și comercial austriac". La eveniment au participat reprezentanți ai celor două universități implicate în proiect, precum și reprezentanți ai Ambasadei Austriei la București. Organizat la inițiativa Schoenherr și Asociații, cursul se va desfășura în perioada 3 noiembrie - 16 decembrie 2017 și va fi ținut de profesori universitari și de către colaboratori și membri ai Institutului de Cercetare pentru Drept Comercial Central și Est-European din cadrul Universității de Științe Economice din Viena.

BizLawyer

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 

Curs de drept civil și comercial austriac pentru studenții și profesioniștii în drept vorbitori de limba germană

BizLawyer

Facultatea de Drept a Universității in București organizează, la inițiativa Schoenherr și Asociații și cu sprijinul Universității de Științe Economice din Viena, un curs de drept civil și comercial austriac pentru studenții la drept și profesioniștii în drept vorbitori de limba germană.


   Preselecție pentru Hexagonul Facultăților de Drept 2018 - proba științifică de drept constituțional

   BizLawyer

   În luna aprilie 2018 se va desfășura ediția 2018 a Hexagonului Facultăților de Drept, în organizarea Facultății de Drept a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.


     Înscrierile pentru sesiunea de toamnă a admiterii la Universitatea din București vor începe sâmbătă. Facultatea de Drept urmează să comunice numărul de locuri

     AGERPRES

     Înscrierile pentru sesiunea de toamnă a admiterii la Universitatea din București vor începe sâmbătă, data limită pentru înscriere la facultățile Universității din București fiind 20 septembrie.       Ascunde Reclama

       Peste 110 studenţi şi absolvenţi se vor alătura companiei EY România în toamna lui 2017

       BizLawyer

       Peste 110 studenţi şi absolvenţi se vor alătura companiei de consultanţă EY România în această toamnă, în urma unui proces de selecţie compus din şase etape, a anunţat compania.


         “Constantin Cunescu Business Law School” intră în al șaselea an de funcționare. Absolvenții se vor putea angaja în avocatura de business imediat după terminarea cursurilor

         BizLawyer

         Societatea de avocatură de business Cunescu, Balaciu & Asociații a dat startul pentru înscrierile la cea de-a VI-a ediție a școlii de vară “Constantin Cunescu Business Law School”.


           Sistemele de învățământ din România și Franța, “cântărite” de un student la Drept, bursier Erasmus. Mădălina Enache: Tendința de a furniza studenților o cantitate considerabilă de informații fără un suport practic stabil poate avea efecte negative asupra traseului profesional al unui tânăr cursant

           Stefania Enache

           Noile generatii de studenti sunt din ce in ce mai curajoase, acordand o importanta crescuta calitatii pregatirii universitare.


             Aproape 50 de cursanți au încheiat programul de training accelerat Lawsome, dezvoltat de Reff & Asociații

             BizLawyer

             Prima ediție a programului de training Lawsome dezvoltat de Reff & Asociații - Deloitte Legal, dedicat tinerilor aspiranți la o carieră în avocatura de business, a reunit 48 de participanți pe parcursul a două luni.


               Universitatea din București a obținut locul III la concursul Willem Vis de la Hong Kong, cel mai prestigios concurs de drept privat din lume

               BizLawyer

               Echipa Facultății de Drept a Universității din București a câștigat locul III pe echipe (din 147 participante) la cel mai mare concurs de drept privat din lume, Willem Vis, faza de pledoarii.


                 PwC România lansează procesul de recrutare a minimum 120 de tineri absolvenţi şi masteranzi

                 BizLawyer

                 PwC România a dat startul campaniei de recrutare de consultanţi juniori şi interni pentru departamentele de audit şi consultanţă fiscală.


                    


                   Ascunde Reclama

                   Câştigătorii Concursului de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu” - ASUNT
                   Ionuţ ATITIENEI | 17-05-2011

                   Sâmbătă, 7 mai 2011, în cadrul Curţii de Apel Bucureşti, s-a desfăşurat Concursul de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu”

                   Parteneriat ELSA - Curtea de Apel Timisoara
                   BizLawyer | 29-01-2012

                   Curtea de Apel Timişoara a anunţat azi semnarea Protocolului de parteneriat cu ELSA (Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept) - Grupul Local Timişoara

                   LEADERS Education – Tu cat de sus vrei sa ajungi?
                   BizLawyer | 25-10-2011

                   Pentru studentii si masteranzii cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani care indraznesc sa-si depaseasca limitele, Fundatia LEADERS demareaza programul LEADERS Education, desfasurat pentru studentii principalelor centre universitare din Bucuresti

                   Cum “să te vinzi” pe o piaţă a muncii în impas
                   Stefania Enache pentru Saptamana Financiara | 18-10-2011
                    

                   AVOCAŢI DE TOP

                   Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinStoica ValeriuTodor AndaDiculescu-Sova AnaDamian StefanPopa CornelMusat MonaNadia Badea Nitu FlorianGutiu Sebastian IulianGabriel SidereHorea PopescuMIHAI MARESDaniel Badea
                    
                   Citeste pe SeeNews Digital Network
                   • BizBanker

                   • BizLeader

                     in curand...
                   • SeeNews

                    in curand...