ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Clifford Chance Badea promovează un avocat pe poziția de counsel și trei avocați seniori. Promovările vizează toate ariile de practică

14 Mai 2018   |   A.D.

Biroul de la București ajunge astfel la o echipă de șapte counseli, poziție care conferă autonomie și autoritate profesională echivalente unor parteneri în alte firme de avocatură: Andreea Șișman, Cosmin Anghel, Radu Ropotă - Banking, Finance & Piețe de Capital; Loredana Ralea și Mihai Măcelaru – Corporate M&A și Real Estate; Simona Neagu și Vlad Peligrad – Litigii.

De la stanga la dreapta: Radu Ropotă, Sabina Crângasu, Radu Costin si Gabriel Toma, avocatii Clifford Chance Badea promovati de la 1 mai

 
 
Clifford Chance Badea, biroul local al firmei de avocatură globale Clifford Chance, își consolidează echipa prin patru promovări interne, anunțând un nou counsel și trei avocați seniori din toate ariile de practică.

Astfel, începând cu 1 mai, Radu Ropotă se alătură echipei de counseli Clifford Chance, urmând să acopere aspecte de banking și piețe de capital, precum și insolvență și restructurări.

Avocații Sabina Crângașu din practica de Litigii, Radu Costin – Corporate M&A și Gabriel Toma – banking și piețe de capital, au fost promovați ca avocați seniori.


Radu Ropotă s-a alăturat firmei în urmă cu 14 ani, devenind unul dintre avocații cheie din echipa Piețe de Capital. A fost implicat în tranzacții de calibru încheiate în România în ultimii ani, inclusiv IPO-uri, oferte secundare și tranzacții în bloc, programe-cadru de emisiuni de titluri de stat, emisiuni de obligațiuni ipotecare sau emisiuni de obligațiuni cu randament ridicat. Potrivit Chambers Europe 2018, avocații din piață și clienții îi recunosc contribuția tot mai mare pe care o are în această arie de practică. Clienții îi apreciază experiența semnificativă și disponibilitatea. În paralel, Radu este implicat în proceduri complexe de restructurare și insolvență la nivel local sau transnațional.

Sabina Crângașu s-a alăturat echipei de Litigii a Clifford Chance Badea în iulie 2013. Este specializată în litigii civile și comerciale. De-a lungul carierei, a acordat asistență juridică clienților cu activități în diverse sectoare, atât în fața instanțelor judecătorești de drept comun, cât și în fața tribunalelor arbitrale în dosare de răspundere civilă sau financiară, arbitraje comerciale internaționale, drepturi de proprietate intelectuală, litigii de contencios administrativ și fiscal sau dreptul muncii, litigii bancare, litigii imobiliare, proceduri de executare silită, proceduri de insolvență.

Cu aproape opt ani de experiență, Radu Costin este specializat în proiecte de corporate M&A și Real Estate. A acoperit toate aspectele unei tranzacții de fuziuni și achiziții, de la vânzări la transfer de active și investiții cross-border de private equity în diverse sectoare precum servicii medicale, media, real estate, petrol & gaze. Experiența lui acoperă totodată și aspecte de dreptul concurenței, fiind implicat în mai multe proceduri de notificare și aprobare a tranzacțiilor de fuziune la autoritățile de resort. În 2015, Radu a fost detașat timp de 6 luni în secondment în Londra la banca globală de investiții Morgan Stanley, unde a fost implicat în special în proiecte internaționale de M&A.

Gabriel Toma este specializat în drept financiar-bancar, având peste zece ani de experiență profesională. A asistat atât clienți din România, cât și de la nivel internațional pe diverse tranzacții, inclusiv finanțări imobiliare, finanțări municipale, finanțări de achiziții și de active, precum și pe aspecte generale de reglementare în drept bancar și financiar.

Biroul de la București ajunge astfel la o echipă de șapte counseli, poziție care conferă autonomie și autoritate profesională echivalente unor parteneri în alte firme de avocatură: Andreea Șișman, Cosmin Anghel, Radu Ropotă  - Banking, Finance & Piețe de Capital; Loredana Ralea și Mihai MăcelaruCorporate M&A și Real Estate; Simona Neagu și Vlad PeligradLitigii.

Totodată, numărul avocaților seniori ajunge la șapte, alături de Bianca Alecu (specializată pe probleme legate de infracțiuni economice/ white collar), Diana Crângașu (specializată în dreptul concurenței), Lavinia Nucu (Corporate M&A și Real Estate) și Raluca Coman (practica de Banking & Finance).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 151 / 4814
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Maravela & Asociaţii is looking for a German speaking lawyer
Deficitul de cont curent a crescut cu 1, 6 miliarde lei, în primele 8 luni; datoria externă s- a majorat cu 648 mil. E
EXCLUSIV BizLawyer: Partenerul Ciprian Glodeanu se desprinde din echipa Wolf Theiss. O nouă firmă cu 3-4 parteneri și 10 avocați, la orizont
VIDEO | CMS: THIS IS US! Rezultate excepționale în ultimii 4 ani, creștere axată strategic pe dezvoltarea unor arii de practică și recrutarea tinerilor talentați. Gabriel Sidere, Managing Partner CMS Romania: “Oamenii sunt în centrul construcției noastre”
CMS Expert View: VIDEO | Companiile au accelerat măsurile pentru implementarea GDPR, dar încă pot apărea probleme generate de prelucrarea datelor. Aspectele sensibile, analizate de avocații CMS Romania
Cum sunt selectați stagiarii care vor să intre în echipa CLO. Îi așteaptă apoi programe de training cu avocați de top, specializare, onorarii competitive și bonusuri pentru performanță. Alexandru Olănescu, Partener: ”Înainte de a fi o echipă de avocați, suntem o familie în care fiecare membru contează, iar interesul pentru a fi cât mai buni pe piața serviciilor juridice ne unește”
CMS Expert View: VIDEO | Dreptul Energiei – între boom tehnologic și nevoia de legislație modernă. O discuție cu Varinia Radu, Partener, coordonatorul practicii de petrol și gaze pe Europa Centrală și de Est al CMS
Edwina Udrescu, specialist în proiecte de infrastructură și construcții internaționale, se alătură Wolf Theiss
Dentons lansează un instrument interactiv pentru consultarea legislației privind Registrul de Transparență din cele mai importante piețe din zona UE
Tendință generală de intensificare a eforturilor de conformare la nivelul companiilor, determinată și de acțiunile represive energice ale autorităților. Elena Iacob, Partener ZRP: Recomandarea noastră ar fi ca toate asociațiile profesionale|industriale și companiile, indiferent de talie, să ia în considerare adoptarea unor programe de conformare cu legislația concurenței
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi & Partners recrutează avocat definitiv pentru departamentul Consultanță | Dreptul muncii
LegiTeam: Maravela|Asociaţii is looking for a consultancy associate
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...