ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

ASF a aprobat majorarea capitalului social al Euroins România cu aproape 2,3 milioane lei

08 August 2018   |   Ioana Duta

De asemenea, pe segmentul de Supraveghere s-au aprobat rezultatele controlului periodic efectuat la societăţile Destine Broker de Asigurare - Reasigurare S.R.L., S.S.I.F. Romcapital S.A. şi Aegon Pensii - Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.

 
 
  Societatea Euroins România Asigurare-Reasigurare S.A. şi-a majorat capitalul social cu aproape 2,3 milioane de lei, până la valoarea de 532,823 milioane de lei, potrivit autorizării primite, miercuri, din partea Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). 
 

Conform Autorităţii, în cadrul şedinţei din data de 8 august, au fost aprobate măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate - asigurări, piaţă de capital şi pensii private. 
 
Astfel, au fost adoptate modificările aduse actului constitutiv ca urmare a majorării capitalului social al societăţii Euroins România Asigurare-Reasigurare S.A. cu suma de 2,297 milioane de lei, de la 530,525 milioane de lei la 532,823 milioane de lei. 
 
În domeniul Reglementare au fost adoptate modificarea şi completarea Codului Depozitarului Central S.A. privind liberalizarea decontării tranzacţiilor încheiate în afara sistemelor de tranzacţionare, respectiv Proiectul de Instrucţiune privind întocmirea şi depunerea situaţiei financiare interimare de către entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate de ASF - Sectorul Instrumentelor şi Investiţiilor Financiare. Proiectul va fi publicat pe site-ul ASF, timp de 10 zile, pentru consultare publică. 
 
De asemenea, pe segmentul de Supraveghere s-au aprobat rezultatele controlului periodic efectuat la societăţile Destine Broker de Asigurare - Reasigurare S.R.L., S.S.I.F. Romcapital S.A. şi Aegon Pensii - Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A., în calitate de administrator al F.P.A.P. Vital şi F.P.F. Aegon Esential; 
 
Potrivit comunicatului ASF, au mai fost votate, în şedinţa de miercuri, numirea lui Franz Fuchs în calitatea de membru al Consiliului de Supraveghere, pentru un nou mandat, la societatea Omniasig Vienna Insurance Group S.A. şi a Costinei Niculae ca membru al Consiliului de Administraţie, pentru un nou mandat, la societatea Onix Asigurări S.A. 
 
ASF este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/ 2012 aprobată prin Legea 113/ 2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital, care însumează peste 10 milioane de participanţi. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 53 / 30348
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  Reff & Associates - Senior Lawyer Banking & Finance
  LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
  LegiTeam: Wolf Theiss is looking for lawyers
  LegiTeam: Maravela|Asociaţii is looking for a consultancy associate
  Cum lucrează echipa de concurență de la D&B David și Baias. O discuție cu Manuela Guia (Partener) despre “shadowing”, “fishing expeditions” și strategii de apărare (partea a II-a)
  Consiliul Concurenței folosește în investigații ‘procedura forensic’, o metodă de verificare demnă de FBI. Noile tendințe din această practică, analizate de Manuela Guia, Partener D&B David și Baias, unul dintre cei mai buni avocați de concurență de pe piața locală (partea I)
  Alexandru George Lazăr, partener IntLaw (Spania) și profesor al Universitații Pompeu Fabra, din Barcelona: Sunt în permanentă legătură cu România. Sper ca în viitorul apropiat să se concretizeze colaborări strategice cu case de avocatură românești
  Gabriela Dinu se alătură echipei de Dreptul Muncii a NNDKP
  Concurenţa a autorizat preluarea unor creanțe și bunuri imobile ale Alpha Bank de către Deutsche Bank, Anacap Financial Europe și APS Investments. Avocați de top în tranzacția de 360 mil. E
  Grupul german PHOENIX preia oficial Farmexim SA și lanțul de farmacii HelpNet Farma. Ce avocați au lucrat în tranzacția estimată la peste 100 mil. €
  Tranzacția de 73 mil. € prin care CMI preia posturile de radio din CEE ale grupului Lagardère a ajuns la final. O echipă multijurisdicțională Clifford Chance a asistat cumpărătorul | Vânzătorul a lucrat cu avocații Wolf Theiss
  Wolf Theiss își consolidează echipa de TMT și Protecția Datelor în România
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...