ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

ONV LAW lansează practica de Corporate Crimes and Investigations. Avocații Mircea Teis și Cătălin Chituc se alătură echipei

09 Mai 2018   |   A.D.

ONV LAW este o prezență constantă și activă în domeniul juridic din ultimii 18 ani. Fondată în anul 2000, societatea de avocatură s-a extins în mod constant.

Mircea Teis (stanga) si Cătălin Chituc se alătură echipei ONV LAW

 
 
Societatea de avocați ONV LAW lansează practica de Corporate Crimes and Investigations și își extinde oferta servicilor juridice prin cooptarea a doi avocați litiganți de dreptul penal al afacerilor. Mircea Teis, până de curând coordonatorul practicii de drept penal în cadrul uneia dintre societățile de avocați de top din România și Cătălin Chituc se alătură echipei ONV LAW în calitate de Senior Managers, consolidând astfel poziția firmei în cadrul ariei de practică a infracțiunilor economice.

“Mircea și Cătălin sunt avocați litiganți talentați cu o experiență solidă și un set de aptitudini ce vor extinde capabilitățile firmei și vor consolida oferta către clienți. Le urez bun venit în echipa noastră”, a menționat Radu Nemeș, avocat coordonator al ONV LAW.


Avocat litigant excelent, cu o experiență semnificativă în aria litigiilor din domeniul infracțiunilor economice, Mircea Teis a fost implicat în unele dintre cele mai complexe și provocatoare dosare din aceasta arie de practică. Printre proiectele în care a fost implicat se numară în special asistarea și reprezentarea societăților românești și internaționale și a persoanelor private în legătură cu dosare de infracțiuni referitoare la fonduri europene, regimul piețelor de capital, achiziții publice, concurența, Fuziuni & Achiziții și infracțiuni precum corupția, evaziunea fiscală, spălarea de bani, frauda financiară la nivel național și european și de asigurare.

“Sunt încântat să mă alătur echipei ONV LAW și să lucrăm împreună pentru a oferi clienților noștri servicii juridice integrate, cu atât mai mult cu cât prevenirea infracțiunilor economice este recomandată pentru afacerile din orice domeniu. Consider ca noua arie de practică de Corporate Crimes and Investigations aduce competențe complementare în cadrul unei game deja largi de servicii juridice de consultanță și reprezentare, prin implementarea conceptului de “one stop shop” pe piața serviciilor juridice”, a spus Mircea.

Cătălin Chituc a fost implicat într-un număr impresionant de dosare de asistență și reprezentare cu succes a societăților naționale și internaționale în legătură cu infracțiuni economice și investigații conexe. Cătălin are experiență semnificativă în aria litigiilor de infracțiuni economice, cu accent deosebit pe dosare de evaziune fiscală și spalare de bani și a oferit consultanță persoanelor private și societăților dintr-o gamă largă de sectoare, de la cel medical la sectorul de asigurări.

“Lucrasem deja cu ONV LAW în cadrul mai multor proiecte și dezvoltarea și lansarea noii arii de practică de Corporate Crimes and Investigations reflectă un pas firesc înainte. Sunt încântat să fac parte dintr-o echipă bine poziționată pentru a face față provocărilor viitoare”, a adăugat Cătălin. 

ONV LAW este o prezență constantă și activă în domeniul juridic din ultimii 18 ani. Fondată în anul 2000, societatea de avocatură s-a extins în mod constant. ONV LAW acordă consultanța juridică și reprezintă în instanță mai mult de 300 de clienți locali și internaționali, într-o gamă largă de domenii juridice, precum achiziții publice și concesiuni, dreptul aviației și infrastructură aeroportuară, drept societar, dreptul muncii, dreptul concurenței și dreptul mediului.   

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 227 / 4888
 

Ascunde Reclama
 
 
 
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...