ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

O nouă victorie în palmaresul Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices

28 Martie 2013   |   BizLawyer

În ultimii 15 ani, Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices s-au dezvoltat continuu, numărându-se acum printre cabinetele de top din România.

 
 
Avocaţii Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices (AMLIP) au obţinut în instanţă o a doua hotărâre importantă pentru una dintre cele mai mari societăţi multinaţionale ce activează pe segmentul producţiei de unelte de pescuit, companie care are sediul central în Statele Unite ale Americii.

Prin Sentinţa Civilă 1876 din 18.10.2012, Tribunalul Bucureşti a hotărât respingerea la înregistrare a unei alte mărci similare cu a clientului şi este foarte importantă ţinând cont că, prin aceasta, se opreşte diluarea mărcii societăţii multinaţionale.

Decizia nu este definitivă, fiind supusă apelului la Curtea de Apel Bucureşti.

“Soluţia obţinută în faţa Tribunalului București este urmarea eforturilor concertate ale unei echipe de avocaţi şi experţi specializaţi în dreptul proprietăţii intelectuale şi litigii din cadrul AMLIP”, a declarat Andra Muşatescu, Managing Partner, Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices .


În ultimii 15 ani, Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices s-au dezvoltat continuu, numărându-se acum printre cabinetele de top din România.

Echipa este formată din tineri profesionişti, cu studii în Marea Britanie şi în România şi cu vaste cunoştinţe în legislaţia Statelor Unite, acest lucru oferind cabinetelor o deschidere internaţională.

Mai mult, avocaţii şi consilierii în proprietate industrială din cadrul acestor case sunt membri ai comitetelor de conducere ale celor mai prestigioase şi importante organizaţii internaţionale, atât în Europa cât şi în lume, unde sunt extrem de activi, conlucrând cu ceilalţi colegi din alte state la redactarea de rapoarte, propuneri de modificare a legislaţiei în domeniu, documente care sunt prezentate în cadrul întâlnirilor de lucru din cadrul comisiilor din care fac parte.

Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu sunt considerate de publicaţii juridice cunoscute ca “oferind o gamă largă de servicii juridice corporatiste şi comerciale care includ consiliere privind dreptul muncii, concurenţei şi UE, cu un puternic accent pe PI” (Legal 500). De asemenea, “reputaţia în domeniul PI a atras cu sine mai mulţi clienţi internaţionali cunoscuţi” care “laudă serviciile de PI, incluzând şi litigii” (Legal 500), practicând “în fruntea domeniului juridic IP din România cu o vastă experienţă în consultanţa acordată în principal societăţilor multinaţionale” (WTR1000), iar Dr. Andra Muşatescu este “un expert în IP de un standard absolut înalt” (Legal 500) şi “un avocat fantastic” (Chambers and Partners).

Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu sunt câştigătoare ale premiului pentru profesionalism şi recunoaştere internaţională la Gala Proprietăţii Intelectuale 2012, organizată de Finmedia. Premiul a fost ca o încununare a aprecierii internaţionale pe care Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu le-au dobândit de-a lungul a peste 15 ani de activitate în domeniul proprietăţii intelectuale.

De asemenea, Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu au la activ şi alte premii internaţionale, precum: “Avocatul anului pe Proprietate Intelectuală în România”, acordat de revista Corporate Intl Magazine 2011 şi “Societatea de Avocatură/ Cabinetul de Avocat al Anului în România pentru Rezolvarea Conflictelor” în 2011 şi 2012, acordat de Acquisition International Magazine, “Societatea de Avocatură/ Cabinetul de Avocat al Anului în România pentru M&A” în 2012, acordat de Acquisition International Magazine şi recomandări în topuri precum WTR1000, Chambers & Partners, Legal 500 etc.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 3164 / 5437
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Voicu & Filipescu a asistat una din principalele asociații bancare din SUA, în cadrul unei tranzacții majore de finanțare crossborder ce implică și o companie românească. Partenerul Marta Popa a coordonat echipa care a colaborat cu avocații americani de la Blank Rome LLP
LegiTeam | Stratulat Albulescu recrutează avocați stagiari, absolvenți ai promoției 2020
15 firme și 28 de persoane fizice din 7 țări cheamă România la ICSID, în al nouălea arbitraj al țării noastre la Washington. Reclamanții au investit în parcuri fotovoltaice
LegiTeam | Voicu & Filipescu is looking for lawyers
Ce trebuie să știe un stagiar care aspiră la un loc în echipa Bondoc & Asociații. Numar mare de proiecte complexe care faciliteaza formarea juridica. Training-uri de formare și pregătire „one to one”, cu seriozitate și constanță. Onorariile recunosc și recompensează eforturile avocaților
Anul 2020 a adus o creștere generală a numărului de proiecte de finanțare și restructurare pentru biroul DLA Piper din Romania. Finanțările imobiliare și restructurarea unor proiecte de energie regenerabilă, printre proiectele cheie
LegitTeam: ZRVP recrutează avocați stagiari pentru departamentul Litigii
LegiTeam: Real Estate Lawyer with 2 to 4 years of practical experience in Bucharest
Andrada Pleș se alătură echipei PNSA Tax
MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații implementează o platformă de inteligență artificială pentru sectorul juridic. Firma de avocați urmărește dezvoltarea în sfera digitală și accelerează pe zona de tehnologie
CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații își consolidează practica de drept societar ̸ M&A prin cooptarea Mădălinei Ivan
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAŢII is recruting ambitious graduates to join the firm’s consultancy and litigation practices
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...