ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Silviu Stratulat (Stratulat, Albulescu & Asociaţii): Anul trecut am avut o creştere de 30% faţă de 2015, iar anul acesta sperăm să ajungem la venituri de 2 mil. € (ZF Live)

13 Martie 2017   |   BizLawyer

Stratulat, Albulescu & Asociaţii, o casă de avocatură care are 22 de avocaţi şi şase parteneri, este specializată pe aria de practică a achiziţiilor şi fuziunilor, adică vânzarea firmelor.

 
 
Casa de avocatură Stratulat, Albulescu & Asociaţii a avut anul trecut o creştere de aproape 30% faţă de anul 2015, cu venituri de peste un milion de euro, iar în 2017 îşi propune să ajungă la două milioane de euro, susţine Silviu Stratulat în cardul emisiunii de business ZF Live.

“Anul acesta am avut un început foarte bun pentru că avem două tranzacţii noi în M&A şi am finalizat o a doua tranzacţie pentru Dacia Renault. Sperăm să ajungem în acest an la două milioane de euro. Însă, din păcate, climatul investiţional este dificil. Avem proteste, mişcări sociale. Cel puţin începutul anului va fi afectat de mişcările soaciale şi de frământările din clasa politică”, spune Silviu Stratulat.


Stratulat, Albulescu & Asociaţii, o casă de avocatură care are 22 de avocaţi şi şase parteneri, este specializată pe aria de practică a achiziţiilor şi fuziunilor, adică vânzarea firmelor, spune Silviu Stratulat. “Facem drept imobiliar, real-estate, proprietate intelectuală şi tehnologie media şi telekom, care este o arie de practică în creştere şi cu o cerere sporită cel puţin în ultimii ani”, adaugă el.

Casa de avocatură ajunge să încaseze şi suma de 100.000 de euro din facturile cumulate ale unui singur client pentru o tranzacţie, spune Silviu Stratulat. “Un milion de euro nu am avut niciodată. Acum se mai ia un milion de euro doar ca onorariu în cazul succesului în litigii. De exemplu, avocaţii implicaţi în achiziţia Profi este posibil să factureze undeva în jur de suma respectivă, dar cu toate acestea mă îndoiesc. Piaţa este extrem de concurenţială şi găseşti întotdeauna o casă de avocatură care să-ţi ceară mai puţin”, adaugă el.

Achiziţia Provus Group de către Wirecard sau achziţia lui Club Moving de către WorldClass sunt două dintre cele mai importante tranzacţii de M&A pe care avocaţii de la Stratulat, Albulescu & Asociaţii le-au asistat.

“Avem cel puţin şapte tranzacţii importante de M&A. Tranzacţia cea mai importantă pe care am făcut-o anul trecut a implicat achiziţia lui Provus, care era o consolidarea a Supercard şi Romcard, de către Wirecard, unul dintre cei mai mari procesatori de plăţi din lume, în top 5, listată la Bursa din Frankfurt. Tranzacţia a fost în jur de 40 de milioane de euro. Noi i-am asistat pe cei de la Wirecard. O altă tranzacţie a fost cea în care Wordclass şi-a cumpărat anul trecut cel mai mare concurent de pe piaţă, Club Moving. Am mai avut două tranzacţii mărişoare în domeniul industriei de piese auto. S-a vândut un producător auto regional care avea operaţiuni în România. Din păcate, mare parte din tranzacţiile noastre sunt confidenţiale”, spune Silviu Stratulat.

Stratulat Albulescu Attorneys at Law este o firma de avocatura tanara si dinamica, ce furnizeaza consultanta juridica in toate sectoarele de business si in toate ariile de consultanta si litigii din Romania. Echipa Stratulat Albulescu Attorneys at Law este compusa din avocati care sunt lideri in ariile lor de practica. Firma lucreaza indeaproape cu societati de avocatura din Europa si nu numai, si are o experienta semnificativa in tranzacții transfrontaliere, avocatii acesteia acordand consultanta juridica in limbile engleza, franceza, italiana, romana si spaniola.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 974 / 5167
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bondoc și Asociații a acordat asistență grupului PPF în vederea accesării unei facilități de credit în valoare de 1,15 miliarde EURO acordată de un sindicat bancar
Ana Radnev preia conducerea echipei de Banking & Finance CMS România
Avocații de la Vernon | David au obținut confirmarea caracterului discriminatoriu al regimului fiscal aplicat entităților nerezidente anterior modificării Codului fiscal la 1 iunie 2015
CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații a asistat tranzacții în zona de tehnologie și start-up-uri evaluate la 40 de milioane EURO
Avocații de Employment de la Țuca Zbârcea & Asociații, implicați în două proiecte majore din industriile Food&Beverage și Telecom. Portofoliul de clienți, dominat de firme mari și foarte mari, cu prezență în mai multe jurisdicții
Cum lucrează avocații Radu și Asociații SPRL specializați în Dreptul Muncii | Volumul solicitărilor de asistență în fuziuni și transferuri de business a crescut, număr mai mic de proiecte care au implicat restructurări majore, urmate de concedieri. Expunere semnificativă în mandate complexe pentru multinaționale și societăți mari
Filip & Company a asistat Inform Lykos și pe omul de afaceri Octavian Radu în tranzacția ce a vizat grupul IT românesc Sistec. NNDKP a fost alături de Vicențiu Zorzolan
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv pentru Litigii și Arbitraj
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv pentru departamentul Consultanță | Dreptul muncii
Avocații Stratulat Albulescu, în tranzacția prin care Atlas Copco preia grupul Scheugenpflug
LegiTeam: Mușat & Asociații is looking for Data Protection specialist lawyers
LegiTeam - Alătura-te echipei de avocați Mitel & Asociații!
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...