ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cei mai buni litigatori din România, văzuți de Chambers Europe 2018. Cine sunt practicienii apreciați de clienți în practica de Dispute Resolution

12 Martie 2018   |   Bogdan Alexandru

Editia 2018 a ghidului international îi evidentiaza pe Valeriu Stoica (STOICA & Asociatii), pe Gheorghe Buta (Musat & Asociatii), Ana Diculescu-Sova (NNDKP) si Calin Andrei Zamfirescu (ZRP), pe care ii considera Eminent Practitioner, ceea ce, potrivit directorului britanic, echivalează cu un profesionist „extrem de influent” în aceasta arie de practica.

De la stanga la dreapta: (sus) Gheorghe Buta (Co-Managing Partner Musat & Asociatii), Ana Diculescu-Sova (Partener senior NNDKP), Calin Andrei Zamfirescu (Senior Partner ZRP), Valeriu Stoica (Partener fondator STOICA & Asociatii), (si jos) Ion Dragne (Partener fondator Dragne & Asociatii), Simona Neagu (Counsel Clifford Chance Badea) si Cosmin Vasile (Partener coordonator al ZRP)

 
 
Chambers and Partners a publicat editia Chambers Europe 2018, in care a evidentiat cele mai bune firme de avocatura si avocatii acestora. In materie de litigii si arbitraj, editia 2018 a ghidului international îi evidentiaza pe Valeriu Stoica (Partener fondator STOICA & Asociatii), pe Gheorghe Buta (Co-Managing Partner Musat & Asociatii), Ana Diculescu-Sova (Partener senior  NNDKP) si Calin Andrei Zamfirescu (Senior Partner ZRP), pe care ii considera Eminent Practitioner, ceea ce, potrivit directorului britanic, echivalează cu un profesionist „extrem de influent” în aceasta arie de practica. . .  

Chambers Europe il considera pe Valeriu Stoica drept unul dintre cei mai performanti specialisti (”excelentul” Valeriu Stoica, care are ”o vastă experiență”) in solutionarea litigiilor, cu ”mandate civile și comerciale interne și transfrontaliere”. Gheorghe Buta este descris de directorul international ca un practician respectat, apreciat de clienți pentru "experiența de neegalat, background-ul academic impresionant și gândirea clară", iar Ana Diculescu-Şova este descrisă ca un ”bun avocat de instanță”, care acționează în litigii legate de falimente, taxe și achiziții publice. Descris drept ”precis și orientat către obiective”, Călin Andrei Zamfirescu reprezintă clienți atât în procedurile de arbitraj, cât și în litigii.


Directorul juridic international recunoaste si in anul 2018 valoarea avocatiilor Simona Neagu (Counsel Clifford Chance Badea), Cosmin Vasile (Partener coordonator  al firmei Zamfirescu Racoți & Partners, care face anul acesta un pas înainte, după ce anul trecut era in Band 2) si Ion Dragne (Partener fondator Dragne & Asociatii), pe care ii pozitioneaza pe prima banda a performanței profesionale.

Simona Neagu este descrisa ca fiind "un litigator foarte bun" și "un avocat excelent". Ion Dragne este descris de ghidul juridic drept un "litigator impresionant", expertiza sa acoperind o gamă largă de chestiuni juridice, inclusiv contracte comerciale și achiziții publice. Despre Cosmin Vasile clienții spun că are "o minte strălucită" care se remarcă pentru "aptitudinile strategice excelente și commercial awareness". Domeniile sale de competență includ disputele privind asigurările și concurența, fiind de asemenea foarte activ în industria energiei și resurselor naturale.Printre avocatii remarcati de directorul juridic international in domeniul Litigiilor si Arbitrajului mai pot fi amintiti, in a doua banda, Sorina Olaru (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen), Cornel Popa (Ţuca Zbârcea & Asociaţii), Octavian Popescu (Muşat & Asociaţii).  

In banda a treia sunt pozitionați avocații Robert Roşu (Ţuca Zbârcea & Asociaţii), Ciprian Dontu (Popovici Nitu Stoica & Asociatii) si Madalin-Irinel Niculeasa (NICULEASA Law Office).

Tiberiu Csaki (Dentons), Gabriel Sidere (CMS), Radu Bălaş (DLA Piper Dinu SCA), Emil Bivolaru (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen) și Răzvan Dincă (Răzvan Dincă & Asociaţii) sunt pozitionati pe a patra treapta, iar in Band 5 apar Cătălin Alexandru (PeliFilip), Radu Damaschin (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen), Dan Dascălu (D&B David si Baias), Vlad Peligrad (Clifford Chance Badea), Luminiţa Popa (Suciu Popa), Cosmin Mocanu (Stratula Mocanu & Asociatii), Sorin Stratula (Stratula Mocanu & Asociatii), Alina Tugearu (Zamfirescu Racoți & Partners) si George Trantea (NICULEASA Law Firm).

Andreia Dumitrescu (Dragne & Asociatii), nominalizată la categoria Up and Coming, intregește tabloul celor mai buni litigatori locali.

Chambers Europe este una din publicatiile juridice importante pentru piata de avocatura internationala, ce alcatuieste anual un clasament al celor mai bune firme de avocatura dintr-o jurisdictie. Evaluarile si clasamentele sunt întocmite în urma unor ample discutii si interviuri cu clientii, cu firmele de avocatura si competitorii acestora. Cercetarile efectuate de Chambers & Partners acopera toate jurisdictiile importante din lume, printre care si România si au la baza criterii precum calitatea asistentei juridice în aceste arii de practica, relatia cu clientii (‘client service’), complexitatea, modul de gestionare a proiectelor si solutiile oferite.  

DISPUTE RESOLUTION - Firmele romanesti in Chambers and Partners - Editia europeana (2017)


Band 1

►    Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
►    Ţuca Zbârcea & Asociaţii
►    Zamfirescu Racoți & Partners Attorneys at Law (ZRP)


Band 2

►    Dragne & Asociatii
►    Muşat & Asociaţii
►    STOICA & Asociaţii


Band 3

►    Clifford Chance Badea
►    Popovici Nițu Stoica & Asociații


Band 4

►    CMS
►    Dentons
►    DLA Piper Dinu SCA
►    PeliFilip


Band 5

►    Bondoc & Asociatii in alliance with White & Case
►    NICULEASA Law Firm
►    Schoenherr si Asociatii SCA
►    Stratula Mocanu & Asociatii


Other Noted Firms

►    Suciu Popa

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 221 / 4818
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam - Alătură-te echipei de avocați Mitel & Asociații!
Deloitte România și Reff & Asociații au asistat Patria Bank în vânzarea unui portofoliu de creanţe neperformante în valoare de 245 mil. lei. Reff & Asociații, în tranzacții cu NPL de 300 mil. E, anul acesta
Instanţa anulează amenda de 100.000 lei dată de ASF fostei şefe a NN Pensii și obligă Autoritatea să-i plătească acesteia și daune morale. Victorie obținută de litigatorii ZRP, coordonați de Cosmin Vasile
VIDEO | CMS: THIS IS US! Rezultate excepționale în ultimii 4 ani, creștere axată strategic pe dezvoltarea unor arii de practică și recrutarea tinerilor talentați. Gabriel Sidere, Managing Partner CMS Romania: “Oamenii sunt în centrul construcției noastre”
VIDEO | CMS Expert View: Warranty and Indemnity Insurance. Beneficiile asigurării pentru garanții și indemnificări, explicate de echipa de avocați și consultanți specializați ai CMS Romania
CMS Expert View: VIDEO | Dreptul Energiei – între boom tehnologic și nevoia de legislație modernă. O discuție cu Varinia Radu, Partener, coordonatorul practicii de petrol și gaze pe Europa Centrală și de Est al CMS
D&B David și Baias investește în formarea tinerilor avocați. Anda Rojanschi, Partener: Căutăm viitori colegi care să aibă atât răbdarea de a învăța, cât și dorința de a căuta, de a inova, de a merge în profunzimea textului de lege, de a înțelege concepte și de a opera cu ele
LegiTeam: Maravela & Asociaţii is looking for a German speaking lawyer
EXCLUSIV BizLawyer: Partenerul Ciprian Glodeanu se desprinde din echipa Wolf Theiss. O nouă firmă cu 3-4 parteneri și 10 avocați, la orizont
CMS Expert View: VIDEO | Companiile au accelerat măsurile pentru implementarea GDPR, dar încă pot apărea probleme generate de prelucrarea datelor. Aspectele sensibile, analizate de avocații CMS Romania
Cum sunt selectați stagiarii care vor să intre în echipa CLO. Îi așteaptă apoi programe de training cu avocați de top, specializare, onorarii competitive și bonusuri pentru performanță. Alexandru Olănescu, Partener: ”Înainte de a fi o echipă de avocați, suntem o familie în care fiecare membru contează, iar interesul pentru a fi cât mai buni pe piața serviciilor juridice ne unește”
Edwina Udrescu, specialist în proiecte de infrastructură și construcții internaționale, se alătură Wolf Theiss
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...