ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Clifford Chance Badea promovează un avocat pe poziția de counsel și trei avocați seniori. Promovările vizează toate ariile de practică

14 Mai 2018   |   A.D.

Biroul de la București ajunge astfel la o echipă de șapte counseli, poziție care conferă autonomie și autoritate profesională echivalente unor parteneri în alte firme de avocatură: Andreea Șișman, Cosmin Anghel, Radu Ropotă - Banking, Finance & Piețe de Capital; Loredana Ralea și Mihai Măcelaru – Corporate M&A și Real Estate; Simona Neagu și Vlad Peligrad – Litigii.

De la stanga la dreapta: Radu Ropotă, Sabina Crângasu, Radu Costin si Gabriel Toma, avocatii Clifford Chance Badea promovati de la 1 mai

 
 
Clifford Chance Badea, biroul local al firmei de avocatură globale Clifford Chance, își consolidează echipa prin patru promovări interne, anunțând un nou counsel și trei avocați seniori din toate ariile de practică.

Astfel, începând cu 1 mai, Radu Ropotă se alătură echipei de counseli Clifford Chance, urmând să acopere aspecte de banking și piețe de capital, precum și insolvență și restructurări.

Avocații Sabina Crângașu din practica de Litigii, Radu Costin – Corporate M&A și Gabriel Toma – banking și piețe de capital, au fost promovați ca avocați seniori.


Radu Ropotă s-a alăturat firmei în urmă cu 14 ani, devenind unul dintre avocații cheie din echipa Piețe de Capital. A fost implicat în tranzacții de calibru încheiate în România în ultimii ani, inclusiv IPO-uri, oferte secundare și tranzacții în bloc, programe-cadru de emisiuni de titluri de stat, emisiuni de obligațiuni ipotecare sau emisiuni de obligațiuni cu randament ridicat. Potrivit Chambers Europe 2018, avocații din piață și clienții îi recunosc contribuția tot mai mare pe care o are în această arie de practică. Clienții îi apreciază experiența semnificativă și disponibilitatea. În paralel, Radu este implicat în proceduri complexe de restructurare și insolvență la nivel local sau transnațional.

Sabina Crângașu s-a alăturat echipei de Litigii a Clifford Chance Badea în iulie 2013. Este specializată în litigii civile și comerciale. De-a lungul carierei, a acordat asistență juridică clienților cu activități în diverse sectoare, atât în fața instanțelor judecătorești de drept comun, cât și în fața tribunalelor arbitrale în dosare de răspundere civilă sau financiară, arbitraje comerciale internaționale, drepturi de proprietate intelectuală, litigii de contencios administrativ și fiscal sau dreptul muncii, litigii bancare, litigii imobiliare, proceduri de executare silită, proceduri de insolvență.

Cu aproape opt ani de experiență, Radu Costin este specializat în proiecte de corporate M&A și Real Estate. A acoperit toate aspectele unei tranzacții de fuziuni și achiziții, de la vânzări la transfer de active și investiții cross-border de private equity în diverse sectoare precum servicii medicale, media, real estate, petrol & gaze. Experiența lui acoperă totodată și aspecte de dreptul concurenței, fiind implicat în mai multe proceduri de notificare și aprobare a tranzacțiilor de fuziune la autoritățile de resort. În 2015, Radu a fost detașat timp de 6 luni în secondment în Londra la banca globală de investiții Morgan Stanley, unde a fost implicat în special în proiecte internaționale de M&A.

Gabriel Toma este specializat în drept financiar-bancar, având peste zece ani de experiență profesională. A asistat atât clienți din România, cât și de la nivel internațional pe diverse tranzacții, inclusiv finanțări imobiliare, finanțări municipale, finanțări de achiziții și de active, precum și pe aspecte generale de reglementare în drept bancar și financiar.

Biroul de la București ajunge astfel la o echipă de șapte counseli, poziție care conferă autonomie și autoritate profesională echivalente unor parteneri în alte firme de avocatură: Andreea Șișman, Cosmin Anghel, Radu Ropotă  - Banking, Finance & Piețe de Capital; Loredana Ralea și Mihai MăcelaruCorporate M&A și Real Estate; Simona Neagu și Vlad PeligradLitigii.

Totodată, numărul avocaților seniori ajunge la șapte, alături de Bianca Alecu (specializată pe probleme legate de infracțiuni economice/ white collar), Diana Crângașu (specializată în dreptul concurenței), Lavinia Nucu (Corporate M&A și Real Estate) și Raluca Coman (practica de Banking & Finance).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 96 / 4761
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
EY România a oferit asistență financiară și juridică producătorului Nordic Petfood, în procesul de vânzare a activităților sale de producție și distribuție
Reff & Associates - Senior Associate | Corporate and M&A
Reff & Associates - Associate | Corporate and M&A
Reff & Associates - Senior Lawyer Banking & Finance
Avocații Suciu Popa spun că un program de conformare poate fi o oportunitate de prevenție și reducere a expunerii. Ghidul de conformare elaborat de Consiliul Concurenței reprezintă un punct de start pentru firmele care doresc să devină responsabile în acest domeniu
LegiTeam: Bohâlțeanu & Asociații recrutează avocați stagiari
Consiliul Concurenței folosește în investigații ‘procedura forensic’, o metodă de verificare demnă de FBI. Noile tendințe din această practică, analizate de Manuela Guia, Partener D&B David și Baias, unul dintre cei mai buni avocați de concurență de pe piața locală (partea I)
Cum lucrează echipa de concurență de la D&B David și Baias. O discuție cu Manuela Guia (Partener) despre “shadowing”, “fishing expeditions” și strategii de apărare (partea a II-a)
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
LegiTeam: Wolf Theiss is looking for lawyers
LegiTeam: Maravela|Asociaţii is looking for a consultancy associate
Alexandru George Lazăr, partener IntLaw (Spania) și profesor al Universitații Pompeu Fabra, din Barcelona: Sunt în permanentă legătură cu România. Sper ca în viitorul apropiat să se concretizeze colaborări strategice cu case de avocatură românești
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...