ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Spin-off la Dragne si Asociatii. Patru avocati au lansat o nouă societate pe piaţa avocaturii de business

29 Octombrie 2013   |   BizLawyer

Ciobotaru, Schelean, Maier, Gavrilă SCA este specializată şi oferă clienţilor servicii de consultanţă în domeniul afacerilor, în probleme de drept comercial, fiscal, drept financiar şi bancar, drept imobiliar şi construcţii, precum şi reprezentarea clienţilor în litigii şi arbitraj.

 
 
Patru avocati s-au desprins din firma Dragne & Asociatii si au infiintat propria firma, cu care se pozitioneaza pe piata locala a avocaturii de business ca un jucator activ atat in zona de consultanta, cat si in litigii si arbitraj. . .

Iulia Ciobotaru, Valeria Schelean, Mircea Maier si Anamaria Gavrilă, parteneri in firma Ciobotaru, Schelean, Maier, Gavrilă (CSMG), spun ca vor pune pe primul loc calitatea serviciilor oferite clientilor, mulate pe specificul activităţii lor, în condiţiile unor costuri optime. De asemena, firma urmeaza sa dezvolte o serie de servicii care se vor apropia de conceptul de legal outsourcing.


Ciobotaru, Schelean, Maier, Gavrilă SCA este specializată şi oferă clienţilor servicii de consultanţă în domeniul afacerilor, în probleme de drept comercial, fiscal, drept financiar şi bancar, drept imobiliar şi construcţii, precum şi reprezentarea clienţilor în litigii şi arbitraj.


Viziunea comună, seriozitatea şi profesionalismul cu care abordăm fiecare proiect ne-au adus împreună. Calitatea serviciilor juridice, efortul constant şi susţinut sunt premise care concură la succesul demersurilor şi proiectelor în care sunt implicaţi clienţii noştri. Experienţa în litigii, consultanţă şi domenii de nişă ne recomandă pe piaţa avocaturii de business”, declara Iulia Ciobotaru, Partener in cadrul CSMG.

Pe lângă serviciile oferite în mod tradiţional de firmele de avocatură, urmează să dezvoltăm o serie de servicii care se vor apropia de conceptul de legal outsourcing. Acestea se vor adresa în special companiilor mari, firmelor de avocatură, precum şi profesioniştilor independenţi în domeniul dreptului”, declară Mircea Maier, Partener în cadrul CSMG.

Experienţa acumulată în anii de muncă pe piaţa avocaturii de business din România ne-a demonstrat că marea majoritate a clienţilor caută servicii juridice de calitate, care să se muleze pe specificul activităţii lor, în condiţiile unor costuri optime. De aceea am gândit acele servicii juridice flexibile care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri”, declară Valeria Schelean, Partener în cadrul CSMG.

Am dorit să creăm un nou concept pe piaţa avocaturii, respectiv să fondăm o societate care să ofere servicii de top, specifice firmelor mari în care am lucrat fiecare dintre noi. În plus, strategia firmei noastre va presupune să păstrăm o relaţie mult mai apropiată cu clienţii noştri şi să ne implicăm în mod real în soluţionarea problemelor acestora”, declară Anamaria Gavrilă, Partener în cadrul CSMG.

Iulia Ciobotaru (foto) este specializată în drept comercial şi societar şi achiziţii publice. De asemenea, Iulia asigură asistenţă clienţilor în proiecte din domeniul energiei şi mediului, precum şi în aspecte legate de dreptul financiar şi bancar.

Înainte de a fonda CSMG, Iulia a lucrat în cadrul unor case de avocatură bine-cunoscute pe piaţa avocaturii, precum Ţuca Zbârcea & Asociaţii, Dragne şi Asociatii.


Valeria Schelean (foto) este specializată în litigii comerciale şi arbitraj, dreptul muncii şi achiziţii publice.
Înainte de a fonda CSMG, Valeria a lucrat pentru case de avocatură precum Ţuca Zbârcea & Asociaţii, Muşat & Asociaţii, Dragne şi Asociaţii.
Valeria este, de asemenea, deputat în Parlamentul României, vice-preşedinte al Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constituţiei şi Secretar al Comisiei juridice din cadrul Camerei Deputaţilor.


Mircea Maier (foto) este experimentat în probleme de drept fiscal şi administrativ şi în litigii de natură comercială şi civilă.

Activitatea sa include asistenţă în probleme legate de achiziţii publice sau energie.

Înainte de a fonda CSMG, Mircea a lucrat pentru Motica şi Asociaţii şi pentru Dragne şi Asociaţii.


Anamaria Gavrilă (foto) are experienţă în domeniul dreptului financiar şi bancar, dreptului imobiliar şi construcţii şi în achiziţii publice, drept comercial şi societar.
De asemenea, practica sa cuprinde asistarea clienţilor în legatură cu aspecte legate de proprietatea intelectuală şi dreptul concurenţei.
Înainte de a fonda CSMG, Anamaria a colaborat cu Muşat & Asociaţii şi Dragne şi Asociaţii. 

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 

Comentarii

 

1-4 din 4

1
 
alex
01 noiembrie, 2013 - 09:57

Ierarhiile sunt la locul lor in avocatura de business ca in orice alta corporatie. Chiar si aceste firme mici au o ierarhie, insa de cele mai multe ori sunt conduse haotic de oameni care nu vor decat sa fie "sefi", cu denumirile pompoase aferente (managing partner etc.). Volatilitatea asta, desi scade preturile teoretic in beneficiul clientului, practic nu reuseste sa atraga valori si sa creasca nivelul de calitate. Ca sa fii un avocat bun, ai nevoie de timp, de pregatire sustinuta, de expunere la proiecte si tranzactii complexe. Cu toate astea, la noi sunt avocati care "schimba barca" in fiecare an, doar pentru un job cu o denumire mai pompoasa si un ban in plus. Ma intreb unde le mai ramane loc de calitate. Nicaieri in lumea civilizata nu exista firme de avocatura conduse de copii de 28 de ani a caror experienta inseamna 2 ani de stagiu intr-o firma no-name si inca 3-4 ani intr-o alta firma no-name. Daca clientii accepta sfatul unor avocati cu o experienta extrem de limitata doar pentru ca e ieftin, e problema lor. Dar aceste firme ii pun intr-o pozitie foarte proasta pe acei avocati bine pregatiti, care au investit in educatia si pregatirea lor (cursuri, traininguri, programe de masterat/doctorat la universitati de top din lume etc.) si care sunt fortati sa se vanda pe nimic ca sa poata face fata concurentei.

Recomanda | 0 useri au recomandat acest comentariu

 
Florin
31 octombrie, 2013 - 11:34

Felicitari! Eu cred ca volatilitatea pietei avocaturii face foarte bine clientilor, care pot primi servicii de calitate si fara sa plateasca onorarii exagerate generate de marketingul firmelor mari. Oricum, avocatura e o profesie liberala, asa ca ierarhiile nu au ce cauta. :)

Recomanda | 0 useri au recomandat acest comentariu

 
alex
30 octombrie, 2013 - 08:58

spin-off din spin-off din spin-off... in loc sa se concentreze piata asta, ca raspuns la faptul ca clientii imping in jos onorariile, piata se fragmenteaza din ce in ce mai mult, concurenta scade si onorariile o data cu ea. consiliul concurentei probabil este in extaz, dar calitatea serviciilor juridice si loialitatea clientilor, care ar putea transforma o relatie strict profesionala ocazionala intr-o relatie adevarata de consiliere pe termen lung, sunt la pamant. avocatura din Romania este un exemplu graitor despre efectele macro pe care le pot avea lacomia, individualismul si incapacitatea unor oameni de a se integra intr-o ierarhie si de a respecta niste reguli.

Recomanda | 0 useri au recomandat acest comentariu

 
Alexandra
28 octombrie, 2013 - 09:42

Felicitari! Succes pe mai departe!

Recomanda | 0 useri au recomandat acest comentariu

 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2562 / 5178
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
RTPR Allen & Overy, alături de AUTONOM în debutul pe piața reglementată a Bursei de Valori București
O gamă variată de mandate pentru avocații de Employment de la MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman. Alexandra Rîmbu, Partener: Suntem atenți și la alte ramuri de drept adiacente, care ar putea impacta situația analizată. Când este necesar, lucrăm în echipe mixte pentru a asigura acoperirea tuturor aspectelor relevante
Procedurile de recunoaștere și cererile de clemență sunt tot mai des folosite de companiile investigate de Consiliul Concurenței | Tendințele pieței, analizate de avocații Țuca Zbârcea & Asociații. Echipă și proiecte
Din vorbă-n vorbă cu Amelia Teis, partener după ultima rundă de promovări de la D&B David și Baias. ”Nu poate exista succes și leadership individual, fără oamenii din jurul tău. Conceptul de “dream big” este realizabil în avocatură, însă presupune muncă, implicare și o depășire constantă a propriilor limite”
PwC România și D&B David și Baias au acordat asistență acționarilor FAN Courier în tranzacția cu SLS Cargo. Vânzătorul, asistat de Gilescu Văleanu Nathanzon & Partenerii
Avocații văd o “specializare” a tranzacțiilor din segmentul High-Tech ̸ Start-ups. Sergiu Gîdei, Parter CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații: Se negociază intens pe aspecte de randament, exit facil al investitorilor și asigurarea mecanismelor de control
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv și avocat stagiar pentru departamentul Consultanță
Ce îi ține ocupați pe avocații de IP de la Stratulat Albulescu. Cele mai dificile proiecte din practica de proprietate intelectuală și domeniile din care vin cele mai multe solicitări
Mușat & Asociații obține o decizie de referință în arbitraj, privind anularea unui document constatator. Dr. Gheorghe Buta, Senior Partner: Antreprenorii care au clauze arbitrale în contractele încheiate cu autoritățile publice pot obține remedii mai rapide în privința documentelor constatatoare
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...