ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Universitatea din București a obținut locul III la concursul Willem Vis de la Hong ...

Echipa Facultății de Drept a Universității din București este pregătită de av. drd. Raluca Papadima, ...

Viitorii avocați se pot înscrie în programul Mușat & Asociații Mentor

Prin această acțiune, Mușat & Asociații oferă celor mai buni studenți 10 stagii de practică plătite, ...

Dă undă verde carierei tale! Reff & Asociații își deschide porțile pentru ...

Studenții și absolvenții vor interacționa cu membrii echipei Reff & Asociații și cu profesioniștii ...

Sistemele de învățământ din România și Franța, “cântărite” de un student la Drept, bursier Erasmus. Mădălina Enache: Tendința de a furniza studenților o cantitate considerabilă de informații fără un suport practic stabil poate avea efecte negative asupra traseului profesional al unui tânăr cursant

Aflata abia in anul trei de facultate, Madalina nu s-a decis inca asupra programului de master pe care il va urma, mai ales ca, in acest moment, studiul in strainatate reprezinta o ipoteza careia ii acorda credit.

Noile generatii de studenti sunt din ce in ce mai curajoase, acordand o importanta crescuta calitatii pregatirii universitare. Cei care isi doresc cu adevarat o cariera de succes fac eforturi sustinute in acest sens, cautand oportunitatile care ii pot ajuta sa se dezvolte ca oameni si profesionisti, iar programul Erasmus este una dintre ele. Madalina Enache are déjà experienta unui stagiu de pregatire de patru luni in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bordeaux si acum se pregateste pentru un al doilea episod: incepand cu luna iulie a acestui an va parcurge un stagiu de practica Erasmus intr-un birou de avocatura din Atena.

Stefania Enache

PNSA

Aproape 50 de cursanți au încheiat programul de training accelerat Lawsome, dezvoltat de Reff & Asociații

Programul de training accelerat Lawsome, dedicat tinerilor Millenials, este conceput pentru studenții Facultății de Drept din anii III și IV, care își doresc să urmeze o carieră în domeniul avocaturii de afaceri.

Prima ediție a programului de training Lawsome dezvoltat de Reff & Asociații - Deloitte Legal, dedicat tinerilor aspiranți la o carieră în avocatura de business, a reunit 48 de participanți pe parcursul a două luni. Începând din luna ianuarie a acestui an, participanții, studenți în anii III și IV de facultate, au fost implicați în zece ateliere susținute de 30 de traineri din rândul avocaților firmei. Atelierele au fost dedicate diverselor subiecte juridice precum negocierile de tip M&A din dreptul imobiliar, drept bancar și piețe de capital, tehnici de investigare și intervievare dintr-o cauză penală, proprietatea intelectuală și protecția datelor, dreptul muncii, litigii, parteneriatul public-privat, fiscalitate și recrutare.

BizLawyer

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 

Peste 110 studenţi şi absolvenţi se vor alătura companiei EY România în toamna lui 2017

BizLawyer

Peste 110 studenţi şi absolvenţi se vor alătura companiei de consultanţă EY România în această toamnă, în urma unui proces de selecţie compus din şase etape, a anunţat compania.


   “Constantin Cunescu Business Law School” intră în al șaselea an de funcționare. Absolvenții se vor putea angaja în avocatura de business imediat după terminarea cursurilor

   BizLawyer

   Societatea de avocatură de business Cunescu, Balaciu & Asociații a dat startul pentru înscrierile la cea de-a VI-a ediție a școlii de vară “Constantin Cunescu Business Law School”.


     PwC România lansează procesul de recrutare a minimum 120 de tineri absolvenţi şi masteranzi

     BizLawyer

     PwC România a dat startul campaniei de recrutare de consultanţi juniori şi interni pentru departamentele de audit şi consultanţă fiscală.       Ascunde Reclama

       Profesori universitari de la Harvard şi Stanford, la programul de leadership Aspire Academy

       Mediafax

       Zeci de tineri, studenţi în străinătate, profesionişti şi antreprenori vin în luna iulie la Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership din România, unde vor fi îndrumaţi de profesori de la Harvard, Stanford şi UC Berkeley.


         Țuca Zbârcea & Asociații lansează programul de Internship în Discurs Public, dedicat studenților în drept

         BizLawyer

         Programul presupune 12 întâlniri în perioada martie 2017 – februarie 2018, propunând o abordare informală a tehnicilor de construcție a unui discurs public de elită.


           S-a dat startul pentru cel mai prestigios program de leadership şi antreprenoriat din România. Tinerii, intruiţi direct de profesori de la Harvard sau Stanford

           Mediafax

           Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership şi antreprenoriat din România a deschis aplicaţiile luni.


             UN Youth Moot Courts 2017

             BizLawyer

             În perioada 10-12 martie 2017, Asociația Tineretul ONU din România organizează cea de-a șasea ediție a proiectului „UN Youth Moot Courts”, proiect ce constă în simularea în limba engleză a procedurilor judiciare în faţa instanţelor internaţionale (Curtea Internaţională de Justiţie, Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Curtea Penală Europeană).


               Locul I pentru Universitatea din București la concursul de pledoarii organizat la Chicago în cadrul pregătirii pentru concursul Willem Vis

               BizLawyer

               Echipa Facultății de Drept a Universității din București a câștigat locul I la concursul de pledoarii organizat la Chicago, SUA în perioada 17-18 februarie 2017 de Chicago International Dispute Resolution Association (CIDRA), Chartered Institute of Arbitrators (CIArb) North American Branch și Universitatea Loyola Chicago.


                 Bayer România lansează LIFE & Science Talks, o punte între două sisteme: învăţământul universitar şi mediul de afaceri

                 BizLawyer

                 Bayer România lansează LIFE & Science Talks, o serie de conferinţe lunare, în care specialiştii din cadrul Bayer România şi studenţi ai facultăţilor din domeniul Ştiinţelor Vieţii, au ocazia de a se întâlni şi a discuta despre principalele teme de interes pentru viitorii absolvenţi.


                    


                   Ascunde Reclama

                   Câştigătorii Concursului de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu” - ASUNT
                   Ionuţ ATITIENEI | 17-05-2011

                   Sâmbătă, 7 mai 2011, în cadrul Curţii de Apel Bucureşti, s-a desfăşurat Concursul de Procese Simulate de Drept Civil „Nicolae Titulescu”

                   Parteneriat ELSA - Curtea de Apel Timisoara
                   BizLawyer | 29-01-2012

                   Curtea de Apel Timişoara a anunţat azi semnarea Protocolului de parteneriat cu ELSA (Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept) - Grupul Local Timişoara

                   LEADERS Education – Tu cat de sus vrei sa ajungi?
                   BizLawyer | 25-10-2011

                   Pentru studentii si masteranzii cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani care indraznesc sa-si depaseasca limitele, Fundatia LEADERS demareaza programul LEADERS Education, desfasurat pentru studentii principalelor centre universitare din Bucuresti

                   Cum “să te vinzi” pe o piaţă a muncii în impas
                   Stefania Enache pentru Saptamana Financiara | 18-10-2011
                    

                   AVOCAŢI DE TOP

                   Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinStoica ValeriuTodor AndaDiculescu-Sova AnaDamian StefanPopa CornelMusat MonaNadia Badea Nitu FlorianGutiu Sebastian IulianGabriel SidereHorea PopescuMIHAI MARESDaniel Badea
                    
                   Citeste pe SeeNews Digital Network
                   • BizBanker

                   • BizLeader

                     in curand...
                   • SeeNews

                    in curand...