ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dăncilă: Guvernul va aproba conceptul Preşedinţiei României a Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării

20 Septembrie 2018   |   Ioana Duta

Premierul a precizat că acţiunile se vor desfăşura sub motto-ul "Întărim coeziunea pentru o prosperitate comună în Regiunea Dunării".

 
 
 Guvernul va aproba conceptul Preşedinţiei României a Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării şi calendarul care conţine 55 de reuniuni şi evenimente tematice, a declarat premierul Viorica Dăncilă. 
 

"Ne pregătim riguros pentru preluarea Preşedinţiei Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD), începând din luna noiembrie a acestui an. După cum ştim, acest mandat coincide cu altă etapă de interes pentru România în parcursul său european, preluarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Sunt două ocazii importante pentru imaginea ţării noastre în plan extern. Aprobăm astăzi conceptul Preşedinţiei României a Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării şi calendarul care conţine 55 de reuniuni şi evenimente tematice", a declarat Viorica Dăncilă, joi, la începutul şedinţei de Guvern. 
 
Premierul a precizat că acţiunile se vor desfăşura sub motto-ul "Întărim coeziunea pentru o prosperitate comună în Regiunea Dunării". 
 
"Obiectivul nostru principal va fi de a promova relansarea strategiei pe mai multe tematici prioritare şi direcţii de acţiune, între care aş vrea să amintesc îmbunătăţirea conectivităţii şi mobilităţii în regiunea Dunării, revigorarea SUERD cu implicarea tuturor statelor din regiunea Dunării şi, bineînţeles, a Comisiei Europene, schimburi de experienţă şi bune practici, atât în domeniul legislativ, cât şi al afacerilor", a mai declarat Dăncilă. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 57 / 11889
   

  Ascunde Reclama
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
  Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
  Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
  RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
  Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
  (P) Technology is transforming the property industry – Find out more at SEE Property Forum (21 March 2019)
  LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
  LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
  LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
  LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
  Schoenherr susține echipa de studenți la drept care va reprezenta România la Jessup 2019
  Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...