ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

11 promovări în cadrul biroului DLA Piper din Bucureşti. Radu Bălaş devine partener

05 Mai 2017   |   BizLawyer

În urma acestei promovări, Radu se alătură celorlaţi parteneri ai firmei: Marian Dinu (Country Managing Partner), Alin Buftea (Partener, Drept imobiliar), Monica Georgiadis (Partener, Dreptul muncii), Livia Zamfiropol (Constantinescu) (Partener, Dreptul concurenţei/ Life sciences) şi Tudor Nedelea (Partener, Taxe).

 
 
Firma internaţională de avocatură DLA Piper anunţă promovarea a unsprezece avocaţi în biroul din Bucureşti, începând cu data de 1 mai 2017. Astfel, Radu Bălaş a fost promovat ca partener în cadrul departamentului de litigii şi arbitraje, Daniela Bistrae a fost promovată în funcţia de counsel în cadrul aceluiaşi departament, Alexandru Potlog şi Elena Monica Preoţescu au fost promovaţi în funcţia de senior associate în cadrul departamentelor de concurență/life sciences respectiv, de dreptul muncii, Nastasia Dumitru, Andreea Birişiu, Sandra Potlog, Sandra Cahu şi Vadim Barbu  au fost promovaţi ca managing associate, iar Andrei Stoica şi Andreea Grigorie au devenit associate. Echipele DLA Piper Dinu SCA şi DLA Piper Tax SRL au în prezent 50 de avocaţi, stagiari, şi consultanţi fiscali, dintre care 24 au poziţii de senioritate.


"DLA Piper Dinu continuă să se preocupe de viitor. Promovările reprezintă o recunoaştere a contribuţiei de până acum a avocaţilor in cauză, dar şi expresia încrederii că aceştia au potenţialul să asigure dezvoltarea în continuare a firmei, prin talentul individual şi prin munca în echipă, în interesul îmbunătăţirii permanente a experienţei clienţilor care apelează la serviciile noastre."  a precizat  Marian Dinu, Country Managing Partner la DLA Piper Dinu SCA.

Radu Bălaş, coordonatorul practicii de litigii şi arbitraje, a devenit Partener. Radu face parte din echipa DLA Piper din 2009, are peste 16 ani de experienţă şi un portofoliu solid în domeniu. Experienţa lui Radu include asistenţă juridică şi reprezentare a clienţilor în toate ariile de litigii comerciale şi în special în litigii de contencios administrativ, litigii fiscale,  dispute contractuale, litigii de dreptul muncii și drept societar, arbitraje interne și internaționale. Totodată, Radu coordonează și noua practică de asistență juridică în domeniul jocurilor de noroc, în cadrul căreia acordă asistență juridică și reprezentare unora dintre cei mai importanți operatori internaționali.

”Această promovare este în primul rând un succes de echipă, pentru care se cuvine să aduc mulțumiri speciale colegilor care au lucrat din greu alături de mine, în ultimii 8 ani, ca să putem construi de la zero un departament de litigii pe care l-am gândit de la început să fie diferit față de modelele obișnuite cosacrate de piața românească. Astăzi cred că putem spune că avem una dintre cele mai valoroase, energice și entuziaste echipe de litigatori, care lucrează pe proiecte sofisticate, pentru o clientelă selectă, într-un mediu intenaţional. Adică exact ceea ce, în viziunea noastă, este definiția succesului pe care îl urmărim.”    

În urma acestei promovări, Radu se alătură celorlaţi parteneri ai firmei: Marian Dinu (Country Managing Partner), Alin Buftea (Partener, Drept imobiliar), Monica Georgiadis (Partener, Dreptul muncii), Livia Zamfiropol (Constantinescu) (Partener, Dreptul concurenţei/ Life sciences) şi Tudor Nedelea (Partener, Taxe).

Daniela Bistrae a devenit Counsel în cadrul departamentului de litigii şi arbitraje. Daniela are peste 25 de ani de experiență, pe parcursul cărora a avut un rol esențial în gestionarea mai multor litigii. Daniela asistă clienţi din sectoare diverse, concentrându-şi activitatea pe industria farmaceutică şi pe sectorul de aviaţie.

Alexandru Potlog a devenit Senior Associate în cadrul departamentului de concurență / life sciences al biroului DLA Piper din București. Experiența sa de 8 ani în domeniul concurenței include acordarea de consultanță clienților în relațiile acestora cu Consiliul Concurenței din România, atât în cadrul investigațiilor sectoriale, cât și în cadrul investigațiilor vizând posibile încălcări ale regulilor de concurență in sectoare precum life sciences, FMCG / retail, automotive, agribusiness, e-commerce. De asemenea, Alexandru asistă în mod constant producători internaționali de medicamente și dispozitive medicale cu privire la aspecte juridice complexe legate de sisteme de distribuție, politici și campanii comerciale, precum și protecția datelor cu caracter personal. În perioada 2011-2012, Alexandru a urmat cursurile unui master specializat în dreptul concurenței (LL.M.) la Queen Mary, University of London.

Elena Monica Preoţescu a devenit Senior Associate în echipa de dreptul muncii. Cu o experienţă de peste 10 ani, Elena Monica Preoţescu oferă consultanţă juridică atât angajatorilor români cât și celor internaționali cu privire la toate aspectele de dreptul muncii ce au legătură cu operațiunile acestora, inclusiv aspecte ce țin de activitatea de zi cu zi - cum ar fi cele privind încheierea, executarea, modificarea și supendarea contractelor individuale de muncă, dar și încetarea acestora (inclusiv concedieri pentru motive disciplinare sau pentru necorespundere profesionala, concedieri pentru motive care nu tin de persoana salariatului (individuale și / sau colective), dar și încetări prin acordul părților), redactare și implementare a politicilor interne, beneficii acordate salariaților, aspecte privind dialogul social (inclusiv asistența în procesele de negociere colectivă în vederea încheierii contractelor colective de muncă la nivel de unitate), dar și aspecte tranzacționale, precum asistență cu privire la implementarea diverselor cazuri de transfer de întreprindere, precum și asistență specifică în funcție de reglementările aplicabile fiecărui sector relevant.

Andreea Birişiu a devenit Managing Associate în cadrul departamentului de litigii și arbitraje. Andreea asistă clienți din diverse sectoare într-o gamă variată de dispute, în oricare din stadiile acestora. Ea a fost implicată în diferite tipuri de litigii, în special litigii din domeniul dreptului muncii, corporate, achizițiilor publice, asigurărilor, al construcțiilor și litigii administrative, precum și în mai multe proceduri de arbitraj, acordând asistenţă juridică atât companiilor internaționale, cât și celor naţionale.

Nastasia Dumitru a devenit Managing Associate în cadrul departamentului de corporate. Experienta și activitatea Nastasiei se concentrează în principal în sfera proiectelor de Corporate/M&A, ea fiind implicata in toate stadiile acestor proiecte, de la etapele preliminare ale acestora pana la implementarea lor, cu un focus specific pe procedurile de fuziuni si de divizari, atat ca parte dintr-un proces M&A, cat si ca reorganizari de sine-statoare. Nastasia a asistat clienti activi in diverse industrii, dobandind o expertiza semnificativa în domenii cum ar fi servicii medicale, agricultura, sau institutii financiar nebancare, etc.  Totodată, Nastasia oferă asistență clientilor pe orice aspecte de drept societar si contractual.

Sandra Potlog a devenit Managing Associate în cadrul departamentului de concurență / life sciences al biroului DLA Piper din București. Cu o experiență de peste 5 ani, Sandra acordă asistenţă juridică de specialitate în domeniul dreptului concurenței cu privire la aspecte contencioase si necontencioase către clienți importanți din sectoare precum telecom, life sciences, FMCG / retail și energie. De asemenea, Sandra a asigurat asistență juridică clienților cu referire la procedurile de notificare a concentrărilor economice la nivel național, cu implicații transfrontaliere, precum și proiecte complexe de ajutor de stat, inclusiv în contextul privatizării unor importante întreprinderi de stat. În perioada 2011-2012, Sandra a urmat cursurile unui master specializat în dreptul concurenței (LL.M.) la Queen Mary, University of London.

Sandra Cahu a devenit Managing Associate în cadrul departamentului de corporate. Cu o experiență de peste 6 ani, Sandra a acordat asistenţă juridică în principal în proiecte de Corporate/M&A, asistând clienți importanți, atât pe plan internaţional cât şi local, din diverse sectoare - cu precădere în sectoarele servicii medicale, tehnologie, industria auto - cu privire la toate etapele din cadrul unei tranzacţii, incluzând analiza de due-diligence, structurarea şi negocierea tranzacţiei, precum şi implementarea şi post-implementarea acesteia. De asemenea, Sandra asistă în mod constant clienţii cu privire la aspecte juridice complexe în cadrul reorganizărilor corporative şi negocierilor de contracte.

Vadim Barbu a devenit Managing Associate. Vadim are o experienţă de peste 6 ani acordând consultanță specializată în diverse domenii de reglementare (early market access, preţuri şi rambursare, evaluarea tehnologiilor medicale, mecanisme cost-volum, promovarea medicamentelor şi a dispozitivelor medicale, transparenta,  interacţiuni cu profesionisti in domeniul sanatatii, investigaţii interne şi audit/ investigaţii efectuate de autorităţi.

Andrei Stoica a devenit Associate în cadrul departamentului de proprietate intelectuală. Fost partener într-o societate software, Andrei a acumulat experienţă în domeniul IT şi financiar (inclusiv fintech), specializându-se în acordarea de asistenţă juridică cu privire la aspecte legate de mărci, drepturi de autor, brevete de invenţii, precum şi protecţia datelor cu caracter personal. Printre clienţii asistaţi se numără jucători majori din industria software românească şi internaţională, bănci, operatori de servicii de plată, societăţi de servicii financiare şi fonduri de pensii.

Andreea Grigorie a devenit Associate în cadrul departamentului de real estate. Andreea a dobândit cunoștințe în domeniul cercetării juridice, în întocmirea de rapoarte de analiză juridică (due diligence) şi în redactarea contractelor sau a documentelor necesare în procedurile judiciare. Printre clienții asistați de Andreea se numără fonduri de investiții, bănci sau dezvoltatori imobiliari în proiecte privind transferul de credite, constituirea și executarea ipotecilor, operarea de centre comerciale sau cumpărarea și dezvoltarea unor imobile.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 349 / 4621
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Promovări în rețeaua Dentons. În birourile din București și Luxemburg, trei români au avansat în carieră
Doamnele domină efectivele la Maravela|Asociații. Partenerele firmei sunt implicate în toate proiectele de consultanță și în unele mandate cu componentă litigioasă
Avocații de la Mușat & Asociații văd un an de creștere pentru piața creditelor sindicalizate. Monia Dobrescu, Partener: Sindicalizarea de tip Club Deal este preferată de finanțatori
Stratulat Albulescu Attorneys at Law, alături de UPC România în tranzacția prin care a închiriat trei etaje din proiectul The Bridge 2
Avocații de la Bondoc & Asociații au avut mandate în peste 15 finanțări sindicalizate, anul trecut. Simona Petrișor, Avocat Asociat: Structura finanțărilor s-a schimbat, mai ales atunci când vorbim de sume de peste 100 mil. € și de societăți multinaționale cu un grad de sofisticare peste medie
Suciu Popa: Parlamentul României a elaborat un proiect de lege pentru implementarea Regulamentului GDPR care ar putea schimba semnificativ felul în care acesta a fost interpretat până în prezent
LegiTeam: Alătura-te echipei de avocați Mitel & Asociații!
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi & Partners recrutează avocat definitiv pentru departamentul Litigii
The Lawyer: Maravela|Asociații este “Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani” și Highly Commended pentru “European Law Firm of the Year 2018”
Cum gândesc și cum lucrează doamnele din prima linie a firmei RTPR Allen&Overy. Proiectele în care au fost implicate și opiniile clienților le-au propulsat printre avocații de top recomandați de directoarele internaționale
Doamnele sunt majoritare în echipa Wolf Theiss din București. Acestea văd avocatura ca pe o misiune socială extrem de importantă, exercitată ca o vocație profesională bazată pe multă educație, practică și entuziasm
Vladimir Lazecký, expert ceh în securitate informatică: Cele mai comune 7 probleme de securitate dintr-un birou de avocați
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...